OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Kerrostalo | 3h + k + p

Kaivokselantie 5 A, Kaivoksela, Vantaa

Hinta

249 000 €

Koko

67 m²

Vuosi

2018

Valossa kylpevä kolmio Vantaan Kaivokselan uudella ja kehittyvällä asuinalueella hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen vieressä. Asunnossa on todella toimiva pohjaratkaisu ja se on neliöitään isomman tuntuinen. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä, avaraa tilaa, joka jatkuu aurinkoiselle, lasitetulle parvekkeelle. Tilan käytännöllisyyttä lisää erillinen niemeke, joka jakaa ison huoneen näppärästi eri toimintoihin. Säilytystilaa on reilusti niin makuuhuoneissa kuin eteistilassakin. Tässä muuttovalmiissa kodissa on tyylikkäät, vaaleat pintamateriaalit, lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia. Kaikissa asuinhuoneissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, jonka kustannukset katetaan hoitovastikkeessa. Huoneistossa on tietoliikenneyhteydet taloyhtiön puolesta hoidettu kuntoon. Vuonna 2018 valmistunut rakennus on uutta vastaavassa kunnossa, isoja remontteja ei ole vuosiin tiedossa. Tämä yhtiö sijaitsee omalla tontilla: Ei kallita, vaikeasti ennakoitavia tontin vuokravastikkeita! Asuinalueena Vantaan Pumppupuisto on todellinen löytö Kuninkaantammen ulkoilualueiden kainalossa. Alueelta pääsee lyhyen matkan etäisyydeltä nauttimaan keskuspuiston metsäisistä lenkkeilypoluista ja Vantaanjoen maisemista aina vaikkapa Haltialan tilalle saakka. Paineilmasta on monipuoliset liikenneyhteydet joka suuntaan. Tiheiden bussiyhteyksien lisäksi monesti kaivatut raideyhteydet kulkevat vain reilun kilometrin etäisyydeltä Myyrmäestä - kehärata tarjoaa nopeat yhteydet aina lentokenttää myöten. Kevyen liikenteen reitit lähtevät aivan vierestä ja matkat taittuvat ketterästi pyöräillen Keskuspuiston vehreitä pyöräilyraitteja pitkin. Huoneiston oston yhteydessä on mahdollisuus ostaa autohallipaikka, jossa hidaslataus valmiina. Velaton hintapyyntö 10 000€. Esittelyt, lisätiedustelut ja asiakirjatilaukset: Tapio Huhtinen, tapio.huhtinen@op.fi, 0500 630 743 / Anita Manner, anita.manner@op.fi, 040 645 2750.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
564149
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
67 m²
Kokonaispinta-ala
67 m²
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

75 283,74 €

Velkaosuus

173 716,26 €

Velaton hinta

249 000,00 €

Neliöhinta

3 716,42 €/m²

Vastike

Hoitovastike

355,00 € / kk

Pääomavastike

1 661,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 016,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk, oma vesimittari. Vesimaksu tasataan kulutuksen mukaan kerran vuodessa.
Saunamaksu 20 €/kk (1 saunavuoro/vko)
Hoitovastikkeen perustena on huoneiston pinta-ala, rahoitusvastikkeen osakkeiden lukumäärä.

Hallitukselle annettu valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoito-ja/tai rahoitusvastiketta vastaava summa.

Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä 2 kk:n kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta. Ostaja vastaa rekisteröintikustannuksista.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Tilava lasitettu parveke n. etelän suuntaan.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Yhtiökokouksessa 2023 päätettiin ylimääräiset lainaosuussuoritukset rahastoida ja kuukausittaiset pääomavastikeet tulouttaa.

Huoneiston oston yhteydessä on mahdollisuus ostaa autohallipaikka AH58, jossa hidaslataus valmiina. Velaton hintapyyntö 10 000€.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Valkolakattu tammiparketti, seinät maalattu. Olohuone: Valkolakattu tammiparketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Valkolakattu tammiparketti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Valkolakattu tammiparketti, seinät maalattu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Avokeittiön varusteisiin kuuluu integroitu jääkaappipakastin, erillisuuni, jossa on myös mikro, induktioliesitaso, liesituuletin, integroitu astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa on suihku, lasinen suihkuseinä, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä, sähköinen lattialämmitys sekä kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Jussi Uusiniemi p. 020 748 8352
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kellarikomerot, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Tehdyt remontit
Rakennus on valmistunut v. 2018 eikä normaaleja vuosittaisen kunnossapidon ulkopuolisia perusparannus- ja korjaustöitä ole tehty.. Asunnon remontit: ei ole
Tulevat remontit
Suunnitellut: Rakennus on valmistunut v. 2018 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaaliin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jota vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneistojen käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.
Energialuokka
C (2013), E-Luku 130, energiatodistus on voimassa 8.5.2027.
Tontin koko
487 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan kaupunkiI/kaavoitus

Asunto Oy Vantaan Paineilma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Alueella on monipuoliset päivittäispalvelut mm. S-market, Lidl ja K-market. Kauppakeskus Myyrmanni ja Myyrmäen keskusta tarjoavat kattavat palvelut vajaan parin kilometrin päässä. Koulut: Koulut: Kaivokselan koulu , Vantaan kaupunki Uomarinteen koulu , Yläkoulut: Vantaan kaupunki Kilterin koulu, Vantaan kaupunki Martinlaakson koulu, Vaskivuoren lukio, Martinlaakson lukio, Martinlaakson lukio. Päiväkoti: Alueella useita. Alueelta löytyy paljon aktiviteetteja mm. Myyrmäen Urheilupuisto. Myyrmäen monipuoliset palvelut vajaa kahden kilometrin päässä. Liikenneyhteydet: Sujuvat yhteydet niin julkisia kuin omaa autoa käyttävälle. Bussipysäkit lähellä ja kaksi kehäradan asemaa lähialueella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kaivoksela, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Huhtinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, tradenomi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.