OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Kerrostalo | 4h, k, sa, kh, wc, et, Lasitettu parveke

Pakkahuoneenkatu 24 A, Keskusta, Oulu

Hinta

932 900 €

Koko

105,5 m²

Vuosi

2023

Upea hissitalon 12. kerroksen kulmahuoneisto, josta upeat puisto- ja vesistönäkymät. Asunnolla todella tilava lasitettu parveke, joka kiertää asunnon molemmilta sivuilta. Kohde on valmistumassa. Yhtiön oma tontti ja ei erikseen mitään tonttiosuutta lunastettavana! Mahdollisuus ostaa asunnon mukana autohallipaikka AH 23 ja sen velaton hinta 39.900 euroa, autohallipaikat ovat Plaana-Korttelin Parkki Oy:ssä samassa pihapiirissä. Kohteessa on erityisesti keskitettyä huomiota energiatehokkuuteen, energialuokka A! Tässä sinulla tarjolla todellinen City-koti, jonka pohjaratkaisu on todella toimiva ja tilava lasitettu parveke lisää entisestään asumismukavuutta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
562020
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, sa, kh, wc, et, Lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
105,5 m²
Kokonaispinta-ala
105,5 m²
Kerrokset
12/16
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

373 180,00 €

Velkaosuus

559 720,00 €

Velaton hinta

932 900,00 €

Neliöhinta

8 842,65 €/m²

Vastike

Hoitovastike

300,68 € / kk

Pääomavastike

2 368,42 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 669,10 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan. Vesimaksuennakko 34 €/hlö/kk.Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta makaa ostaja kaupanteossa. Tietoliikennevastike 5 €/kk. Viilennysvastike 7,50 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Todella tilava parveke, joka kiertää kahdelta sivulta koko asunnon.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Upea hissitalon 12. kerroksen kulmahuoneisto, josta upeat puisto- ja vesistönäkymät, asunnolla todella tilava lasitettu parveke, joka kiertää asunnon molemmilta sivuilta, parvekkeelle käynnit olohuoneesta ja kaikista kolmesta makuuhuoneesta. Kohde on valmistumassa. Yhtiön oma tontti ja ei erikseen mitään tonttiosuutta lunastettavana ! Mahdollisuus ostaa asunnon mukana autohallipaikka AH 23 ja sen velaton hinta 39.900 euroa, hoitovastike tästä hallipaikasta on 48 €/kk., autohallipaikassa on sähköauton latauspiste, autohallipaikat ovat Plaana-Korttelin Parkki Oy:ssä samassa pihapiirissä. Kohteessa on erityisesti keskitettyä huomiota energiatehokkuuteen, energialuokka A ! Tässä sinulla tarjolla todellinen City-koti, jonka pohjaratkaisu on todella toimiva ja tilava lasitettu parveke lisää entisestään asumismukavuutta ! Rakennuksen katolle tulevien aurinkopaneelien tuottama sähköenergia käytetään yhteisten tilojen sähkönkulutukseen eli ns. kiinteistösähköön. Yhteinen kansipiha/terassi on yhteiskäytössä As Oy Plaanavahdin kanssa. Rakentaja Skanska Oy. Kohteen sisutusvalinnoista on tarkka selostus, joka toimitetaan samalla kertaa, kun tilaat kohteen lisätietoja !
Lisätietoja kunnosta
Uusi, Valmistumassa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: saarni kovapuulattia, seinät maali, maalikatto. Olohuone: saarni kovapuulattia, seinät maali, maalikatto. Makuuhuone 1: saarni kovapuulattia, seinät maali, maalikatto. Makuuhuone 2: saarni kovapuulattia, seinät maali, maalikatto. Makuuhuone 3: saarni kovapuulattia, seinät maali, maalikatto. Sauna: laattalattia, seinät paneli/lasi, panelikatto. Kylpyhuone: saarni kovapuulattia, seinät laatta/lasi, panelikatto. Eteinen: saarni kovapuulattia, seinät maali, maalikatto. Wc: laattalattia, seinät laatta, panelikatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin teraksen värinen, Siemens, erillisuuni kalusteisiin sijoitettu musta, Siemens, liesitaso induktiokeittotaso 60 cm, Siemens, liesikupu, liesituuletin valkoinen, ulosvedettävä seinämalli, mikroaaltouuni ns. kalustemikro, teräs/musta 60 cm, Siemens, astianpesukone integroitu, musta, Siemens, kaapistot maalatut sileät mdf-pintaiset ovet, Topi-Kaluste, kiinteät valaisimet. Kivityötaso musta keittiössä ja musta komposiittiallas.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Harvia Cilindro pilarikiuas mustalla suojaseinällä, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä Forma kääntyvä suora kirkas turvalasi, peilikaappi kh:ssa ja wc:ssä, Stage 80 cm, allaskaappi kh:ssa ja wc:ssä Viskan Solid valkoinen 80 cm, pesukoneliitäntä kh:ssa, lattialämmitys kauttaaltaan vesikiertolattialämmitys, kiinteät valaisimet. Saunan ja kylpyhuoneen lattialaatoitus tummanharmaa (matta), kylpyhuoneen seinien laatoitus tummanharmaa (matta). Saunan lauteet ja panelointi tervaleppää, kylphuoneen wc:n kattopanelointi tervaleppää. Saunan ja pesuhuoneen välissä kokolasiseinä ja saunan ovi kirkas lasinen kehyksetön.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, komerot

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Toistaiseksi Rakennusliike Skanska Oy
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, irtainvarasto, pyörävarasto, postitushuone
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
2 970 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki p. 08-558410.

Asunto Oy Oulun Plaanatorni

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Keskusta, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Hamari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.