Omakotitontti

Susitie 12-14, Kaksonen, Petäjävesi

Hinta

17 858 €

Koko

3 630

Etsitkö itsellesi tai perheellesi uutta kotia, jonne juurtua? Tervetuloa Petäjävedelle. Petäjävesi on vanhan kirkon maailmanperintökohteestaan tunnettu 3700 asukkaan maaseutukunta Jyväskylän tuntumassa. Meiltä löytyy monipuolisia tontteja, turvallinen ympäristö, laadukkaat palvelut, pienet ryhmäkoot ja aitoa maalaistunnelmaa alle puolen tunnin päässä kaupungista. Susitie sijaitsee Kaksosen viihtyisällä asuinalueelle hyvien liikenneyhteyksien ja kaupallisten palvelujen vieressä. Kaksosen alueelta pääset kätevästi valtatielle ja lisäksi bussipysäkki on helposti saavutettavissa. Alueella sijaitsee ruokakauppa sekä huoltoasema-ravintola. Etäisyys kunnan muihin palveluihin on hyvin kohtuullinen. Susitie 12 ja 14 ovat erilliset tontit, mutta tonttien muoto rajoittaa talon kokoa ja sijoittelua. Siksi ostajalle tarjotaankin mahdollisuus ostaa molemmat tontit niin halutessaan. Susitie 12 tontti on kooltaan 1860 m2 ja rakennusoikeutta on 465 k-m2. Susitie 14 tontti on kooltaan 1770 m2 ja rakennusoikeutta on 443 k-m2. Petäjäveden kunta haluaa edistää rakentamista ja helpottaa uusien asukkaiden asettumista rakentajarahalla, jota maksetaan uuden omakotitalon rakentajalle. Rakentajarahan suuruus on 4000 € (rakentajaraha pienenee 50 %:lla mikäli omakotitalon kerrosala on alle 80 k-m2). Soita ja kysy lisää rakentajarahan ehdoista. Tervetuloa tutustumaan, asumaan ja kehittämään yhdessä Petäjävedestä entistä upeampaa kotikuntaa. Suhtaudumme tulevaisuuteen positiivisesti ja vastaamme asukkaiden tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Kunnanjohtajan toimiston ovi on aina auki kuntalaisia varten. Ota rohkeasti yhteyttä. Kaikki Petäjäveden kunnan vapaat tontit löydät osoitteesta: https://www.petajavesi.fi/index.php/asuminen/kaavoitus-ja-tontit/tontit

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
55593399
Sijainti
Kohteen selite
Kaksi erillistä tonttia, jotka on mahdollista ostaa yhdessä.
Lisätietoja pinta-alasta
Susitie 12 tontti on kooltaan 1860 m2 ja Susitie 14 tontti on kooltaan 1770 m2.
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

17 858,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesiliittymä 1.950 € / liittymä
Viemäriliittymä 1.950 € / liittymä

Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
3 630 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
908 m²
Tontin nimi
Kaksostenrinne & Ventrinne
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Susitie 12 tontilla on rakennusoikeutta on 465 k-m2 ja Susitie 14 tontilla on rakennusoikeutta on 443 k-m2.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Petäjävesi

Asuinalueena Petäjävesi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mikko Latvala

Kunnanjohtaja

Petäjäveden kunta

Suutarintie 4,
41900 Petäjävesi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.