OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

Kerrostalo | 5h, k, kh, s (yht. järj. mukaan 5h, k, kh)

Rantakatu 8 A, keskusta, Iisalmi

Hinta

185 000 €

Koko

113 m²

Vuosi

1963

Poroveden kauniissa rantamaisemissa tilava kerrostalokoti! Harvoin tarjolla! Jouluksi uuteen kotiin! Astuessasi avaraan eteisaulaan, voit aistia kodin tilavuuden ja kodikkuuden persoonallisessa kaupunkikodissa, joka on tyylikkäästi remontoitu. Tässä huoneistossa on kolme makuuhuonetta ja reilunkokoinen olohuone, jossa tunnelmaa luomassa avotakka hämärtyviin syksyiltoihin. Keittiön vieressä oleva huone on työhuone tai vierashuone kokoluokkaa, mutta tarvittaessa soveltuu oikein hyvin myös neljänneksi makuuhuoneeksi. Tämän huoneen läheisyydessä on kodinhoitotilat, jossa tila peuskoneelle ja kuivausrummulle sekä erillinen wc. Huoneiden lattiat ovat kauttaaltaan parkettia ja kylpyhuone ja sauna laatalla, jossa lattialämmitys. Asunnon pesutilat ja sauna on remontoitu 2021. Sauna on jälkikäteen rakennettu. Erillinen wc on remontoitu vuonna 2017. Huoneistossa tehty myös pintaremontointia. Viihtyisällä koko huoneiston levyisellä lasitetulta parvekkeelta on ylimmän kerroksen mukavuudet; rauhoittavat näkymät Poroselälle ja sen rantamaisemiin. Taloyhtiössä on tehty mittavia remontteja mm. putkistoremontti ja ikkunat ja parvekeovet uusittu. Vuonna 2021 taloyhtiö muutettu kaukolämmöstä maalämpöön. Tämä koti on ehdottomasti nähtävä paikan päällä! Varaa siis pian esittelyaika välittäjältä ja lähdetään tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
563548
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, kh, s (yht. järj. mukaan 5h, k, kh)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
113 m²
Kokonaispinta-ala
113 m²
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1963
Käyttöönottovuosi
1963
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

115 038,56 €

Velkaosuus

69 961,44 €

Velaton hinta

185 000,00 €

Neliöhinta

1 637,17 €/m²

Vastike

Hoitovastike

519,80 € / kk

Pääomavastike

359,34 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

879,14 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni/tiili
Pintamateriaali: Keittiö: laminaatti,maali,maali. Olohuone: parketti,maali,maali. Makuuhuone 1: parketti,tapetti,maali. Makuuhuone 2: parketti,tapetti,maali. Makuuhuone 3: parketti,tapetti,maali. Kodinhoitohuone: laatta,maali,maali. Sauna: laatta,paneeli,paneeli. Kylpyhuone: laatta,laatta,paneeli. Eteinen: parketti,maali,maali. Wc: laatta,laatta,paneeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi rosterinen, pakastekaappi rosterinen, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
IPH-Isännöintipalvelut Oy/Sari Siltala, p. 050 438 9130, sari.siltala@iph-isannointi.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

7 kpl

Tehdyt remontit
1997: Puisteluparvekkeiden kunnostus. 1998: Porrashuoneiden maalaus, B ja C portaiden huoneistojen patteriventtiilien vaihto. 1999: Pihankallistusten korjaus ja parkkialueen rakentaminen. 2000: Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen (Pihlavan Ikkuna Oy). 2003: Parvekkeiden peruskorjaus. 2004: Tonttivesijohdon uusiminen. 2006: Jätevesikatoksen rakentaminen. 2007: Pohja-, vaaka- ja pystylinjaputkiston puhdistus ja jätevesiviemärin osittainen uusiminen. 2008: Lukituksen uusiminen Abloy Exec. 2011: Sadevesiviemäröinti sisäänkäyntisivustalle. Kattovedet ja piha-alueen pintavedet on johdettu sadevesiviemäriverkkoon. Vesikaton uusiminen ja ullakkotilan lisälämmöneristäminen. 2013: Kaukolämpökeskuksen uusiminen. 2015: Tuuletusparvekkeiden kunnostus. 2016: Pohjaviemärin uusiminen, autotalleihin asennettu öljynerotuskaivot, autotallien käyttövesi- ja lämpölinjat osittain uusittu sekä saunaosasto, pesutupa ja kuivaushuone peruskorjattu. 2017: Piha-aidan rakentaminen Päiviönkadun reunaan. 2021: Vesiputket uusittu pintavetona ja asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit, viemäriputket sukitettu ja osin uusittu, kylpyhuoneet ja lattiakaivot uusittu, ilmavaihtoventtiilit uusittu huippuimurit uusittu taajuusmuuntajapuhaltimilla varustetuiksi, PILP (poistoilmalämpöpumppu) asennettu, sähköt uusittu 3-vaiheisiksi huoneistojen sulaketauluihin saakka, porrashuoneiden saneeraus. 2023: Autotallien ovet uusittu, oviin sähköinen lukitus kaukosäätimillä.. Asunnon remontit: Kylpyhuone ja saunaremontti 2021. Sauna rakennettu 1992.
Pintaremonttia.
Erillinen wc 2017.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys seuraavalle viidelle vuodelle:
Porraskäytävien ulko-ovien uusiminen.
2026; Huoneistojen sisäänkäyntiovien uusiminen.
2027; Ulkoseinien elementtisaumojen uusiminen.
Lämpövuotojen tutkiminen ja korjaaminen sekä porraskäytävien lattiapintojen
ja listoitusten uusiminen.
Energialuokka
F (2013), Voimassa 8.5.2025.
Tontin koko
3 261 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Iisalmen kaupunki

Asunto Oy Päiviönranta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Sijainti keskustan palvelujen ja rannan ulkoilureittien lähellä. Alueella uimaranta, venevalkama, matonpesupaikka. Talvella ladut Sikokalliolle jään yli.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Iisalmi

Asuinalueena Keskusta, Iisalmi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.