Kerrostalo | 3h + k + kph + s + erill.wc (yj 3h + k + s)

Jokipuistonkaari 8 A, Nikkilä, Sipoo

Hinta

300 000 €

Koko

96 m²

Vuosi

1915

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen ullakkohuoneistoon Sipoon Nikkilän Itäisessä Jokipuistossa! . Tämän upean kodin avarat huoneet ja ajattomat sisustusratkaisut antavat laadukkaat puitteet elämiselle ainutlaatuisella historiallisella ja kauniissa ympäristössä. POHJARATKAISU Valoisassa päätyhuoneistossa on ikkunat kolmeen suuntaan ja näkymät yli kattojen kauniille puistoalueelle. Asunnon tilaratkaisut taipuvat moneksi ja sopivat eri elämäntilanteisiin. Kodin sydämenä on keskeisesti sijaitseva olohuoneen ja keittiön muodostama yhtenäinen tila, molemmin puolin asuntoa sijaitsevat tilavat makuuhuoneet. Oma sauna ja kylpyhuone sekä erillinen wc, jossa on tilaa myös kodinhoidolle, täydentävät asunnon uskomattoman toimivaksi kokonaisuudeksi. ULLAKON TUNNELMAA Ullakkoasuminen on uniikki tapa asua, sillä huoneisto on avara ja valoisa. Ylimmän kerroksen sijainti tarjoaa rauhallisen asuinympäristön ja upeat pystypilarit luovat kodille ainutlaatuisen tunnelman. Ullakolla sijaitseva huoneisto on ainutlaatuinen ja persoonallinen. Pintamateriaalit ovat aikaa kestäviä ja harmonisia Tämä koti on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat kaunista arkkitehtuuria, tunnelmallista asumista ja hyviä palveluita lähellä. Tämä koti on nähtävä paikan päällä. HISTORIALLISESTI ARVOKAS YMPÄRISTÖ Kaunis Itäinen Jokipuisto on historiallisesti arvokas ja tunnelmallinen ympäristö, joka on alun perin rakennettu Nikkilän sairaala-alueeksi 1910-luvulla. Alueen tiilestä rakennetut talot edustavat myöhäisjugendia, klassismia ja funktionaalista tyylisuuntaa. Kaavasommittelu ja puistosuunnitelma takaavat alueen yhtenäisyyden ja talot ovat graniittiperustuksilla varustettuja auma-, satula- ja mansardikattoisia rakennuksia. AKTIIVINEN ASUINALUE Itäisestä Jokipuistosta löytyy niin päiväkoti kuin alakoulukin. Myös aktiviteetteja ja harrastuksia kuten jalkapallokenttä, koulun liikuntasali, Artborgin taide- ja musiikkikerhot sekä aktiivisen Jokipuistoseuran järjestämät kerhot ja juhlat. Lähistöllä on myös Sipoonkorven kansallispuisto ja muu Sipoon kaunis luonto. Sipoon hallinnollinen keskus, Nikkilän kylän keskus, sijaitsee vain kävelymatkan päässä. Sieltä löytyvät peruspalvelut kuten kaksi suurta kauppaa, apteekki, terveyskeskus, kirjasto, ravintoloita ja kahviloita. Kulkuyhteydet ovat hyvät Helsingin ja Porvoon suuntaan niin julkisia kuin omaa autoa käyttävälle. Helsingin keskustaan matka omalla autolla kestää noin puoli tuntia. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen elämänlaatu Sipoon Nikkilän Itäisessä Jokipuistossa! Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta! Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV,LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi. Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
561584
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + erill.wc (yj 3h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
96 m²
Kokonaispinta-ala
96 m²
Kerrokset
Ylin kerros
Rakennusvuosi
1915
Käyttöönottovuosi
1915
Vapautuminen
Vapautuu: 1 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

300 000,00 €

Velaton hinta

300 000,00 €

Neliöhinta

3 125,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

480,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

480,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

2024 kesäkuussa kerätään ylimääräinen hoitovastike, jonka tuotoilla rahoitetaan parvekekorjauksen suunnittelua. Lisäksi hallituksella on valtuudet kerätä tilikauden aikana myös enintään yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike, jos taloustilanne sitä vaatii.
Hoitovastike 1.7.2024 alkaen 5,25€/m2/kk, nyt myytävän huoneiston hoitovastike 1.7. alkaen on 504 €/kk.
Vesimaksu 1.7.2024 alkaen on 26€/hlö/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rakennus on alunperin rakennettu v.1915 ja saneerattu asuinkäyttöön v.2005.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Betoni/Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Parkettilattia, seinät maalattu. Olohuone: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Parkettilattia, seinät maalattu. Sauna: Laattalattia seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Wc: Laattalattia, seinät laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Keittiön varusteisiin kuuluu täyskorkeat jää- ja pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, jossa mm. käytännöllinen apteekkarin kaappi sekä kiinteät valaisimet. Työtasot ovat ylellisesti kiveä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peili, allaskaappi ja sähköinen lattialämmitys. Erillisessa wc-tilassa on peili, allaskaappi ja kaapisto sekä pesukoneliitäntä. Tiloissa kiinteä valaistus.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Itä-Uusimaa Oy Keijo Tanninen, keijo.tanninen@oi.fi p. 010 755 6200
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, pyörävarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

52 kpl, 41 kpl

Tehdyt remontit
2023 Tehty 1. kerroksen asunnoissa (18 kpl) sisäilmaselvitys PAH-yhdisteiden osalta. Metirak Oy:n 24.10.2023 päivätyn raportin ja Työtervesylaitoksen analyysivastauksen perusteella mittaustulokset jäävät selvästi alle toimenpiteitä edellyttävien raj-arvojen.
2023 Käyttövesiputkien kuntotutkimuksen päivitys
2022 Latauskapasiteettiselvitys.
2022 Vuoden 2019 kuntokartoitusraportin mukaiset puiden hoitoleikkaukset.
2021 Puiden kaato (24 kpl), parvekerakenteiden kuntotutkimus.
2019 Lämpimän kiertoveden verkostoon parannuksia lisäämällä linjasäätö- ja sulkuventtiilejä sekä säädetty lämpimän kiertoveden virtaukset.
2018 Käyttövesiputkien kuntotutkimus ja sen perusteella käyttövesiverkoston linjasäätö- ja sulkuventtiilien lisäyksen ja virtausnopeusarvojen suunnittelu.
2017 Taloyhtiön kaikki lukitukset uusittu Sento-järjestelmän mukaisiksi. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmavirtojen mittaus sekä säätö. Kellaritilojen kosteuskartoitus sisältäen myös ulkopuolisten vedenohjausten tarkastelun.
2016 Asuinrakennusten vesikatot ja ovikatokset huoltomaalattu.
2013 Ikkunat ja ulko-ovet huoltomaalattu ulkopuolelta. Leikkipaikan turvallisuustarkastus.
2012 A 2, B 13 ja C 15 terassilaudoitukset uusittu ja kaiteiden puuosat maalattu. NCC Rakennus Oy korjannut salaoja- ja pintavesiohjauksia talo 5 länsiseinustalla (terassisyvennys); sisänurkkiin pumppukaivot, maapinnat muotoiltu.
2011 NCC Rakennus Oy on tehnyt reklamaatiokorjauksia, mm. pumppukaivo asennettu talo 7, J-portaan viereiseen sisänurkkaan estämään veden kulku kellariin. Talo 6 koksiluukun kohta seinästä on tiivistetty ja asennettu salaoja.
2010 NCC Rakennus Oy on parantanut kellaritilojen ilmanvaihtoa talot 6 ja 7. 2009 NCC Rakennus Oy on parantanut kellaritilojen ilmanvaihtoa talo 5.
2008 Kellareiden ilmanvaihto- ja kosteusarvoja tutkittu.
2006-2007 NCC vuosikorjauksia, ilma- ja askeläänimittauksia ja ilmanvaihdon äänen mittauksia, epäkohdat korjattu.. Asunnon remontit: 2017 Keittiökaapistojen - ja laitteiden uusiminen sekä pistorasian siirto.
Tulevat remontit
Päätetyt: Yhtiökokous 2024 on hyväksynyt hakllituksen parvekekorjaussuunnitelman teettämisestä. Rahoitus hoidetaan yhdella ylimääräisellä hoitovastikkeella, joka peritään kesäkuussa. suunnitelmat sisältävät pelkän korjaussuunnittelun sekä uusimissuunnittelun. Tarkoitus on teettää suunnitelmat ja pyytää urakkatarjoukset kesän/syksyn 2024 aikana. Päätös korjaukseen ryhtymisestä ylimääräisessä yhtiökokouksessa.

Taloyhtiön hallitus on käynnistänyt suunnittelun pysäköintipaikkojen latausinfran rakentamiseksi. Tarjoukset pyritään saamaan vuoden 2023 aikana. Yhtiökokous 2024 päätti, että latausinfraurakka jätetään toteuttamatta.
31.8.2023 hallitus tehnyt päätöksen sisäilmatutkimuksen teettämisestä kaiksissa 1. kerroksen asunnoissa (18kpl), ajankohta tod. näk. syksy 2023. Jatkotoimenpiteet tutkimustulosten valmistutta. 1.11.2023 taloyhtiö tiedotti, että tutkimustulosten pohjalta missään asunnossa ei ole välitöntä tarvetta ryhtyä korjaaviin toimenpiteisiin.. Suunnitellut: 2024-2028 Räystäskourujen/jalkarännien puhdistus, pienet rakennekorjaukset, sulku- yms venttiilien tarkastus, savunpoistojärjestelmän tarkastus määrävälein.
2024 Palovaroittimien asennus asuntoihin
2025, 2027 Hiekkalaatikon hiekan uusiminen.
2024 Parvekekorjauksen suunnittelu
2025 Parvekekorjauksen toteutus
2028 Käyttövesiputkiston kuntotutkimuksen päivitys
Energialuokka
E (2018), E-luku 164, voimassa 04.02.2033 asti.
Tontin koko
17 031 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Sipoon kunta/kaavoitus

Asunto Oy Sipoon Ekborg Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähikaupat Nikkilän keskustassa MM. K-supermarket Basilika, S-market. Lähialueella on myös terveysasema ja kirjasto sekä Alko, optikko, posti, apteekki, kampaamoja, Sipoon hyvinvointikeskus oy, Liikuntakeskus Sipoon Syke, Sipoon monitoimihalli, Pankki (OP ja säästöpankki), useita hevostalleja. Nikkilässä noin kilometrin päästä löytyy myös kahviloita ja ravintoloita. Koulut: Jokipuiston koulu, yläkoulut ja lukio alueella, myös ruotsinkieliset (Kyrkoby skola). Päiväkoti: Alueella useita, myös ruotsinkielisiä. Ainutlaatuinen historiallinen kokonaisuus, upea puistomainen entinen Nikkilän sairaalan alue, joka on saneerattu asuinkäyttöön. Puistomainen alue tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden viettää aikaa ulkoillen ja yhdessä oleillen sekä turvallisen ympäristön lasten leikeille turva. Jokipuiston alueella sijaitsee myös Sipoon taiteilijoiden taidelainaamo, Pesula Galleria, Taidetila K17, Porvoon taidekoulun opetuspiste, Sipoon musiikkiopisto.Kivenheiton päässä Sipoonkorven kansallispuisto. Liikenneyhteydet: Nikkilästä suoria linja-autoyhteyksiä Helsingin keskustaan sekä Keravalle. Keravalta junayhteys Helsingin keskustaan noin 30 min. Hyvät liikenneyhteydet Lahden ja Porvoon moottoriteille. Nikkilästä autolla Helsinkiin noin 30 min.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Nikkilä, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anita Manner

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.