OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

Omakotitontti

Paarentie 27, Nurmi, Lempäälä

Hinta

69 000 €

Koko

6 600

Luonnonkaunis ja viehättävä 6.600 m2:n omakotitalotontti maalla. Täällä asut rauhassa, mutta et kuitenkaan yksin, sillä lähistöllä on myös muita taloja. Kiinteistöllä on vanha asuinrakennus ja pihapiirissä talousrakennuksia, mutta rakennukset ovat purkukuntoisia. Kiinteistö myydään siis omakotitalon rakennuspaikaksi. Halutessasi voit rakentaa reilunkokoisen talon ja ison autotallin, toki pienempikin käy, mikäli se sopii tarpeisiisi paremmin. Rakennusjärjestyksen mukaan rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosluku on lu3/4 tai 3/4kl. Tontille saa rakentaa myös talous- ja varastorakennuksia, mutta rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 m2. Kiinteistöllä on sähköliittymä ja oma rengaskaivo, mutta veden laatua ei ole tutkittu. Kunnallistekniikkaa alueella ei ole, joten tarvitset oman jätevesijärjestelmän. Nurmen kyläyhteistö on aktiivinen ja vireä ja löydät sen netistä https://nurmenkyla.fi/ Nurmen koulu on pienehkö kyläkoulu ja sinne on matkaa noin 1,3 km. Tässä sinulle tontti, jolle voit rakentaa sen unelmiesi kodin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
560301
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

69 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

240,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 240 €/2023

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
418-403-6-17
Tontin pinta-ala
6 600 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 500 m². Suunnittelutarvealue, jossa rakentamiseen tarvitaan suunnittelutarveratkaisu ja poikkeamispäätös. Lempäälän kunnan rakennusjärjestyksen mukaan rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosluku on lu3/4 tai 3/4kl. Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla 10 % tontin pinta-alasta, kuitenkin enintään 500 m2. Tontille saa rakentaa käyttötarkoitukseen liittyviä talous- ja varastorakennuksia.
Kaavoitustiedot
Suunnittelutarvealue.
Lisätietoja kaavoituksesta: Lempäälän kunta
Palvelut
Palvelut: Sale noin 4,9 km, Lempäälän keskusta noin 7 km., Terveyskeskus noin 6,9 km. Koulut: Nurmen alakoulu noin 1,3 km, Hakkarin yläkoulu noin 6 km. Päiväkoti: Päiväkoti Vanamo (Pirkkalantie 38) noin 4 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lempäälä

Asuinalueena Nurmi, Lempäälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuija Kyyhkynen

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV

OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV, Valkeakoski

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.