OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Kemi

Omakotitalo | 3mh, oh, k, työh, kh, s

Havusenkatu 3, Koivuharju, Kemi

Hinta

68 000 €

Koko

132 / 175,8 m²

Vuosi

1968

Pienen rauhallisen sivukadun varrella lähellä keskustan palveluja sijaitseva tilava hyvin pidetty koti, johon on tehty suuria remontteja vuosien varrella - esim. asennettu maalämpö, keittiö remontoitu, käyttövesiputket ja lämpöjohdot ja -patterit uusittu ja viemäriputket sukitettu. Kolme makuuhuonetta ja työhuone mahdollistavat esim. vanhempien etätyöskentelyn tai rauhallisen tilan vapaa-ajan harrastamiselle. Asuinrakennuksen yhteydessä on autokatos sekä -talli. Tähän valoisaan kotiin on tehty kuntotarkastus 9/2023. Valokuvat antavat hyvän käsityksen tästä kodista, mutta ehdottomasti kannattaa myös käydä tutustumassa paikan päällä! Tervetuloa! KOTI ON HETI VAPAA! TULE KÄYMÄÄN JA TEE TARJOUS!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
563093
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, k, työh, kh, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
132 m²
Kokonaispinta-ala
175,8 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1968
Käyttöönottovuosi
1968
Vapautuminen
11.4.2024
Vapautuu: 11.4.2024 mennessä

Hinta

Myyntihinta

68 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

298,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Vuoden 2023 sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) 9/2023 sähkölaskun vuosiarvion mukaan 12 500 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön.
Kiinteistövero: 298 €/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Valokuitu tilattu kesäksi 2024, nopeus 1000/1000 Mbit/s , maksu noin 1153 euroa. Ostaja vastaa kustannuksesta/tilaus perutaan.
Tehdyt remontit
1984 autokatos tehty, sisätilojen muutoksia ja peruskorjaus (ei tarkkaa tietoa mitä tehty) ja muutettu öljylämmitys sähkölämmitykseen, 1990 autotalli tehty, välikköä laajennettu, 1994 vaatehuone muutettu wc tilaksi, asennettu vesikiertoinen lattialämmitys, 1996–1998 ikkunat uusittu, 1998 terassin ulko-ovi uusittu, 1999 pellitetty yläpohjan osalta julkisivu, 2004 eteisen wc-remontissa asennettu sähköinen lattialämmitys, 2006 keittiö remontoitu, pinnat ja kalusteet uusittu, 2009 autotallin nosto-ovi uusittu, 2010 terassi laajennettu, 2011 pesuhuoneen lattian laatat uusittu (+vesieristys ja sähköinen lattialämmitys), ulkoverhouspaneelit maalattu, 2012 asennettu maalämpöjärjestelmä porakaivolla, 2014 lämpöjohdot ja lämmityspatterit uusittu ja käyttövesiputket uusittu pintavetoina, 2017 makuuhuoneen wc:n lattia ja vesieristeet on uusittu ja asennettu sähköinen lattialämmitys, 2020 maalämpöjärjestelmän keskusyksikkö uusittu ja viemäriputket sukitettu, makuuhuoneen wc:n lattialaatat uusittu (+vesieristys ja lattialämmitys), 2023 terassin vesikouru uusittu, poistettu piiloränni, sokkelin pinnan kunnostus ja maalaus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, /katso kuntotark huomioista
Energialuokka
  • C (2018)
  • E-luku 165, todistus voimassa 14.9.2033 saakka
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. sähkö. Vanha öljysäiliö on aiemman omistajan aikana poistettu käytöstä/tyhjennetty (dokumenttia ei ole), sijaitsee maan alla. Suositeltava tarkastaa öljysäiliön käytöstä poistaminen ja varmistaa tyhjennys ja mahdollinen hiekalla täyttö.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. /tiilipäädyt
Pintamateriaali: Keittiö: laminaatti, tapetti. Olohuone: parketti, tapetti. Makuuhuone 1: parketti, tapetti. Makuuhuone 2: muovimatto, tapetti. Makuuhuone 3: muovimatto, tapetti. Sauna: laatta, paneeli. Kylpyhuone: laatoitettu. Eteinen: parketti, tapetti. Wc: laatta, laatta puoleen väliin ja tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, 2 erillistä wc:tä, suihku, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (wc:t ja pesuhuone), kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Asuinrakennuksen osalla on konesaumattu peltikate. Autotallin ja -katoksen osalla on pulpettikatto, jossa profiilipeltikate.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
240-3-432-12
Tontin pinta-ala
903 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 324:12
Rasitteet
panttikirja luovutetaan vapaana kauppahinnan maksua vastaan.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 270 m². Asuinrakennuksen kerrosala on n. 175 m². Lisäksi tontilla on kylmä varasto n. 13 m² sekä leikkimökki. Rakennusoikeus määräytyy asemakaavan tontin mukaisen tehokkuusluvun e=0,30 mukaan (I 1/2).
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1966. Tontilla on kaavamerkintä AO, erillispientalojen korttelialue.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kemin kaupunki
Rakennukset
13 m² kylmä varasto tarvikevarastona sekä leikkimökki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kemi

Asuinalueena Koivuharju, Kemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Vartiainen

Valmentava myyntipäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Kemi

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Kemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.