OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

Omakotitalo | 3mh, oh, k, khh, koh, s, 2xwc

Kettukyläntie 70, Sonkajärvi, Sonkajärvi

Hinta

73 000 €

Koko

121 m²

Vuosi

2001

TEE TARJOUS! Kesäksi uuteen kotiin! Omakotitalo maaseudulla, iso tupakeittiö, rannan läheisyys! Tämä tilava omakotitalo tarjoaa loistavat mahdollisuudet rauhalliseen ja väljään asumiseen Kodin suurin helmi on tilava ja valoisa tupakeittiö, jossa on runsaasti tilaa niin ruokailuun kuin yhdessäoloon perheen ja ystävien kanssa, kun taas erilliset makuuhuoneet tarjoavat rauhaa ja omaa tilaa. Talo sijaitsee Sonkajärven kauniissa maaseutu miljöössä, josta Sonkajärven päivittäisiin palveluihin vain 10 minuutin matka. Lisäksi talon ympäristössä on upea luonto ja lähellä sijaitsee lampi. Talossa on remontoitu keittiö vuonna 2021, jolloin uusittiin keittiön ovet, kaapiston alaosat ja -tasot sekä välitilat. Kodinkoneet on uusittu samalla. Vuonna 2009 pintaremontointia ja makuuhuoneisiin asennettu laminaatit. Kodin kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone ovat remontin tarpeessa, mutta tämä antaa sinulle mahdollisuuden muokata näistä oman näköisesi. Tämä on tilaisuutesi hankkia hyvä koti edulliseen hintaan ja tehdä siitä juuri sellainen kuin haluat! Kodissa on sähköpatterilämmitys, lattialämmitys sähköllä kodinhoitohuoneessa, kylpyhuoneessa, keittiössä ja eteisessä. Lisäksi keskeiselä paikalla tupakeittiössä varaava leivinuuni joka tuo lisälämpöä kotiin ja voi hyödyntää samalla ruoanlaittoon.Lisäksi talossa on koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä, joka takaa raikkaan ja terveellisen sisäilman. Tämä omakotitalo on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia maaseudun rauhasta ja luonnonläheisestä elämäntyylistä. Varaa oma esittelyaikasi ja ota ensimmäinen askel kohti uutta kotia!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
565933
Sijainti
  • Sonkajärvi Sonkajärvi
  • Kettukyläntie 70, 74300 SONKAJÄRVI
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, k, khh, koh, s, 2xwc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
121 m²
Kokonaispinta-ala
121 m²
Rakennusvuosi
2001
Käyttöönottovuosi
2001
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

73 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

456,49 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön. 2500 €/v/12000 kwh/v ja puuta lisälämminlähteenä 15-16 kuutiota/v.
n. 200 €/v (tiekunta hoitaa).

Talon myyntihinnassa huomioitu tulevat vesiremontit muut talon kunnostukset.
Kiinteistövero: 456,49€/ vuosi 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2021
Keittiö remontoitu (vaihdettu ovet yläkaapistoon, alaosat kokonaan uudet, keittiön tasot, välitilat uusi). Kodinkoneet (keraaminen ja astianpesukone ja pakastin).
2009
Pintaremontointia ja makuuhuoneisiin laminaatit (muovimatto alla)
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • D (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Elementtirakenteinen (Finndomo)
Pintamateriaali: Keittiö: kaakeli,maali,maali. Olohuone: laminaatti,puolipaneeli/tapetti,maali. Makuuhuone 1: laminaatti,tapetti,maali. Makuuhuone 2: laminaatti,tapetti,maali. Makuuhuone 3: laminaatti,tapetti,maali. Kodinhoitohuone: kaakeli,puolipaneeli/tapetti,maali. Sauna: kaakeli,paneeli,paneeli. Kylpyhuone: kaakeli,kaakeli,paneeli. Eteinen: kaakeli,puolipaneeli/tapetti,maali. Wc: kaakeli,puolipaneeli/maali,maali. Wc: kaakeli,kaakeli/maali,maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas voi muuttaa myös puulämmitteiseksi, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi kph:n viereisessä vessassa, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
762-416-3-123
Tontin pinta-ala
13 300 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
KUMPURANTA, 3:123
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 300 m². Sonkajärven kunnan rakennusjärjestys 17 § Rakentamisen määrä rantavyöhykkeellä ja saarissa Rantavyöhykkeellä (rantaviivasta vähintään 50 m ja enintään 200 m) sijaitsevalle rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden kaksiasuntoisen ja kaksikerroksisen asuinrakennuksen. Rantavyöhykkeellä rakennuspaikalle rakennettavaksi sallittu kokonaiskerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin asuinrakennusten ja vapaa-ajanrakennusten rakennuspaikkojen osalta enintään 300 m2.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa 2000.
Lisätietoja kaavoituksesta: Sonkajärven kunta
Rakennukset
Autotalli, liiteri,leikkimökki,hevostalli (vanha talli, vaatii kunnostuksen ennen käyttöön ottoa).
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Rannan tyyppi: Lampi
  • Rannan edessä vesijättöä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sonkajärvi

Asuinalueena Sonkajärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ulla Miettinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.