OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Vapaa-ajan tontti

Kellariniementie, Kesäranta, Armisvesi, Hankasalmi

Hinta

58 000 €

Koko

6 408

Tässä osuu kohdalleen sanonta - harvoin tarjolla! Armisveden rannalla, ilta-auringon syleilyssä olisi vapaana kolme uutta lomarakennuspaikka. Kunkin rakennuspaikan yhteenlaskettu rakennusoikeus on kaavan mukaisesti 150 m2, käsittäen varsinaisen lomarakennuksen ja talousrakennukset. Saunarakennuksen saa sijoittaa vähintään 15 m etäisyydelle rantaviivasta. Näin wikipedia kertoo Armisvedestä: Armisvesi on Keski-Suomessa Hankasalmen itäosassa ja pieneltä osin Pohjois-Savon Rautalammilla sijaitseva keskikokoinen järvi, joka kuuluu Rautalammin reittiin. Pynnönsalmi jakaa järven pienempään läntiseen ja suurempaan itäiseen osaan. Itäisen osan selkävedet ovat nimeltään Savonselkä ja Kinonselkä. Hankasalmi tarjoaa vapaa-aikaan monenlaisia aktiviteetteja. Lähistöllä sijaitsevat Revontuli Golf ja Häkärinteet. Luonnollisesti myös kalastus omasta mökkirannasta onnistuu vaikka vuoden jokaisena päivänä. Kattavat kauppapalvelut ruokakaupasta rautakauppaan, apteekista alkoon löydät kirkonkylältä, 18 km päästä. Ja lähempänä Jari-Pekan Liikenneasema palvelee 24/7, täältä löydät pizzat ja burgerit sekä autolle bensat ja pesut. Etäisyys Jyväskylästä kellotetaan alle tuntiin ja Kuopiosta hiukan reiluun tuntiin. Kohteet on merkitty maastoon. Myös tie on valmiina. Halutessasi voit siis tutustua kohteisiin paikan päällä omatoimisestikin. Nyt olisi oikea aika varata oma mökkipaikka.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
564102
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

58 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

27,10 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: Ei vielä määritelty (til. 27.10.2023)

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
77-401-2-99
Tontin pinta-ala
6 408 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Kesäranta, 2:99
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 150 m². Alue on tarkoitettu loma-asumiseen. Kullekin alueen rakennuspaikalle saa rakentaa yhden loma-asuinrakennuksen, erillisen saunan sekä talousrakennuksia, joiden yhteenlaskettu kerrosala on enintään 150 m2. Asuinrakennuksen etäisyys keskivedenpinnan korkeuden mukaisesta rantaviivasta tulee olla vähintään 30 m. Erillinen kerrosalaltaan enintään 20 m2 suuruinen saunarakennus voidaan sijoittaa vähintään 15 m etäisyydelle rantaviivasta, ei kuitenkaan rantavyöhykkeen avoimiin osiin.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava. Armisveden ja ympäristön rantayleiskaavan muutos
Lisätietoja kaavoituksesta: Hankasalmen kunta, kaavoitus
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa K-Market Kuha, Keskustie 30 S-market, Keskustie 26. Lähipalvelut Jari-Pekasta, 8 km Hankasalmen kirkonkylään 18 km.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Suunta: länsi-lounas
  • Armisvesi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hankasalmi

Asuinalueena Armisvesi, Hankasalmi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Vänttinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.