OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

Omakotitalo | 5-7 h, k, wc, kph, eteinen, lasikuisti, aula, parveke, vintti- ja kellaritiloja, tekn. tila, at

Puntilantie 14, Valto, Valkeakoski

Hinta

129 000 €

Koko

148 / 250 m²

Vuosi

1952

Tässä kodissa on tilaa! Alakerrassa on kaksi huonetta, keittiö, ruokahuone, wc, iso aulatila ja lasiveranta. Yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta, vanhaan keittiöön tehty kodinhoitotila, iso aula/yläkerran olohuone, wc ja reilusti varastotiloja. Kellarissa puolestaan on tekninen tila, varatotiloja, autotalli ja purettu vanha saunatila, jossa on valmius uuden sauna rakentamiselle. Talossa on vesikiertoinen patterilämmitys, jossa lämmönlähteenä on puu. Ruokailuhuoneessa on lisäksi varaava vuolukivinen leivinuuni ja molemmissa kerroksissa on ilmalämpöpumput. Sekä alakerran wc:ssä että yläkerran kylpyhuoneessa on sähköinen lattialämmitys. Taloa on vuosien mittaan remontoitu, mm. ikkunat on uusittu 2000-luvulla, vesijohdot ja viemärit -07-08, wc ja kylpyhuone -08, leivinuuni on rakennettu -12 ja keittiö remontoitu -22. Pihapiirissä on grillimökki, jossa on tulisija. Mikä sen mukavampaa kuin istuskella tulen loimussa ja paistaa vaikka makkaraa syysiltojen pimetessä. Lisäksi pihassa on vielä piharakennus, jossa on varastotilaa ja pieni autotalli. Rakennuksessa on ollut myös vanha sauna, mutta se on nyt purettu pois. Pihasauna olisi kuitenkin tosi tunnelmallinen, joten rakenna se uudelleen. Vanhasta puutarhapihasta löytyy perennoita, omenapuita, luumupuita, kirsikkapuu ja marjapensaita. Tämän kodin sijainti on tosi hyvä. Asut melkein maalla, mutta kaupungin keskustaan ja palveluihin on vain reilu 3 km. Lähistöltä löytyy Vallonjärven luontopolku sekä upea Rapolan Linnavuori ja Voipaalan taidekeskus. Olisiko tässä sinun ja perheesi uusi koti? Mennään katsomaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
560233
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-7 h, k, wc, kph, eteinen, lasikuisti, aula, parveke, vintti- ja kellaritiloja, tekn. tila, at
Asuintilojen pinta-ala
148 m²
Kokonaispinta-ala
250 m²
Asuinkerrosten määrä
1.5
Rakennusvuosi
1952
Käyttöönottovuosi
1952
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

129 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

222,46 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 222,46 €/2023

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tehdyt remontit
Kattila -92, runkoviemärit uusittu -90-luvulla, ikkunat uusittu -2000-luvulla, talon sisäpuoliset viemärit ja vesijohdot uusittu -07-08, kylpyhuone ja wc remontoitu -08, lämminvesivaraaja -10, ilmalämpöpumput -10-12, leivinuuni rakennettu -12, lisäeristys keittiön seiniin -14, grillimökki noin -15, kunnan viemäri ja jätevesipumppaamo -20, pihan muotoilu ja kivituhkan levittäminen -20, keittiö -22. Lisäksi yläkerran ullakkotiloja ja yläkerran makuuhuoneita lisäeristetty.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Energiatodistus laaditaan ennen kaupantekoa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu. Molemmissa asuinkerroksissa on lisäksi ilmalämpöpumput.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Talo on puurunkoinen ja lautavuorattu.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maalattu, laminaattilattia, seinät lisäeristetty. Olohuone: seinät tapetoitu/maalattu, puulattia. Makuuhuone 1: seinät lautaa/maalattu, puulattia. Makuuhuone 2: seinät tapetoitu, puulattia. Makuuhuone 3: seinät maalattu, puulattia. Kodinhoitohuone: seinät maalattu, puulattia, tila ollut yläkerran keittiö. Sauna: purettu betonille, rakennettavissa uudelleen. Kylpyhuone: seinät kaakeloitu, laattalattia -08. Eteinen: seinät sormipaneelia, puulattia. Wc: seinät kaakeloitu, laattalattia -08. Yläkerran aula: seinät 1/2 paneelia ja tapettia, laminaattilattia (alla puulattia).
Keittiön kuvaus
Erillisuuni, liesitaso (induktio), astianpesukone, kaapistot. Keittiö on remontoitu -22.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sähkökiuas, kylpyhuone (yläkerrassa), erillinen wc (alakerrassa), suihku (kylpyhuoneessa), peilit (sekä wc:ssä että kylpyhuoneessa), allaskaappi, pesukoneliitäntä (yläkerran entisessä keittiössä), lattialämmitys (sekä wc:ssä että kylpyhuoneessa), kiinteät valaisimet. Sauna purettu kellarista, rakennettavissa uudelleen.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, vintti, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Peltikate kaipaa maalaamista.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
908-461-2-9
Tontin pinta-ala
2 440 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Alueella ei ole asemakaavaa, joten rakentamiseen tarvitaan poikkeamispäätöstä.
Kaavoitustiedot
Suunnittelutarvealue, Rakennuslupa .
Lisätietoja kaavoituksesta: Valkeakosken kaupunki.
Rakennukset
Piharakennus, jossa on autotalli, varastotilaa ja ollut vanha sauna (purettu). Pihasaunan saa rakentaa uudelleen. Grillimaja.
Palvelut
Palvelut: K-Market Palmu noin 2,2 km, Valkeakosken keskusta noin 3,5 km. Terveyskeskus ja Tays Valkeakoski noin 3,9 km. Koulut: Sorrilan yhtenäiskoulu noin 3 km. Päiväkoti: Palmurinteen päiväkoti noin 2,3 km. Vallonjärven luontopolku noin 2,2 km, Rapolan linnavuori ja Voipaalan taidekeskus noin 4,9 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Valkeakoski

Asuinalueena Valto, Valkeakoski

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuija Kyyhkynen

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV

OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.