OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

Kerrostalo | 3, k

Sotilaskatu 3 A, keskusta, Iisalmi

Hinta

48 000 €

Koko

76,5 m²

Vuosi

1954

Idyllinen, valoisa ja edullinen kolmannen kerroksen kolmio, jossa hyvä huonejärjestys. Kodissa hyvästi säilytystilaa sillä molemissa makuuhuoneissa on kaapistot. Koti sijaitsee rauhallisella paikkaa keskustassa vain 700 metrin päässä torilta ja 500 metrin päässä juna-asemalta eli kaikki keskustan palvelut kävelymatkan päässä. Taloyhtiössä ei ole tiedossa isompia remontteja lähitulevaisuudessa. Tämä asunto käy niin omaan käyttöön kuin sijoitusasunnoksikin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
564310
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76,5 m²
Kokonaispinta-ala
76,5 m²
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1954
Käyttöönottovuosi
1954
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

48 000,00 €

Velaton hinta

48 000,00 €

Neliöhinta

627,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

327,60 € / kk

Erityisvastike

15,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

343,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili. /betoni
Pintamateriaali: Keittiö: muovimatto, maali, maali. Olohuone: muovimatto, maali/tapetti, maali. Makuuhuone 1: muovimatto, maali/tapetti, maali. Makuuhuone 2: muovimatto, maali/tapetti, maali. Kylpyhuone: laatta, laatta, maali. Eteinen: muovimatto, maali, maali.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi, sähköliesi, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, jäähdytetty kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Ekonom/Jari Parviainen, p. 050 567 5384, jari.parviainen@ekonom.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, kaapeli-TV, kerhohuone
Taloyhtiön autopaikat

2 kpl

Tehdyt remontit
TEHDYT REMONTIT: 1996 vesikatto uusittu, 1997 julkisivun korjaus ja maalaus, 2003 autotallien ovet uusittu, 2006 kellarikerroksen vesi-, lämpö- ja viemäriputket uusittu sekä iv-kanavat nuohottu, 2007 parvekkeet peruskorjattu, 2009 jätekatos rakennettu, 2011 pesuhuoneessa suihkujen paikat vaihdettu vastakkaiselle seinälle (toinen sekoittaja uusittu), seinälaattoja uusittu noin 120kpl sekä ikkuna ja lämmityspatteri maalattu, 2012 porrashuoneiden seinät ja katot maalattu (alatasanteiden akustolevyt uusittu) sekä huoneistojen ovet hiottu ja lakattu molemmilta puolilta. Kaiteiden rautaosat maalattu ja puuosat lakattu. Samassa yhteydessä porrashuoneiden ja kellarikäytävän valaisimet uusittu (led-valaisimet), kellariin johtaviin rappusiin asennettu valaisimetliiketunnistimilla, porrashuoneiden valokytkimet uusittu, tuuletusparvekkeiden ovet uusittu ja ulkoportaiden routaeristys korjattu (portaiden ympärys avattu ja asennettu lisälämmöneristeet ja routimaton maa-aines) 2014 huoneistojen ikkunat ja parvekeovet sekä osa yhteisten tilojen ikkunoista ja kaksi kellarin ovea uusittu, 2015 porrashuoneiden ovet sekä ovien lukkorungot uusittu, 2016 ilmanvaihtokanavat puhdistettu, 2017 lämmönvaihtimet uusittu, 2018 tontin metallinen tonttiaita korjattu, 2019 sähkötolppien mekaaniset ajastimet uusittu digitaalisiksi ajastimiksi, pylväsvalaisinten valaisinosat sekä porras- ja seinävalaisimet uusittu, puinen raja-aita uusittu, vesikatto tarkastettu ja tarvittavat korjaukset tehty, tontin pohjoispään verkkoaita korjattu yhteisesti naapuritaloyhtiön kanssa. Ulko-ovien lukituksen muutostyö (ovet lukossa 24/7, avaus koodilla, tagilla tai avaimella), saunatilojen peruskorjaus 3-6/2021, pihatien asfaltointi 8/2021, vesikatolle lisätty lumiesteitä, entisten lumiesteiden kiinnitysten tiivistysten tarkastus ja räystäällä olleiden reikien paikkaus 8/2022. Asunnon remontit: Keittiön kaapistot uusittu 2000-luvulla
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys seuraavalle viidelle vuodelle: Saunatilojen peruskorjaus (tehdään 3-6/2021). Porrashuoneiden ovien lukitusmuutos (tehdään 3-6/2021).
Energialuokka
D (2018), voimassa 12.1.2033
Tontin koko
3 350 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Iisalmen kaupunki

Asunto Oy Sotilaskatu 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Iisalmi

Asuinalueena Keskusta, Iisalmi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.