OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 4h k, ph, s, khh, erill.wc + autokatos ja varasto

Maunonpiha 3, Vanhalinna, Lieto

Hinta

324 000 €

Koko

101 / 108 m²

Vuosi

2024

Tämä upea Klassikko 4A-mallinen omakotitalo rakennetaan idylliselle Liedon Vanhalinnan asuinalueelle, ja se tarjoaakin asukkaalleen helppoa ja vaivatonta asumista 820 m² vuokratontilla. A-Hellman Oy:n talot rakennetaan laadukkaista materiaaleista, ja niiden hyvä vakiovarustelutaso takaa miellyttävän asumisen. Lisäksi pintamateriaalit, kaapistot, kodinkoneet ja muut yksityiskohdat ovat valittavissa rakentamisen alkuvaiheissa, joten vielä voit räätälöidä tulevan kotisi juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Tämä n. 101 neliön omakotitalo tarjoaa tilaa ja avaruutta kolmessa makuuhuoneessa, keittiössä sekä olohuoneessa, kylpyhuoneessa, saunassa ja kodinhoitohuoneessa. Klassikko 4A -mallissa on myös erillinen wc. Kodinhoitohuone on mukavan kokoinen, ja sen yhteydestä on kulku sekä pesutiloihin että uloskäynti talon sivulle. Energiatehokas poistoilmalämpöpumppu ja vesikiertoinen lattialämmitys takaavat miellyttävän asumisen kaikkina vuodenaikoina. Omakotitalon arvioitu valmistumisaika on 1.5.2024 mennessä ja talo on varattavissa heti! Autokatos ja varasto (kylmä) sisältyvät hintaan. Tämä upea omakotitalo sopii erinomaisesti perheille, jotka arvostavat vehreää asuinympäristöä ja hyvien palvelujen helppoa tavoittamista. Liedon Vanhalinna sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Liedon keskustasta ja alle neljän kilometrin päässä Ravattulasta, Loukinaisissa puolestaan sijaitsee mm. lähikauppa . Tämä talo on myös erinomainen valinta niille, jotka haluavat helppoa ja vaivatonta asumista ilman rakentamisen stressiä. Tule tutustumaan tähän rakenteilla olevaan Klassikko 4A-mallin omakotitaloon Maunonpihalle sekä valmiisiin ko. mallin taloihin että muihin A-Hellman Oy:n omakotitaloihin välittäjän kanssa. A-Hellman Oy on rakentanut Turun ja Salon seudulle yli 650 omakotitaloa. Kuvat ovat viitteellisiä ja aiemmin valmistuneista taloista. Pintamateriaalit ja kodinkoneet vaihtelevat talokohtaisesti. Autamme sinua mielellämme myös oman asuntosi myynnissä sekä rahoitus- ja vakuutusasioissa, joten voit hoitaa kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat saman katon alta. Lisätiedot ja esittelyt: Essi Mäkilä, puh. 040 153 3888 tai essi.makila@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
563386
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h k, ph, s, khh, erill.wc + autokatos ja varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
101 m²
Kokonaispinta-ala
108 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Vapautuu: UUden OK-talon arvioitu valmistumisaika on 1.5.2024 mennessä

Hinta

Myyntihinta

324 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Uusi rakenteilla oleva omakotitalo, joten toteutuneita kulutustietoja ei ole saatavilla. Seurantakohteen toteutuneita asumiskuluja on nähtävillä esittelyissä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Lisätietoja kunnosta
Uusi, UUSI
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: lattia vinyylikorkkia. Olohuone: lattia vinyylikorkkia. Makuuhuone 1: lattia vinyylikorkkia. Makuuhuone 2: lattia vinyylikorkkia. Makuuhuone 3: lattia vinyylikorkkia. Kodinhoitohuone: lattia laattaa. Sauna: lattia laattaa. Kylpyhuone: lattia laattaa. Eteinen: lattia laattaa. Wc: lattia laattaa.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (Induktio liesitaso), liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, pesukoneliitäntä Khh:ssa, lattialämmitys (koko talossa), kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
423-455-1-601-L1
Tontin pinta-ala
820 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 205 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa . AP-3, Asuinpientalojen korttelialue. Korttelialueelle saa rakentaa yksiasuntoisia pientaloja yhtiömuotoisesti tai korttelin voi jakaa rakennuspaikoiksi. e=0.25.
Lisätietoja kaavoituksesta: Liedon kunta
Tontin vuokraaja
Turun Yliopistosäätiö
Tontin vuokra
2 628 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 9.7.2070

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lieto

Asuinalueena Vanhalinna, Lieto

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Essi Mäkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.