OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Kerrostalo | 2h, k

Valtatie 12 A, Tuira, Oulu

Hinta

67 000 €

Koko

53 m²

Vuosi

1960

Länsi-Tuirassa ylimmän 3. kerroksen kaksio. Huoneet ovat tilavia, jolloin sisustaminen on helppoa. Makuuhuoneessa on säilytystilana vaatehuone ja toki huoneeseen on mahdollista sijoittaa lisää säilytystilaa suurien huoneiden ansioista. Huoneisto on siistikuntoinen ja olohuoneesta on käynti parvekkeelle, joka on sisäpihan suuntaan. Taloyhtiöön on tehty runsaasti perusparannuksia ajan saatossa. Sijainti on palvelujen läheisyydessä ja julkinen liikenne kulkee kodin edestä. Hartaanselkä ja Oulujoen kauniit maisemat ulkoilureitteineen ovat aivan vieressä. Asunto sopii mainiosti joko sijoituskohteeksi tai omaksi kodiksi, vaikkapa ensiasunnoksi. Soita niin kerron lisää ja sovitaan esittely!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
565096
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53 m²
Kokonaispinta-ala
53 m²
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1960
Käyttöönottovuosi
1960
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

67 000,00 €

Velaton hinta

67 000,00 €

Neliöhinta

1 264,15 €/m²

Vastike

Hoitovastike

212,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

212,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Ostaja maksaa varainsiirtoveron voimassaolevan säädösten mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Pieni parveke sisäpihalle lounaan suuntaan
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaattilattia, maalatut seinät. Olohuone: Laminaattilattia, maalatut seinät. Makuuhuone 1: Laminaattilattia, maalatut seinät. Kylpyhuone: Laattalattia, laattaseinät. Eteinen: Laminaattilattia, maalatut seinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Tuiran Isännöinti Oy / Teemu Järvinen
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kellarikomerot, pyörävarasto, yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys
Taloyhtiön autopaikat

18 kpl

Tehdyt remontit
2022 Piha - Valtatien puolen pihamaan asfaltoinnin uusiminen sekä maanpäälliset Molok-jäteastiat, 2021 Kaupungin urakan yhteydessä tontille toteutettu jätevesiviemärin ja hulevesiviemärin tonttiliittymän varauksen rakentaminen taka- ja etupihalle hulevesiviemäri liitäntäkaivoinen sekä rakentaminen kaupuingin jätevesiverkkoon. Valtatien puolelle hulevesiliitäntä otettu käyttöön, 2018 Vesikaton pinnoitusmaalaus ja lisälumiesteet, 2018 Viemäreiden sukitus. Parvekeovien ja sisäpihan ikkunapuitteiden huoltomaalaus., 2018 Ulko-ovien uusiminen Valtatie 12 puolelta, 2017 Lämmönsiirrin uusittu, 2016 Hiililuukun umpeenlaitto, kylmähuoneet varastoiksi, parkkialueen aidan uusiminen, 2013 Sadevesijärjestelmän kunnostus, Nousutikkaat uusittu vesikatolle, 2012 Valtatien puolen ikkunapuitteiden maalaukset, 2011 Bauer vedenpuhdistuslaitteisto lämmitysjärjestelmään, liiketilojen ikkunapuitteet maalattu, 2011 Uusi kuivauskone, 2010 Kellarin pohjaviemärit uusittu, yhtiön liiketilat M3 jaettiin asunnoksi M3B ja liiketilaksi M3A, 2008 Ikkunapuitteet maalattu sisäpihalta ja ikkunapellit uusittu, 2007 A ja B-rapun käytävän maalaus ja kunnostus, kellarin lattiat maalattu, talonetti hankittu, 2006 Parvekkeiden rautaosien maalaus, 2005 TV-verkon kunnostaminen omilla anttenneilla toimivaksi digilähetyksille, 2003 Tonttiaita uusittu. Vanhan savupiipun tulppaus, Peltikaton maalaus, 2001 Viemäri ja vesijohdon yhdistäminen kunnan verkostoon, 2000 Tuuletuspiippujen yläpuolinen suojapellitys, Peruslukituksen uusiminen ja avainsarjoitus, Pesukone ja kuivauskone, 1999 Parvekkeiden vesieristekäsittely ja parvekkeiden maalaus, ikkunapuitteiden kyllästekäsittely ja ikkunatiivisteiden asennus, IV-kanavat nuohottu, 1999 Lämmönjakamon säätölaitteet uusittu, kaikkien pattereiden uusiminen täyttynyt 100%, lämmityksen tasapainotus ja tr-venttiilit vaihdettu, 1989 Ikkunat vaihdettu kolmilasisiksi
Tulevat remontit
Suunnitellut: 2026 käytävien lattiapinnotteen uusiminen, tuulikaapin karmien ja ovien poisto valvontoineen, vesi, sähkö ja tietojärjestelmien toimenpiteiden suunnittelu, LJH asbestieristetyöt, yläpohjan lämmöneristys sis. kulkusillat ja tuulenohjaus levytys, piirrustusten päivittäminen, parvekkeiden rautaosien huoltomaalaus, peruskuntoarvio

2027: pohjaviemärien saneeraus, jäte ja hulevesien kytkeminen kaupungin verkkoon, toimenpiteet pihan puolelta, vesi, sähkö ja tietojärjestelmien toimenpiteet, ilmanvaihto, nuohous ja mekaaniset ilmanvaihtajat, öljysäiliön poisto
Energialuokka
D (2007)
Tontin koko
1 122 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2056

As Oy Oulun Kisakulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Tuira, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anu Rantasuo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.