OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

Rivitalo | 3h, k, s

Mäntysalontie 1, Klaukkala, Nurmijärvi

Hinta

174 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1978

ARKKITEHTUURISESTI KAUNIS HUONEISTO Asunnossa on avara tunnelma. Arkkitehtuurisesti kaunis ja valoisa huoneisto. Alakerrassa olohuone ja saarekkeella erotettu avokeittiö, makuuhuone ja tilava wc, jossa paikka myös pyykkihuollolle. Yläkerrassa on takkahuone, jonka jatkeena on parvi. Lisäksi yläkerrassa on makuuhuone, jonka yhteydessä lasitettu parveke. Myös sauna ja pesuhuone sijaitsevat yläkerrassa. Alakerran olohuoneen jatkeena oleva lasitettu terassi on kuin yksi huone lisää kodissa, siellä nautit olostasi aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Takapiha on helppohoitoinen. Asunnon yhteydessä on kaksi lämmintä varastoa. Jokaiseen asuntoon kuuluu autokatospaikka. Taloyhtiö on huoltanut rakennuksia säännöllisesti. VIIHTYISÄ YMPÄRISTÖ Pientalovaltainen ympäristö miellyttävä rauhallinen ja alueella on hyvät ulkoilumaastot. uusi Klaukkalan kehätien kautta nopea yhteys Helsinkiin. Koulut ja päiväkodit sekä lähikauppa ja bussipysäkki lähellä. KLAUKKALASSA MONIPUOLISET PALVELUT Klaukkalassa on laajat palvelut mm. marketit, ravintolat, putiikit, kirjasto, apteekki ja terveysasema. Klaukkala tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet, mm. kuntosaleja, tennis- ja jäähallit ja upea urheilupuisto. Kulttuuri-/monitoimitalo Monikko tarjoaa mm. teatteria, musiikkia ja tapahtumia. NOPEAT YHTEYDET Ajoaikoja Klaukkala: Kauppakeskus Sello (Espoo) noin 30 min. Kauppakeskus Jumbo (Vantaa) noin 20 min. Kauppakeskus Kaari (Helsinki) noin 20 min. Kivistön juna-asema (Vantaa) noin 15 min. TERVETULOA TUTUSTUMAAN Varaa aika henkilökohtaiseen esittelyyn oheisella yhteydenottolomakkeella tai soita suoraan Jari Selenius, 050 482 1769, jari.selenius@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
560678
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

174 000,00 €

Velaton hinta

174 000,00 €

Neliöhinta

2 175,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

270,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

270,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

16,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu kulutuksen mukaan (tasauslasku), oma mittari. Vesiennakko 16 €/hlö/kk. Sähkönkulutus keskimäärin noin 120 €/kk. Kustannukset ja kulutukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta. Yhtiökokouksessa 11.5.2023 päätettiin enintään 50 000 € lainan nostamisesta jolla katetaan K-asunnon vesivahingon korjauskustannukset. Laina on nostettu ja laina jyvitetty/osoitettu huoneistoille. Huoneistojen B1-B4 osalta lainaosuus on 3846,15 € tai rahoitusvastikkeena 85,60 €/kk ensimmäisenä vuonna. Käyttövesiputkiston linjasaneeraus käynnistyy helmikuussa 2024. Huoneistojen B1-B4 osalta arvio (26.1.2024) hankeosuudesta on 13 846, 15 € tai rahoitusvastike 124,8 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Varainsiirtovero 2% velattomasta kauppahinnasta maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen
yhteydessä, mikäli ostaja ei ole varainsiirtoverolain tarkoittama ensiasunnon ostaja. Hallitus on valtuutettu tarvittaessa perimään 1 - 3 kuukauden hoitovastikkeeseen. Takkahormin nuohous taloyhtiön puolesta vuosittain syksyllä, ei erillistä maksua huoneistolle.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Osittain hyvä/osittain tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Parketti. Olohuone: Parketti. Makuuhuone 1: Laminaatti. Makuuhuone 2: Parketti. Sauna: Laatta/paneli. Kylpyhuone: Laatta/laatta. Eteinen: Parketti. Wc: Laatta/laatta. TKH: Laminaatti. Parvi: Laminaatti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin hormiin, astianpesukone 2022, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku yläkerran kylpyhuoneessa, suihkuseinä, peilit KPH ja WC, allaskaappi KPH ja WC, pesukoneliitäntä alakerran WC, lattialämmitys KPH, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Nikolai Lindbohm Lahex 050 5322 897
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Pyörävarasto, kaapeli-TV, ulkovarasto
Taloyhtiön autopaikat

12 kpl

Tehdyt remontit
2003 Vesikatto maalattu, laajakaista hankittu ja Elisa kaapeli tv-liittymä. 2006 Pihavarusteita kunnostettu, huoneistojen viallisia ikkunoita vaihdettu tarpeen mukaan, kulkusillat asennettu vesikatolle. 2007 Huoneistojen C ja E lämminvesivaraajat uusittu, taloyhtiössä teetetty kuntoarvio. 2008 Päävesimittarin siirto autokatoksen päässä olevaan varastoon. 2009 ilmastointikanavien puhdistus ja säätö. 2009 Huoneistojen viallisia ikkunoita vaihdettu tarpeen mukaan. 2010 Huoneistojen hanojen vaihtoja tarpeen mukaan, raja-aitojen osittainen kunnostus ja huoltomaalaus, lämmityspattereiden uusinta tarpeen mukaan. 2011 Rakennusten puuosien ja autokatoksen huoltomaalaus. 2012 ulko-ovet kunnostettu tiivistämällä, raja-aitojen laudoitusta ja osin uusittu ja maalattu, huoneisto A:n kosteusvaurion korjaus kylpyhuoneessa, vialliset lämpölasit uusittu huoneistossa C ja G. 2013 Ulko-ovien ja terassiovien uusiminen, sekä lukitusten uusiminen. 2014 A-talon takapihanpuoleisten sadevesirännien muutostyötä. 2015 Jätevesiviemäröinnin kuntotutkimus. 2016 Peltikattojen maalaus tarjousten 4 kpl perusteella. Takkahormien puhdistus. Vesikalusteiden uusintoja tarpeen mukaan. 2017 Takkahormien nuohous. Huoneiston J oven lukituksen korjaus. Huoneiston D viallisten sähköpattereiden vaihto. Huoneiston C lämminvesivaraajan vaihto. 2018 Vesimittareiden tarkastus. Huoneiston E lämminvesivaraajan vaihto. Ikkunoiden tarkastus. Viallisten lämpölasien vaihtaminen (5 kpl). 2019 Sokkeleiden pintojen maalaus. Vesimittareiden vaihto (11 kpl). Pihateiden kunnostusta. Huoneiston E kylpyhuoneremontti. 2020-2021 Kuntokartoitus. 2022 Lintusuojaverkot savupiippuihin ja IV hormeihin. Salaojien uusintasuunnitelman laadinta.. Asunnon remontit: Parvi 13 m2 rakennettu aikaisemman omistajan toimesta 1995. Rakennuslupa on ja tarkastettu.
Tulevat remontit
Päätetyt: Yhtiön hallituksen päätöksellä taloyhtiö on käynnistänyt käyttövesijohtojen uusintaremontin suunnittelun kilpailutuksen. Ýlimääräinen yhtiökokous 26.10.2023 jossa päätettiin valtuuttaa hallitus toteuttamaan käyttövesijohtojen uusiminen vuoden 2023 aikana ja rahoittamaan hanke enintään 180 000 € suuruisella rahoituslainalla, laina-ajan pituus 18 vuotta. Lainaosuuksien laskeminen, huoneistokohtaiset osuudet
ja rahoitusvastikkeen suuruus lasketaan yhtiöjärjestyksen 5§ mukaisesti eli: rahoitusvastike lasketaan käyttäen perusteena 4§:n mukaisia huoneistojen lattiapinta-aloja. (taloyhtiössä on 100m2 ja 80m2 kokoisia asuntoja).. Suunnitellut: Salaojasaneerauksen tarjouskilpailu valmistui helmikuussa 2023, mutta hankkeen toteuttamista lykättiin. Taloyhtiö harkitsee salaojien saneeraamista ja aitojen uusintaa vuoden 2024 aikana. Asiasta tullaan kutsumaan koolle ylimääräinen yhtiökokous. Lisäksi taloyhtiön hallituksen kunnossapitosuunnitelmassa on sähkömaadoitusten uusinta pääkeskuksen uusinnan yhteydessä vuonna 2025-2026
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
1 710 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Nurmijärven kunta, p. 040 317 2394

Asunto Oy Klaukkalan Kirkkotie

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa Alepa n. 0,5 km. Klaukkalan keskusta monipuolisine palveluineen n. 2 km. Klaukkala tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet, mm. kuntosaleja, tennis- ja jäähallit ja upea urheilupuisto. Kulttuuri-/monitoimitalo Monikko tarjoaa mm. teatteria, musiikkia ja tapahtumia. Valkjärven rannat kutsuvat kesällä uimaan. Koulut: Ala-aste n. 0,3 km ja ylä-aste n. 0,6 km, lukio n. 2 km. Päiväkoti: Päiväkoti n. 0,3 km. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki n. 0,1 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Klaukkala, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jari Selenius

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.