Kerrostalo | 5h + k + ruokahuone + psh + vh + 2 wc + iso parveke

Keskuskatu 23 A, Keskusta, Jokioinen

Hinta

74 000 €

Koko

150,5 m²

Vuosi

1963

Hyväkuntoinen ja laadukas perheasunto 150, 5 m2 keskustassa. 5-6h+k+2 wc+vh+iso parveke. Avara ja valoisa huoneisto. 2 sisäänkäyntiä/2 huoneistoa yhdistetty/2 osakekirjaa. Kokonaan uudistettu huoneisto. Hyvä pohjaratkaisu. Hyvä yhtiö. Palvelut vieressä. Erittäin hyvä sijainti keskustassa palveluiden vieressä. Kokonaan v. 2004-2017 uudistettu iso ja erittäin siistikuntoinen perheasunto yht. 150,5 m2. 5-6h+k+2 wc+vh+iso parveke. 3 krs. Leveä rappukäytävä. Huoneisto on laadukas ja avara sekä siinä on toimiva pohjaratkaisu. Kokonaisuus koostuu 2:desta yhdistetystä huoneistosta omilla osakekirjoilla. 2 sisäänkäyntiä. 3 krs. As 12: 138 m2. 4h+k+psh/wc+vh+iso parveke As 11: 12,5 m2 1h+wc Soveltuu mainiosti esim. 2 sukupolven perheasunnoksi tai pienempi huoneisto vuokrattavaksi. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Parkettilattiat huoneissa. Erittäin siistikuntoiset. - Keittiö uusitttu kokonaisuudessaan v.2004, mm. kivityötasot. Erittäin siistikuntoiset. - Psh/wc uusittu kokonaisuudessaan v. 2017. Lattialämmitys. Tyylikkäät psh-kalusteet. Tyylikkäät vaaleat ja isot seinälaatat/tehostelaatta. Erittäin siistikuntoiset. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Hyvin hoidettu taloyhtiö. - Sauna taloyhtiössä, pyöräsuoja, autokatos, asfaltoitu piha, kiinteistöhuolto. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Palvelut: Kaikki Jokioisten keskustapalvelut vieressä. S-market vastapäätä. Ala-aste ja päiväkoti lähellä. Liikenneyhteydet. Hyvät yhteydet omalla autolla ja bussilla. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tärkeä: Yhteenvetona. Tämä uudistettu erittäin siistikuntoinen iso perheasunto on pysynyt ikäisekseen keskivertoa huomattavasti paremmassa kunnossa ja se vaikuttaa sisältä uudehkon huoneiston oloiselta koska pinnat ovat mainiossa kunnossa. Soveltuu hienosti esim. isolle lapsiperheelle, joka arvostaa palveluiden läheisyyttä ja luontoa sekä avaraa ja laadukasta kotia kohtuullisella hinnalla. Näin isoa ja erittäin hyväkuntoista on harvoin tarjolla tässä hintaluokassa. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Myynti ja tiedustelut: Kimmo Heikkilä p. 040-587 5350 Sähköposti: kimmo.heikkila@norden.fi NORDEN-KIINTEISTÖT OY LKV Vesikuja 1 02200 Espoo www.norden.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
55843483
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + ruokahuone + psh + vh + 2 wc + iso parveke
Asuintilojen pinta-ala
150,5 m²
Kokonaispinta-ala
150,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne ovat noin-arvioita ja saattavat poiketa huomattavastikin nykystandardien mukaan tehtävistä mittauksista. Myyntihinta ei määräydy pinta-alaperusteisesti.
Kerrokset
Ei tiedossa
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1963
Vapautuminen
Kaupanteosta 8 viikkoa.

Hinta

Myyntihinta

74 000,00 €

Velaton hinta

74 000,00 €

84 000,00 €

Neliöhinta

491,69 €/m²

Vastike

Hoitovastike

526,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

526,75 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

- Vesimaksu 23 e/kpl/kk.
- Saunamaksu 8 e/kpl/kk.

Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on kokonaisuudessaan uusittu v. 2004-2017.
Erittäin siistikuntoinen ja uudehkon oloinen.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Kaikki keskustan palvelut vieressä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jokioinen

Asuinalueena Keskusta, Jokioinen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kimmo Heikkilä

Toimitusjohtaja, KED

Norden-Kiinteistöt Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.