Paritalo | 6h + k + s + 2wc

Marjaniementie 36a As, Marjaniemi, Helsinki

Hinta

538 000 €

Koko

202 m²

Vuosi

2000

Tervetuloa Marjaniemessä sijaitsevaan tilavaan ja avaraan perhekotiin. Tämä vaikuttava 202 neliömetrin koti tarjoaa monipuoliset tilat ja erinomaisen sijainnin perheesi tarpeisiin. Toisessa kerroksessa avautuu valoisa ja tilava olohuone, iso keittiö, kaksi makuuhuonetta ja erillinen wc. Osittainen neljän metrin huonekorkeus luo vaikuttavaa avaruutta ja yhdistää toiminnallisuuden kodikkuuteen. Huoneiden uniikki luonne korostuu visuaalisesti, luoden ihanteellisen ympäristön perheen yhteiseen ajanviettoon. Sisääntulokerroksen tilat yhdistävät mukavuuden ja monipuolisuuden, tarjoten makuuhuoneen, saunaosaston, takkahuoneen, kodinhoitohuoneen ja erillisen wc:n. Alakerrassa sijaitseva avoin huone soveltuu monipuoliseen käyttöön, mukautuen tarpeisiisi. Tämä kerros on suunniteltu tarjoamaan monipuolisia mahdollisuuksia päivittäiseen elämään ja harrastuksiin. Asunto hurmaa tehokkaalla ja toimivalla pohjaratkaisulla, joka optimoi jokaisen neliön viihtyisään käyttöön. Useat ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa ja ilmavuutta jokaiseen huoneeseen. Viihtyisä takapiha tarjoaa oman rauhallisen keitaan, kun taas iso kulmaparveke toimii mainiona paikkana vaikka aamukahvin nauttimiseen. Nämä tilat täydentävät asumismukavuutta, tarjoten mahdollisuuksia rentoutumiseen. Asuntoon kuuluvat myös 25 neliön lämmitetty autotalli sekä ulkovarasto. Vuonna 2000 valmistunut kahden asunnon taloyhtiö nauttii erinomaisesta sijainnista, kun kauppakeskukset Easton ja Itis tarjoavat monipuolisia palveluita lähietäisyydeltä. Hyvät liikenneyhteydet, kuten bussipysäkki ja metro Itis, tekevät alueesta vaivattomasti saavutettavan. Lisäksi lähiympäristössä on kaikki tarvittavat palvelut, koulut ja päiväkodit, mikä tekee asumisesta kätevää ja miellyttävää. Tämä väljä perhekoti on heti vapaa. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika yksityisnäytölle tai saadaksesi lisätietoja tästä kodista, joka voi olla juuri teidän perheenne unelman täyttymys.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
566525
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + s + 2wc
Asuintilojen pinta-ala
202 m²
Kokonaispinta-ala
202 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2000
Käyttöönottovuosi
2000
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

538 000,00 €

Velaton hinta

538 000,00 €

Neliöhinta

2 663,37 €/m²

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Kuukausittaisia vastikkeita ei ole. Vastikkeet maksetaan kustannusten perusteella 2-3 kertaa vuodessa yhtiön tilille saapuneiden kululaskujen mukaan. Talyhtiön kokonaiskulut vuonna 2022 olivat 4830,95 euroa. Tämän asunnon osalta vuosikulut noin 2415,48 €, joka tekee noin 201,29 €/kk
Vastikkeiden maksun päätäntävalta on yhtiokokouksella.

Sähkönkulutus:
1.1.2022 - 31.12.2022 on ollut 29 673,63 kWh
1.1.2023 - 28.11.2023 on ollut 24 539,90 kWh

Huoneistpkohtaiset (omat) vesimittarit antavat vesilaitoksen päämittariin verrattuna noin -7% eriävät lukemat. Ns. "hukkakuutiot" on tasattu huoneistojen kesken. Vesimaksut maksetaan kertasuorituksen kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Iso kulmaparveke itä-pohjois suunnassa.
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Isännöitsijäntodistuksen mukaan asunnon kerrosala 202 m2, josta 40 % toimistotilaa.

Asunnon hallintaan kuuluu lämmin autotalli ja varasto, yhteensä 25 m2.

Yhtiöjärjestyksen 14 luku Kunnossapitovastuut: Kumpikin Asunto 1 ja Asunto 2 on vastuussa oman asuntonsa sekä asuntoon liittyvän tonttialueen ja autotallirakennusosan kaikista kunnossapitoon, korjauksiin ja muutostöihin liittyvistä kustannuksista, vastuista ja velvoitteista.

Taloyhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään ja ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Asunnossa olevat huonekalut kuuluvat kauppaan.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
sähkölämmitys+ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: tiili/puu
Pintamateriaali: Keittiö: Laattalattia, seinät maalattu, katto paneloitu. Olohuone: Pyökkilautaparketti. seinät maalattu, katto paneloitu. Makuuhuoneet: Pyökkilautaparketti. seinät maalattu, katto paneloitu. Kodinhoitohuone: Laattalattia, seinät laatta, katto paneloitu. Sauna: Laattalattia, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Laatoitettu, katto paneloitu. Eteinen: Laattalattia, seinät maalattu, katto paneloitu. Wc: Laatoitettu, katto paneloitu. Takkahuone: Laattalattia, seinät maalattu, katto paneloitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: Kaksi suihkua Sauna, sähkökiuas. Yläkerra kylyhuone: Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi. Alakerran erillinen wc: peilikaappi, allaskaappu.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asukas Isännöinti
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, ulkovarastot
Taloyhtiön autopaikat

2 kpl, 2 kpl

Tehdyt remontit
2022: Lämminvesi uusiminen asunto A.
2019: Asunto A:n peltikaton uusiminen.
2016: Lämminvesivaraajan uusiminen asunto B
2013: Teräspylväiden ja palkkien maalaus.
2012: Aidan uusiminen 36A ja 36B talojen välillä puoleen väliin tieltä katsottuna.
2011: Piha-aidan maalaus. Ilmalämpöpumpun asennus molempiin asuntoihin.
2010: Autotallin ovien uusiminen ja mekanismin muuttaminen sähkötoimiseksi.. Asunnon remontit: 2000: Kylpyhuoneen ovi vaihdettu toiselle seinälle ja alkuperäisen oven tilalle rakennettu lasiseinä.
Energialuokka
E (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 1.12.2033
Tontin koko
1 013 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki

Asunto Oy Helsingin Marjaniementie 36 A

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kauppakeskus Easton noin 800 metriä. Kauppakeskus Itis noin 1 kilometriä. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki noin 80 metriä. Metro Itis noin 1 kilometriä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Marjaniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Riutta-aho

Myyntineuvottelija

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.