OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

Omakotitalo | 5h, k, s

Kalliokatu 34, Niirala, Kuopio

Hinta

169 000 €

Koko

144 / 210 m²

Vuosi

1941

Tervetuloa lämminhenkiseen kotiisi idyllisellä omakotitaloalueella, joka on erityisen suosittu lapsiperheiden keskuudessa! Tämä viehättävä omakotitalo sijaitsee vain 1,2 kilometrin päässä Kuopion torilta tarjoten samalla rauhallisen asuinympäristön. Talon ympärillä avautuu oma 939 m2 tasamaatontti, joka kätkee sisäänsä monia mahdollisuuksia. Tontilla on käytännöllinen ulkovarasto sekä viihtyisä grillimaja, jotka tarjoavat oivan paikan perheen yhteisille hetkille ja säilytystilaa ulkoiluvälineille. Rakennusvuosi 1940 ja vuonna 1985 toteutettu peruskorjaus takaavat kodin viehättävän ilmeen yhdistettynä moderniin mukavuuteen. Peruskorjauksen yhteydessä on uusittu mm viemäri- ja käyttövesiputkisto, lämpöeristys sekä seinissä että yläpohjassa, ja ikkunat on vaihdettu energiatehokkaiksi. Talon lämmitysjärjestelmänä toimii sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu, jota täydentää varaava takka luoden kodikasta lämpöä ja tunnelmaa. Kodissa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joten tila ei ole ongelma suuremmallekaan perheelle. Lisäksi iso olohuone, ruokailuhuone ja aito puuliesi keittiössä tekevät tästä kodista paikan, jossa jokainen perheenjäsen tuntee olonsa kotoisaksi. Talon tietotekniikka toimi nykyaikaisella ja nopealla valokuitukaapelilla. Tämä omakotitalo tarjoaa turvallista asumista rauhallisella alueella, jossa kaikki tarvittava, kuten koulu ja päiväkoti, on lähellä. Tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin ja tee unelmistasi totta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
565583
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
144 m²
Kokonaispinta-ala
210 m²
Rakennusvuosi
1941
Käyttöönottovuosi
1941
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

169 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

600,93 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 600,93 €/v 2022

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Kellarissa vain varastotilaa. Sisäänkäynti ulkokautta.
Tehdyt remontit
Talon peruskorjaus/laajennus 1985: Ulkopuolinen lisälämmöneristys/ julkisivuverhous, yläpohjan lisälämmöneristys / katto, ikkunat uusittu, sauna ja kylpyhuone rakennettu toisen kuistin paikalle. Viemäri- ja käyttövesiputkisto uusittu. Wc:t ja yläkerran huoneet rakennettu 1992. Pintaremonttia, keittiöremontti, lattiat alakertaan v. 2013.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ilmalämpöpumppu, varaava takka ja puuliesi
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: laminaattilattiat, maaliseinät. Olohuone: laminaattilattiat, tapettiseinät. Makuuhuone 1: laminaattilattia, tapettiseinät. Makuuhuone 2: muovimatto, maaliseinät. Makuuhuone 3: muovimatto, maailiseinät. Sauna: laattalattia, paneeliseinät. Kylpyhuone: laattalattia, laattaseinät. Eteinen: laminaattilattia, maaliseinät. Wc: laattalattia, laattaseinät. Ruokailuhuone: laminaattilattia, tapettiseinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, induktioliesi, liesituuletin, leivinuuni puuliesi, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiön kalusteet uusittu 2013, kodinkoneet uusittu 2013
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2 kpl, yläkerran wc.ssä myös suihku, suihku, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä erillisessä wc:ssä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Kylpyhuone, sauna ja wc on remontoitu 2000-luvun alussa
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kuopio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
297-7-26-1
Tontin pinta-ala
939 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tasainen hiemen kadulta alaspäin laskeva.
Tontin nimi
, 26:1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 340 m². Asemakaavamääräyksen mukaan asuinrakennuksen rakennusoikeus 250 k-m2 ja talousrakennuksen 90 k-m2. Käytetty rakennusoikeus ilmoitettu rakennus-ja huoneistorekisteriotteen mukaan okt 210 k-m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1940. Kuopion kaupunki puh. 017 182 111
Lisätietoja kaavoituksesta: Kuopion kaupunki p. 017 182111
Rakennukset
Grillimaja, varastorakennus, kasvihuone, jätekatos ja leikkimökki (Kuopion rakennusjärjestyksen mukaan eivät vaadi rakennuslupaa).
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Sale 0,5 km, keskustan kaupat 1,7 km, posti Keskusta, kirjasto Keskusta 2km, terveysasema Keskusta 2 km. Koulut: Minna Canthin koulu 0,1 km. Päiväkoti: Niiralan päiväkoti 0,250 km. Uimahalli, Jäähalli 1 km. Liikenneyhteydet: bussit Niiralankatu

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuopio

Asuinalueena Niirala, Kuopio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Soili Lumilampi

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.