OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Kemiönsaari

Omakotitalo | 3h, k, s, wc ja alkovi

Perniöntie 422, Wiksvedja, Kemiönsaari

Hinta

125 000 €

Koko

118 / 195 m²

Vuosi

1930

Kaunis ja näyttävä mansardikattoinen puutalokoti! Puutarhassa kasvaa omenapuita, viinirypäleitä, tyrniä sekä kasvimaa. Keittiössä on hieno leivinuuni ja pönttöuunit makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Vintissä on kaksi huonetta ja korkeaa käyttämätöntä tilaa, jota voi muokata ihan omien unelmien mukaisesti. Harrastustilaa löytyy piharakennuksista, joissa on sähköt. Kemiön monipuoliset palvelut ovat noin 5 km päässä. Hyvä yhteys kouluihin, koska bussi kulkee kiinteistön ohitse. Helsingistä tänne ajaa alle pari tuntia, Turusta tunnin vähemmän. Tämä on ehdottomasti nähtävä paikan päällä! Det vackra och spektakulära trähuset med mansardtak erbjuder ett gemytligt hem för nya invånare. Äppelträd, druvor, havtorn och ett grönsaksland i trädgården. Köket har en stor bakugn och "pönttöuuni" i ena sovrummet och vardagsrummet, som värmer underbart på vintern. Vinden har två rum och ett högt outnyttjat utrymme som du kan göra enligt dina egna drömmar. De finns flera gårdsbyggnader med el som passar perfekt för olika hobbyer. Kimitos mångsidiga tjänster ligger cirka 5 km bort. Bra anslutning till skolor då bussen passerar fastigheten. Det tar mindre än två timmar att köra hit från Helsingfors, en timme mindre från Åbo. Detta är ett måste se på plats! Kysy lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi! Be om mer information och boka din visning! Cilla Hulden puh/tel 0503386875, cilla.hulden@op.fi OP Koti tuntee Kemiönsaaren! OP Hem känner Kimitoön!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
559802
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, wc ja alkovi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
118 m²
Kokonaispinta-ala
195 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1930
Käyttöönottovuosi
1930
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

125 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

128,21 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutuskustannus noin 325,00/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 21000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 128,21

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Omakotitalo on alun perin 30-luvulla rakennettu ja 70-luvulla laajennettu mansardikatollinen ihanuus.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Puulämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: lattia: laminaatti, uusittu , seinät: paneloitu ja tapeetti. Olohuone: lattia: laminaatti ja tapetti. Makuuhuone 1: vinyylimatto ja tapetti. Makuuhuone 2: vinyylimatto ja tapetti. Makuuhuone 3: vinyylimatto ja tapetti. Sauna: kaakelilattia ja puu. Kylpyhuone: kaakelilattia ja seinät sekä paneliseinät. Eteinen: lattia: laminaatti, seinät: paneli ja tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, sähköliesi, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyypin kuvaus
Mansardi
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Uusi peltikatto 2016.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
322-481-4-45
Tontin pinta-ala
3 130 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Vehreä puutarhatontti. Luumu-, päärynä-, kirsikka-, omenapuita, rypäleitä, aronia, viinimarjoja ja tyrniä.
Tontti on tasainen ja keskellä löytyy myös palsta jossa voi kasvattaa vaikka perunoita, porkkanaa tai sipulia.
Iso tiiligrilli ja terassi.
Tontin nimi
Ranchen,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 350 m². Asuinrakentamiseen tarkoitetulle rakennuspaikalle joka ei ole ranta-alueella saa rakentaa yhden enintään kaksiasuntoisen kaksikerroksisen asuinrakennuksen 300 k-m2, vierasmajan 25 k-m2, saunan 25 k-m2 ja talousrakennuksia.
Kaavoitustiedot
Maakuntakaava, Rakennuslupa rakennuslupa menettely ei käytössä vuonna 1930. Rakentaminen rakennusjärjestyksen mukaisesti. Rakennusvalvontaviranomaiselta ei ole saatavissa tietoa kiinteistöllä sijaitsevan asuinrakennuksen lopputarkastuksen suorittamisesta rakennuksen iästä johtuen, rakennettu vuonna 1930. Ostaja on tietoinen, että lopputarkastuspöytäkirjaa ei ole saatu. 70-luvun laajennuksesta löytyy lopputarkastus.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kemiönsaaren kunta
Rakennukset
Vanha navetta jossa on autotalli kahdelle autolle, verstas ja pienkonehuone (sähköllä). Iso navetta, puuliiteri ja muu tila (sähköllä). Ulkohuussi. Versta ja sen alla on kivikellari. Ulko tiiligrilli.Suullinen sopimus naapurikiinteistön kanssa (322-481-4-46) että he saavat käyttää pienen palan myytävän kiinteistön maasta (kts. karttaliite).
Palvelut
Palvelut: Kemiön keskustaan 4,5km missä löytää ruokakaupat, apteekki, rautakaupat, kukkakaupat, pankit, ravintolat, parturi kampaamot. Kaikki mitä voi tarvita. Koulut: Amosparkens skola åk 1-6 5km, Kemiönsaaren keskuskoulu vl 1-9 5km, Kimitonejdens skola åk 7-9 5km, Kimitoöns gymnasium 5km. Päiväkoti: Silva daghem/päiväkoti 5km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkkiin 50m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kemiönsaari

Asuinalueena Kemiönsaari

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Cilla Huldén

Myyntineuvottelija

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Kemiönsaari

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Kemiönsaari

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.