OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | 4h + k + kph / sauna / wc + hevostila

Härkäläntie 515, Tottijärvi, Nokia

Hinta

449 000 €

Koko

121 / 127 m²

Vuosi

2006

Nokian Tottijärveltä upea omakotitalo ja hevostila odottavat uusia asukkaitaan lähes 5 hehtaarin tilalla! Tässä 122 neliöisessä tilavassa ja hyvin hoidetussa perhekodissa on tällä hetkellä rakennettuna ensimmäinen kerros. Rakennuslupa toiseen kerrokseen ja 52 lisäneliöön on valmiina. Sisäänkäynti on aulatilaan, josta on kulku kodin kahteen makuuhuoneeseen sekä erittäin avaraan olohuoneeseen ja keittiöön. Olohuoneen jatkeena on upea viherhuone, joka on jokaisen kotipuutarhurin unelma. Keittiön ja olohuoneen välissä on varaava takka leivinuuneineen. Ruokailutilan erkkeri tuo lisätilan tuntua jo muutenkin hulppeankokoiseen keittiöön. Talon toiseen päähään sijoittuvat yksi makuuhuoneista sekä kylpyhuone ja sauna. Helpotusta arkeen tuovat kodinhoitotilat sekä erillinen wc. Kodinhoitotilasta on kulku myös ulos, samoin kuin päämakuuhuoneesta, josta kuljetaan etupihanpuoleiselle terassille. Tämä vuonna 2006 rakennettu valoisa ja avarapohjainen talo lämpiää energiatehokkaasti maalämmöllä ja maalämpöpumppu on uusittu vuonna 2022. Pihapiiri on kaunis ja hyvin hoidettu. Erillisessä rakennuksessa on kahden auton talli sekä varasto, joka tällä hetkellä toimii kotikuntosalina. Tila kattaa talon lisäksi myös 4 hevosen tallin, valaistun 20 x 40 metrisen ratsastuskentän, ulkotarhat ja n. 0,5 ha laidunalueen. Hevostallissa on ikkunalliset 3x3 m karsinat, joissa on automaattivesikupit ja koneellinen ilmanvaihto. Talli ja muut hevosurheilualueet ovat vuokrattuna tällä hetkellä, irtisanomisaika on vain 1 kk. Tämä poikkeuksellinen ja upea hevostila tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asua tilavassa omakotitalossa maaseudun rauhassa, vain alle 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan paikan päälle! Minna Kivimäki, 050 389 6823, minna.kivimaki@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
562588
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph / sauna / wc + hevostila
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
121 m²
Kokonaispinta-ala
127 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2006
Käyttöönottovuosi
2006
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

449 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

674,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus 14567 KwH - talli 4479 = 9988 kwH
Nuohous 60€/vuosi.
Kiinteistövero: 674€/vuosi (sis. hevostallit)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2017 + 2018 (kesät) Talon ja tallin maalaus
2018 Kiuas ja hormi vaihdettu
2019 Talon kaivo ja pumppu
2019 Kupariset käyttövesiputket vaihdettu komposiittiputkiin. Rautainen vesi syövyttänyt putket.
2019 Raudanvesisuodatin järjestelmä - ei käytössä.
2020 Metsän harvennus (metsäkoneella)
2022 Maalämpökone uusittu
2022 Lattialämmityskierron paisuntasäiliö uusittu
Energialuokka
  • A (2018)
  • E-luku on 82. Energiatodistus on voimassa 23.1.2034 saakka.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Pumppu uusittu 2022.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia laatoitettu, seinät maalattu, katto paneloitu. Olohuone: Lattia laatoitettu, seinät maalattu, katto paneloitu. Makuuhuone 1: Lattia parketti (harjattu lehtikuusi) seinä rapattu/maalattu, katto paneloitu. Makuuhuone 2: Lattia parketti (harjattu lehtikuusi) seinät maalattu, katto paneloitu. Makuuhuone 3: Lattia parketti (harjattu lehtikuusi) seinät maalattu, katto paneloitu. Kodinhoitohuone: Lattia laatoitettu, seinät laatoitettu/maalattu, katto paneloity. Sauna: Laitta laatoitettu, seinät paneeli/koristelaatta (kiukaan takana). Katto paneloitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitettu, katto paneloitu. Eteinen: Lattia laatoitettu, seinät maalattu, katto paneloitu. Wc: Lattia ja seinät laatoitettu, katto paneloitu..
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (induktio), liesituuletin (hormiin), astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet (työtasovalaisin), Leivinuuni (takan yläpalotila).
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, kaapit, allaskaappi, lattialämmitys. Wc istuin + pesuallas myös kylpyhuoneessa. Oma lämmityspiiri kph lattialämmitykselle.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nokia toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
536-443-1-1456
Tontin pinta-ala
49 850 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Peurakivi,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 500 m². Nokian kaupungin rakennusjärjestys 17 § RAKENTAMISEN MÄÄRÄ Asuntokäyttöön tarkoitetulle rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään kaksikerroksisen asuinrakennuksen, johon saa sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Asuinrakennuksen lisäksi rakennuspaikalle saa rakentaa asumiseen liittyviä yksikerroksisia talousrakennuksia. Maatilamatkailua palveleva rakentaminen tulee sijoittaa talouskeskuksen yhteyteen. Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 500 m2 kuitenkin enintään 15 % rakennuspaikan pinta- alasta.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa asuinrakennus 1.9.2005, autotallin rakennuslupa 16.7.2007. Ei ole.
Lisätietoja kaavoituksesta: Nokian Kaupunki
Rakennukset
Kahden auton talli + autokatos + lämmin varasto (24m2, nyt kuntosalina). Kerrosala talli + varasto 63m2. Lämmitys maalämpö (vesikiertoinen lattialämmitys), huippuimuri. Tallissa tiilikate ja puuverhous. Lisäksi on 4 hevosen talli, heinälato ja valaistu 20 x 40 metrinen ratsastuskenttä sekä ulkotarhat ja n. 0,5 ha laidunta. Hevostallissa on ikkunalliset 3x3 m karsinat, joissa on automaattivesikupit ja koneellinen ilmanvaihto. Lisätietoa tallirakennuksista erillisellä liitteellä
Palvelut
Palvelut: Sale (Sorva) n. 15 km Citymarket Nokia n. 17 km. Koulut: Tottijärven koulu n. 3,5 km (Ilmainen koulukyyti 1 - 3 lk). Päiväkoti: Tottijärven päiväkoti n. 3,5 km. Hämyksen tanssilava n. 4 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki Tottijärven koulun vieressä n. 3,5 km
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Tottijärvi, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minna Kivimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.