OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Omakotitontti

Eskonpolku 1, Kello, Oulu

Hinta

45 000 €

Koko

1 212

Tervetuloa Kellon Takkurannalle, asemakaava tontille, joka tarjoaa loistavan mahdollisuuden rakentaa unelmiesi koti idylliseen ympäristöön. Tontilla sijaitsee purkukuntoiset rakennukset. Sähkö- ja vesiliittymä on valmiina. Tämä tontti sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella, joka on ihanteellinen niille, jotka arvostavat luonnon kauneutta ja rauhallisuutta. Päiväkoti ja alakoulu löytyvät ihan vierestä. Tämä tontti sijaitsee myös kätevällä etäisyydellä Kellon ja Haukiputaan keskustan palveluista, kouluista ja päivittäistavarakaupoista. Lisäksi Oulun keskusta on vain lyhyen ajomatkan päässä, mikä tekee tästä paikasta erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat yhdistää maaseutumaisen rauhan ja kaupungin mukavuudet. 1212 m2 suuruinen tontti tarjoaa runsaasti tilaa suunnitella ja toteuttaa juuri sinun tarpeisiisi sopiva koti. Lähialueelta löytyvät luontopolut ja hyvä ulkoilumahdollisuudet. Voit nauttia metsäretkistä, lenkkeilystä ja muista ulkoiluharrastuksista milloin tahansa. Tämä on tilaisuus, jota et halua jättää väliin! Rakenna unelmiesi koti Kellon Takkurannalle ja nauti kauniista ympäristöstä, joka tarjoaa rauhaa ja mahdollisuuden rentoutumiseen. Tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen tonttiin ja aloita uusi luku elämässäsi tässä upeassa ympäristössä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
563507
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

45 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

222,72 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 222,72 (2022 verotuksen mukaan )

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Myytävällä 1212 m2 määräalalla sijaitsee huonokuntoiset puurakenteiset rakennukset. Rakennukset ovat huonossa kunnossa ja määräala myydään rakennuspaikaksi. Päärakennuksen ulkomitat on 7,30 x 8,7 m2.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-401-26-164
Tontin pinta-ala
1 212 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräala
Tontin nimi
Koivula,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 242 m². asemakaavatontti 1212 m2 e=0,20
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako). Ao Erillispientalojen korttelialue
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Kellon ja Haukiputaan palvelut 3 km. Koulut: Takkurannan koulu sijaitsee naapurissa. Päiväkoti: Yksityinen päiväkoti lähialueella. Liikenneyhteydet: Haukiputaan tieltä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Kello, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapani Kippo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, EMBA

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.