OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

Metsätila

Vaaksintie, Röykkä, Nurmijärvi

Hinta

84 000 €

Tila

14 ha

Metsä

-

Myynnissä noin 14 ha:n metsätila Vaaksintien lähettyvillä. Alueella merkit, ns. ohjeelliset rajapyykit punaisin nauhoin ja kulmissa oranssit aurauskepit. Määräalan leveys noin 100m ja pituus n. 1,2 km. Ostaja vastaa määräalan lohkomiskustannuksista ja kiinteistön muodostamiskustannuksista. Alueesta on tehty Metsänhoitoyhdistyksen arvio. Se on saatavilla välittäjältä. Määräalan läpi kulkee Vaaksinoja ja siihen laskeva puro. Pyydä välittäjältä karttakuvat koskien kaavoitusta: M-8 maa- ja metsätalousvaltainen alue, jossa jossa kulttuuriympäristön kannalta arvokasta aluetta sk-4 ja luonnonsuojelullisesti erityisen arvokas alue sl-10. Ajo-ohje: aja ihan Vaaksintien päähän parkkipaikalle. Juuri enne parkkipaikkaa metsätie pohjoiseen (kiertää järven ympäri) kesämökin edestä, noin 10-20 m, niin näet punaisia nauhoja.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
566093
Sijainti
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Tilan pinta-ala
14 ha
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

84 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: Ei tiedossa.

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Vaaksintien tienhoitomaksu ollut 95€/vuosi.

Ostaja maksaa kiinteistön lohkomis- ja muodostamiskulut. Kiinteistö lohkotaan omaksi metsätilakseen/kiinteistöksi Vaaksala kiiteistöstä, noin 14 ha:n suuruinen "häntä". Maastossa alueella merkit. Kiinteistölle on kolme tieoikeutta (metsätietä) karttaotteen mukaisesti.
Metsää voi hoitaa normaalisti kulttuuriympäristön kannalta arvokkaalla alueella (sk-4). Merkintä sk-4 koskee rajauksen länsipuolista (järven puoleista) aluetta. Pyydä välittäjältä karttaote. Luonnonsuojelullisesti erityisen arvokkailla alueilla (sl-10/1) ja (sl-7/3) puiden kaataminen edellyttää maisematyölupaa. Tämä ei tarkoita, etteikö metsää saisi hoitaa, mutta maisematyölupa tulee hakea. Määräalalla sijaitsee sl-10 alue (mätäjärvensuo). Pyydä välittäjältä karttaote.
Metsänhoitoyhdistyksen tekemä Arvio metsäkiinteistön arvosta tehty 2023.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
543-411-6-175
Tontin pinta-ala
14 ha
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräala
Tontin nimi
Vaaksala,
Kaavoitustiedot
Yleiskaava. Myytävällä määräosalla ei ole rakennuspaikkaa/rakennuspaikkoja. M8 Maa- ja metsätalousvaltainen alue. Laaja yhtenäinen metsäalue. Alueella sallitaan maa- ja metsätaloutta palveleva rakentaminen, sekä muu mitoituksen mahdollistama rakentaminen. Myytävä määräala sijaitsee kokonaan maa- ja metsätalousvaltaisella alueella M8. Sk-4, kulttuuriympäristön kannalta arvokas alue. Alueella on maisemallisia arvoja sekä rakennus ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaita rakennuksia. Alueella tehtävien toimenpiteiden tulee olla sellaisia, että alueen ominaispiirteet säilyvät. SL-10/1, alueen osa, joka luonnonsuojelullisesti erityisen arvokas. Alueella on voimassa maankäyttö- ja rakennuslain rakentamisrajoisut. Alueella on voimassa toimenpiderajoitus joka koskee mm. kaivamis-, louhimis, täyttämistöitä ja puiden kaatamista. SL-7/3, alue, joka on luonnonsuojelullisesti erityisen arvokas. Nurmijärven kunta, kaavoitus, puh. 040 317 2350.
Lisätietoja kaavoituksesta: Nurmijärven kunta, puh. 040 317 2350.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Röykkä, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Niina Kankaanpää

Kiinteistönvälittäjä, LKV, ekonomi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Klaukkala, Nurmijärvi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.