Omakotitalo | 3h, 2 keittiötä + minikeittiö, 3 wc, 2 kph, khh, s, tkh, vh

Ratakatu 4, Gruotila, Lohja

Hinta

219 000 €

Koko

130 / 198 m²

Vuosi

1955

Kahden asunnon talo! Tässä peruskorjatussa rintamamiestalossa on huikeasti tilaa kolmessa kerroksessa ja rakennusluvan mukaisestikin kaksi asuntoa. Ensimmäinen kerros noudattelee perinteistä 50-luvun pohjaratkaisua, on iso keittiö ja kaksi tilavaa huonetta sekä suihkulla varustettu wc. Lämpimän kuistin kautta kuljetaan yläkertaan, jossa on täysin varusteltu toinen asunto. Sen voit vaikka laittaa vuokralle tai antaa teinien käyttöön. Täältä löytyy kunnon keittiö, tilava kylpyhuone sekä valtavan iso olo-/makuuhuone. Myös etätöiden tekemiseen tai harrastamiseen yläkerta sopii mainiosti. Ja sitten on vielä ihanan tunnelmallinen, omalla sisäänkäynnillä varustettu kellarikerros, jossa on takkahuone, sauna, pesu- ja kodinhoitotilat sekä varastotilaa. Saunailtojen tarjoilut hoituvat näppärästi minikeittiön ansiosta, ja onpa täällä pieni vierashuonekin. Lämpimään autotalliin pääsee kätevästi sisäkautta. Vuosien 2006 - 2009 aikana tehdyn peruskorjauksen laajuus on vaikuttava! Silloin uusittiin mm. viemärit, käyttövesiputket, sähköjä, ulkovuoraus, ikkunoita, sauna, pesutilat, wc:t, keittiöt, takkahuone, lämmityskattila ja öljysäiliöt. Talo on kuntotarkastettu vuosina 2015 sekä 2021 ja raportit saat välittäjältä. Piha on suojaisa ja todella kaunis, kuin oma pieni puisto keskellä kaupunkia. Ja sijainti Gruotilassa on aivan loistava - koulut, päiväkodit, kaupat, kaikki on lähellä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Varaa oma esittelyaikasi tai ilmoittaudu yleisesittelyyn. Virtuaalikierroksella voit tutkia ja mittailla taloa jo kotisohvalta käsin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
563035
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, 2 keittiötä + minikeittiö, 3 wc, 2 kph, khh, s, tkh, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
130 m²
Kokonaispinta-ala
198 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1955
Käyttöönottovuosi
1955
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

219 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

270,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kaapeli-TV n. 10 €/kk. Kustannuksia tulee lisäksi mm. vakuutuksista ja nuohouksista (nuohottava kerran vuodessa)
Kiinteistövero: Noin 270 €/vuosi (2023)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2006-2009 laaja peruskorjaus: mm. viemärit, käyttövesiputket, ulkovuoraus, 2. kerroksen ikkunat ja osa kellarikerroksen ikkunoista uusittu, sauna, kph, takkahuone (myös takka muurattu) uusittu, vesikiertoinen lattialämmitys kellariin (kph, khh, takkah), kaikki wc:t ja keittiöt uusittu, lämmityskattila ja öljysäiliöt uusittu, sähköjärjestelmää uusittu, vesikate maalattu
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. sähkö, puu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: laminaattilattia, välitila laattaa, seinät maalattu. Olohuone: parkettilattia, seinät tapetoitu. Makuuhuone 1: lattia vinyylilankkua, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2: yläkerrassa laminaattilattiat, seinät tapetoitu. Makuuhuone 3: kellarin pieni vierashuone: lattia laminaattia, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: laatoitettu. Sauna: laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: laatoitettu. Eteinen: laminaattilattia, kuistilla muovimatto. Wc: laatoitettu. Takkahuone: laattalattia, seinät paneloitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi 1. kerroksessa ja kellarikerroksessa, jääkaappipakastin 2. kerroksessa, pakastekaappi 1. kerroksessa, erillisuuni 1. ja 2. krs, sähköliesi kellarikerroksessa miniliesi, keraaminen liesi 1. ja 2. krs (2. krs lieden yksi levy ei toimi), liesituuletin 1. ja 2. krs, pöytätasojen materiaali kivi, laminaatti, astianpesukoneliitäntä 1. ja 2. krs.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas voi lämmittää myös puilla, kylpyhuone kellari- ja 2. krs, erillinen wc wc kaikissa kerroksissa (yht. 3 kpl), suihku kaikissa kerroksissa (yht. 3 kpl), suihkukaappi 1. krs, suihkuseinä kellari- ja 2. krs, peilikaappi 1. ja 2. krs, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys kellarin kph:ssa vesikiertoinen, muissa sähk, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, vintti, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-15-352-2
Tontin pinta-ala
1 086 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 207 m². AO-10 erillispientalojen korttelialue. Tontille saadaan rakentaa yksi asuinrakennus jokaista täyttä 700 m2 kohti. Talousrakennukseen saa sijoittaa sivuasunnon rakennustarkastajan luvalla. Asemakaavakarttaan merkityn rakennusoikeuden lisäksi saadaan tontille rakentaa enint. kaksi erillistä talousrakennusta. Talousrakennusten osalta kokonaiskerrosala saa ylittyä enint. 20 %. Ks tarkemmat tiedot kaavamääräyksistä. HUOM! Tontilla on tällä hetkellä rakennuskielto, koska asemakaavassa on määrätty sitova tonttijako, ja kiinteistön rajat eivät nyt vastaa asemakaavassa esitettyä tonttijakoa. Kiinteistöön kuuluu kaavatontin lisäksi osittain katualuetta. Rakennuskiellon voi poistaa lohkomalla tontin kahteen osaan (katualue + varsinainen rakennustontti). Lohkomiskustannukset noin 300 € ja rakennustontin koko pienenee n. 50 m2. Kokonaisrakennusoikeus on näin ollen arviolta 207 m2 (0,2 x 1036 m2).
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1953.
Lisätietoja kaavoituksesta: Lohjan kaupunki, asiakaspalvelukeskus@lohja.fi, 040 188 6100
Palvelut
Palvelut: K-Market Puistokatu 650 m, terveysasema 2,6 km, kirjasto 2 km, Kauppakeskus Lohi 1,7 km. Koulut: Ojaniitun koulu 1,2 km, Metsolan koulu 1,7 km, Lohjan yhteislyseon lukio 2,6 km. Päiväkoti: Nummentaustan päiväkoti 600 m, Ojaniitun päiväkoti 1,2 km, vuoropäivähoito Moisiossa 2,5 km. Posti: Citymarket Tynninharju 5,3 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki 200 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Gruotila, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vesa Moilanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, Kaupanvahvistaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.