OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

Kerrostalo | 3h + k + kph + s + las.parveke

Mätästie 1 I, Suurmetsä, Helsinki

Hinta

119 900 €

Koko

80 m²

Vuosi

1971

Tämä kaunis, läpitalon koti sijaitsee ensimmäisessä kerrokesessa. Parasta aikakautensa arkkitehtuuria, johon kuuluvat selkeät, suuret ja valoa tulvivat huoneet. Keittiöön mahtuu isompikin ruokailuryhmä ja kaappitilaa on mainiosti. Huomaa, että työskentelytasot ovat kestävää ja laadukasta kiveä. Oma sauna ja reilunkokoinen kylpyhuone rentouttaa ja lasitetulla parvekeella on mukava vilvoitella. Alueen erinomaiset palvelut tekevät asumisesta helppoa ja virikkeellistä. Kävelyetäisyydellä on useita kauppoja, kirjasto, koulu, päiväkoteja, terveysasema, nuorisotalo, uimahalli ja liikuntapaikkoja. Luontopolut alkavat kotiovelta. Bussipysäkki aivan vieressä ja omalla autolla pääväylät ovat nopeasti saavutettavissa. Yhtiö lämpenee energiatehokkaalla maalämmöllä! This spacious two bedroomed 1st floor home in Suurmetsä area has a glazed balcony, kitchen, living room and large bathroom and its own sauna! This home is available to move in! The area offers a wide range of indoor and outdoor sports facilities and schools, kindergartens, and shops and services are all in walking distance as well as public transport. Call me for more info or to book your viewing time! E-mail: tytti.nikkanen@op.fi or call me on 050-462 6595 Ask me about OP Bank Financial services!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
559105
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

119 900,00 €

Velaton hinta

119 900,00 €

Neliöhinta

1 498,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

371,68 € / kk

Erityisvastike

2,83 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

374,51 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen. Muut maksut: Autopaikkavuokrat, kylmä 10 €/kk, lämmin 15€/kk. Autotallivuokra 30€/kk. Pesutupamaksu 15 €/kk. Yhtiökokous valtuutti hallituksen tarpeen vaatiessa perimään tai olla perimättä yhden ylimääräisen hoitovastikkeen vuonna 2023. Valtuutus on voimassa seraavaan yhtiökokoukseen saakka.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaatti, tapetti, maali lasilevy. Olohuone: laminaatti, tapetti, maali, tapett. Makuuhuone 1: laminaatti, tapetti. Sauna: slaatta, paneeli. Kylpyhuone: laatta, kaakeli. Eteinen: laminaatti,maali.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi, lattialiesi keraaminen, liesikupu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. kivitasot keittiössä ja kylpyhuoneessa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, jäähdytetty kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy /Risto Sannholm, p. 020 7488 392, risto.sannholm@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, taloyhtiölaajakaista 100M
Taloyhtiön autopaikat

64 kpl, 80 kpl

Tehdyt remontit
2021 Maalämmön- ja ilmanvaihdon talteenotto. 2019 Pihateiden ja parkkipaikkojen asfaltointi 2018 Päävesisulkujen uusiminen. 2018 Kameravalvonnan asentaminen pysäköintialueelle ja kellarikäytäville- 2018 Lukituksen uusiminen Abloy Sento / Iloq. 2018 IV-koneiden uusiminen, kanavien puhdistus ja säätö. 2016 Talo 6 saunan remontointi ja muiden saunatilojen kunnostus. 2016 Alueputkien kuntotutkimus. 2016 Käyttövesihanojen virtaaminen säätö (asunnot, sauna, ym.). 2014 Parvekkeiden maalaus, pohjat ja kaiteet 2014 julkisivusaneeraus, runkoviemärien (piha-alueella) sukitus, salaojien uusiminen, lämmönsäätöyksiköiden uusiminen. 2013 tonttivesijohdon uusinta, viemäriputkien uusintaa, parvekelasitukset, julkisivujen ja parvekkeiden korjaus, salaojien korjaus/uusinta, pihojen asfaltointi. 2012-13 julkisivujen ja parvekkeiden korjauksen toteutussuunnittelu. 2011 julkisivujen ja parvekkeiden korjauksen hankesuunnittelu. 2010 viemäreiden painehuuhtelu. 2009 huoneistojen ulko-ovet ja lukitus. 2009 ilmanvaihtokanavat puhdistettu. 2003-2005 katot. 2002 julkisivun ikkunat uusittu. 1994 lämmönvaihdin uusittu. 1993 parvekkeiden maalaus. 1981 elementtisaumat. Asunnon remontit: sauna rakennettu ja kph remontti 90 luvulla, keittiöremontti 2000 luvulla.
Tulevat remontit
Päätetyt: Hallituksen kunnossapitotarveselvitys (päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa): Päätetyt ja käynnissä olevat korjaukset: 2023 LVV-tutkimus 2024 Patteri- ja sulkuventtiilien vaihto ja tasapainoitus sekä huuhtelu. Suunnitellut: 2023 haitta-ainekartoitus
Energialuokka
C (2018), Voimassa 27.8.2031 saakka
Tontin koko
30 479 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki
Tontin vuokra
31 050,08 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin Kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2035

Asunto Oy Jakometsä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: alueella. Päiväkoti: alueella. Yhtiöllä grillipaikka, Urheilukenttä. Liikenneyhteydet: bussi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Suurmetsä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tytti Nikkanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.