OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Rivitalo | 4h + kt + s

Valpurintie 2 as, Kastu, Turku

Hinta

425 000 €

Koko

97 m²

Vuosi

2024

Nyt markkinoinnissa upea As Oy Turun Ateljee, joka on moderni, ylellinen ja puhutteleva rivitalokokonaisuus aivan Turun keskustan tuntumassa, viihtyisässä Kastun kaupunginosassa. Rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä pääset kiinni kaupungin sykkeeseen, mutta voit nauttia myös omasta rauhasta. Harkitut ja puhtaat linjat, valo ja suuret ikkunat ovat olleet suunnittelun lähtökohtana tässä Arco arkkitehtien yksilöllisessä, upeat asuinpuitteet tarjoavassa uudisrakennuksessa. As Oy Turun Ateljee sisältää kymmenen yksitasoista ja tilavaa neljän huoneen laatuasuntoa. Ulkopuolen näyttävyys ja graafisuus jatkuu saumattomasti myös sisätiloihin, ja suunnittelun tinkimättömyys näkyy pitkissä, onnistuneissa linjoissa. Näyttävästä arkkitehtuurista huolimatta asunnot ovat kodikkaita ja toimivia, ja arjen askareiden tila- ja varusteluvaatimukset on huomioitu onnistuneesti. Sisustusmateriaalit ovat laadukkaat ja henkivät samaa henkeä ja tyylikkyyttä talon ulkokuoren kanssa. Laadukkaista materiaaleista rakentuva As Oy Turun Ateljee valmistuu vuoden 2024 loppupuolella. Tehdessäsi ostopäätöksen ajoissa, pääset vaikuttamaan oman asuntosi pintamateriaaleihin. Valittavanasi on kolme erilaista materiaali- ja tyylikokonaisuutta, mutta halutessasi voit myös valita sisustusmateriaalit lisähintaan kokonaan omien mieltymystesi mukaisesti. Tilava kolmen makuuhuoneen asunto, jonka laadukas ja näyttävä keittiö käytännöllisine saarekkeineen kutsuu viettämään yhteistä aikaa kokkailun merkeissä ja kaunis, lasiseinäinen sauna mahdollistaa rentoutumisen päivän päätteeksi. Tämä näyttävä asunto tarjoaakin upeat mahdollisuudet niin aktiiviseen arkeen kuin rentoutumiseenkin. Eteiseen astuttaessa ensimmäisenä on vastassa kaunis ja vaikuttava läpitalon näkymä. Kastusta löytyy kaikki tarvittava aivan läheltä: palvelut, koulut, päiväkodit ja hyvät liikenneyhteydet. Lapsiperheiden suosima Kastun alue tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet lähellä kotia. Keskustan sykkeen lisäksi saat nauttia upeasta luonnosta. As Oy Turun Ateljeessa on vesikiertoinen lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä. Rakennuksen energialuokka on B2018. Kotien rakentaminen on käynnistynyt! Varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan näihin upeisiin koteihin. Tarvitsetko apua oman asunnon myynnissä? Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kohdetta välittävät Samuli Helkiö, p. 050 5955081 tai samuli.helkio@op.fi sekä Kirsi Kivimäki, p.050 4783158 tai kirsi.kivimaki@op.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 11:00 - 11:30
Esittelijänä Kirsi Kivimäki
p. 050 478 3158

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
560639
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
97 m²
Kokonaispinta-ala
97 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Vapautuu: Arvioitu valmistuminen loppuvuonna 2024.

Hinta

Myyntihinta

179 908,00 €

Velkaosuus

245 092,00 €

Velaton hinta

425 000,00 €

Neliöhinta

4 381,44 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Laina-aika on 1+18 v, Koronmaksupäivät 31.3. ja 6 kuukauden välein. Lainan viimeinen takaisinmaksupäivä on 30.9.2043. Taloyhtiölainan korko on laskettu 6 kk euribor + marginaali (tilanne 14.8.2023/3,957% +0,9 %, yhteensä 4,857 %). Kohde on yhtiölainoitettu.Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

Lyhennysvapaana kautena rahoitusvastike sisältää koron ja marginaalin osuuden.

Hoitovastike

407,40 € / kk

Pääomavastike

992,62 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 400,02 € / kk


Vastikkeet lyhennysvapaan jälkeen:

Hoitovastike

407,40 € / kk

Pääomavastike

2 127,31 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 534,71 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Vastikkeet ovat arvioita/taloussuunnitelma 14.8.2023. Vastikkeen määrä tarkastetaan huoneistojen käyttöönottovaiheessa. Viitekoron/kokonaiskoron muuttuessa myös pääomavastike koron osalta muuttuu. Osakkeenomistajalta ryhdytään keräämään rahoitusvastiketta lainan lyhennystä varten 31.3.2025 alkaen ensimmäisen lyhennyksen 30.9.2025 erääntymistä varten. Tästä lähtien rahoitusvastike sisältää koron, marginaalin ja lyhennyksen osuudet. Taloyhtiön tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Hoitovastike on laskettu tontin vuosivuokra-arvion 20 450 € (1.1.2025 alkaen) mukaan, jolloin hoitovastikkeeseen sisältyvä vuokra on 2€/asuin m2. Tontin perusvuokra (19 646 euroa) on sidottu viralliseen elinkustannusindeksilukuun ja vuokra tarkistetaan kalenterivuosittain tammikuun ensimmäisestä päivästä alkaen.

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Huoneistokohtainen vedenmittaus sekä kylmälle että lämpimälle vedelle, tasauslaskutus kulutuksen mukaan.
Sähkö osakkaan omalla sopimuksella.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: lattia parkettia, seinät maalattu G497 sävyllä, katto vetonitruiskutettu. Olohuone: lattia parkettia, seinät maalattu G497 sävyllä, katto vetonitruiskutettu. Makuuhuone 1: lattia parkettia, seinät maalattu G497 sävyllä, katto vetonitruiskutettu. Makuuhuone 2: lattia parkettia, seinät maalattu G497 sävyllä, katto vetonitruiskutettu. Makuuhuone 3: lattia parkettia, seinät maalattu G497 sävyllä, katto vetonitruiskutettu. Sauna: lattia laattaa, seinät ja katto paneloitu tervaleppä, lauteet tervaleppää. Kylpyhuone: lattiat ja seinät laattaa, katto tervaleppäpanelia. Eteinen: lattia laatoitettu, seinät maalattu G497 sävyllä, katto vetonitruiskutettu. Wc: lattia ja seinät laatoitettu, katto maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi integroitu: Siemens, pakastekaappi integroitu: Siemens, erillisuuni :Siemens, induktioliesi :Siemens, liesituuletin, astianpesukone integroitu: Siemens, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, . Kylpyhuoneessa on paikka pesukoneelle ja kondenssi-pyykinkuivaajalle.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Huolto
Huoltoyhtiö, osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

10 kpl, 10 kpl

Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
4 465 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontin omistuksesta

Tontin perusvuokra on 19 646€/v (2021). Perusvuokra sidotaan viralliseen elinkustannusindeksilukuun 1974 (perusindeksi 1951:10=100) ja vuokra tarkistetaan kalenterivuosittain tammikuun ensimmäisestä päivästä alkaen. Tontin vuokra katetaan hoitovastiketuotoilla eli ei erillistä tontinvuokravastiketta.

Kaikkiin portaaleihin
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki
Tontin vuokra
19 646 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Turun Kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2071

As Oy Turun Ateljee

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Kastu, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Kivimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.