OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 3h, kt, s, khh, vh, 2 x parveke

Partolantie 3 A, Pere, Pirkkala

Hinta

459 900 €

Koko

86 m²

Vuosi

2024

Pirkkalassa Pyhäjärven maisemissa sijaitseva As Oy Pirkkalan Valo ihastuttaa Pyhäjärvelle aukeavilla näkymillä sekä avaruudella ja valoisuudella. Valo rakennetaan omalle tontille, viihtyisälle Pereen alueelle, joka on yksi Pirkanmaan arvostetuimmista alueista. Miljöö on historiallinen, ja lähellä ovat Partola-Keskuksen ja Tampereen kattavat palvelut. Ihanien kotien tavallista suurempi huonekorkeus ja lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tekevät asunnoista ilmavia, ja järkevät pohjaratkaisut ottavat neliöistä kaiken irti, antaen tilaa sisustaa oman mielen mukaan. Kaikissa asunnoissa on parveke, ja osassa koteja käytännöllinen parvi sekä upea lasiseinäinen sauna. Voit myös halutessasi hankkia kotiisi asumismukavuutta entisestään lisäävän jäähdyttävän ilmalämpöpumpun. Liikenneyhteydet ovat sujuvat niin omaa autoa kuin julkista liikennettä käytettäessä. Kulkuyhteydet paranevat kaavailujen mukaan entisestään, sillä suunnitelmien mukaan tulevaisuudessa ratikkapysäkki tulee olemaan aivan Valon tuntumassa. Partola-Keskus lukuisine palveluineen on vain kilometrin päässä ja siellä on helppo piipahtaa vaikka kävelylenkin merkeissä. Hyvin palvelevalle Prismalle on vain 500 metrin matka. Arki sujuukin mainiosti, sillä Partolassa odottavat ympäri vuorokauden auki olevat supermarketit, kauppakeskus Veska sekä lukuisat ravintolat, erikoisliikkeet ja kuntosali. Läheltä löytyy lisäksi lukuisia päiväkoteja ja pienen matkan päästä peruskoulu. Asunto Oy Pirkkalan Valon arvioitu valmistuminen on 31.10.2024. Kysy lisätietoja välittäjiltämme: Heidi Koivunen p. 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi Jesse Ouni, 040 509 0296, jesse.ouni@op.fi Isto Matalamäki p. 050 389 6804, isto.matalamaki@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
563767
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, s, khh, vh, 2 x parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
86 m²
Kerrokset
3/8
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Vapautuu: Arvioitu valmistuminen 31.10.2024

Hinta

Myyntihinta

158 900,84 €

Velkaosuus

300 999,16 €

Velaton hinta

459 900,00 €

Neliöhinta

5 347,67 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Taloyhtiölainan korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,95 % marginaalilla (tilanne 11.4.2023 yht. 4,53 %). Laina-aika on 25 vuotta + rakennusaika. Rakennusaika + 4 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy maksettavaksi arviolta 4/2029.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

301,00 € / kk

Pääomavastike

1 159,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 460,20 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastike on neliöperusteinen ja rahoitusvastike on osakeperusteinen.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 10,00 €/kk. Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan aikana 1159,20 €/kk (sis. koron osuuden). Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan loputtua 2350,60 €/kk (sis. lyhennysarvio + korkoarvio).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Huoneistoparvekkeille on mahdollista tilata parvekelasitus lisätyönä
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Teräsbetoni. Huoneistojen väliset seinät ovat teräsbetonia. Ulkoseinät muodostuvat lämpöeristetyistä teräsbetonielementeistä. Rakennuksen julkisivuissa käytetään paikalla muurattua tiiltä. Ylimmän kerroksen julkisivu on konesaumapeltiä.
Pintamateriaali: Kuivissa tiloissa seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja. Huoneistoissa seinien väri on valkoinen. Keittiöiden, eteisten, makuuhuoneiden, olohuoneiden, parvien sekä vaatehuoneiden lattiamateriaalina on vinyylilankku. Asunnoissa, joissa sisäänkäynti on ulkoa, eteisen lattiamateriaali on laatta.
Keittiön kuvaus
Keittiöissä on joko kahden tai neljän levyn keraaminen liesitaso, erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone. Kylmälaitteina on jääkaappi-pakastin, jääkaappi pakastinlokerolla tai erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneiden seinät ovat laatoitettuja ja saunojen seinät paneloituja. Erillisissä wc-tiloissa seinät on maalattu. Saunojen ja kylpyhuoneiden välillä on lasiseinä ja -ovi. Pesuhuone, sauna ja wc-tiloissa lattiamateriaalina on laatta.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja
Energialuokka
B (2018), E-luku: 88. Viimeinen voimassaolopäivä: 12.08.2032
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Pirkkalan kunta

Asunto Oy Pirkkalan Valo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pirkkala

Asuinalueena Pere, Pirkkala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Koivunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.