OP Koti Länsi-Suomi Oy, Pori

Maatila

Villilänmäentie 56, Villilä, Nakkila

Hinta

115 000 €

Tila

1,5 ha

Metsä

-

Hallitilaa ja hevospaikkoja Tämä tila on toiminut ammattilaisen hevostilana. Kaksi tallirakennusta, toisessa pihatto ja toisesta uudemman puolen karsinat on purettu, vanhan osan karsinat tallella. Sosiaalitila minikeittiöllä, wc, varustehuone. Pesupaikka ja 2000 l lämminvesisäiliö. Rakennukset soveltuvat moneen eri tarkoitukseen, paljon korkeaa katos- ja hallitilaa. Pihapiiristä on purettu asuinrakennus, rakennusjärjestyksen mukaan uudestaan rakentaminen on sallittua jos rakennuspaikka pysyy samana. Myös erillisen omakotitalon kaupasta voidaan neuvotella hevostilan kaupan yhteydessä, talo sijaitsee noin 400 m päässä talleista. Hyvä, nopea yhteys 2-tielle. 2 km Nakkilan keskustan palveluihin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
557071
Sijainti
  • Nakkila Villilä
  • Villilänmäentie 56, 29250 NAKKILA
Tyyppi
Maatila (kiinteistö)
Tilan pinta-ala
1,5 ha
Vapautuminen
Vapautuu: sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

115 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
531-417-1-143
Tontin pinta-ala
1,5 ha
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräala
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asuinrakennus 130 m2, on purettu.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa 2001, 2003. MAATILAN TALOUSKESKUS. Kaavamerkinta AM: Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään kaksi asuinrakennusta. Rakennukset saavat olla enintään kaksikerroksisia, osin MA: MAISEMALLISESTI ARVOKAS PELTOALUE.Alueiden säilyminen avoimina ja viljelykäytössä on maisemakuvan kannalta tärkeää. Alueella on sallittua vain maatalouteen liittyvä rakentaminen, joka tulee sijoittaa huolellisesti arvokkaaseen maisemaan, olevien rakennusten yhteyteen tai metsän reunaan siten, että rakennukset eivät sulje avoimia näkymiä. Sijoitettaessa rakennuksia metsän ja pellon vaihettumisvyöhykkeelle on pidettävä huoli siitä, että maisemallisesti arvokas metsänreuna säilyy ehyenä. Ympäristöhoidossa ja tienparannushankkeissa tulee edistää alueen kulttuuriympäristöarvojen säilymistä.
Lisätietoja kaavoituksesta: Nakkilan kunta 044 747 5800
Rakennukset
Talli, konehalli, varasto, muita rakennuksia. Kuivuri rv. n. 1955 + pihattotalli rv. 2003, n.300 m2. Kuivurin katto 2010 vartikate (ei asbesti). Hevoskatoksia, siirrettäviä 3 kpl. Kalustekatos.
Pellon kuvaus
Hevosten tarha-/laidunaluetta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nakkila

Asuinalueena Nakkila

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Eija Rousku

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, BBA

OP Koti Länsi-Suomi Oy, Pori

OP Koti Länsi-Suomi Oy, Pori

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.