OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Kerrostalo | 2h, avok, kph, lasit. p

Ursininkatu 8b, Keskusta, Turku

Hinta

279 000 €

Koko

49 / 64,5 m²

Vuosi

2016

Kaupunkikoti, jossa kaikki on kävelymatkan päässä Vaativaankin makuun sopii tämä As Oy Palladiumin vuonna 2016 valmistunut rauhallisen, puistomaisen pihan puoleinen kulmakaksio, jossa on koko huoneiston levyinen pinta-alaltaan 15,5 m2 kokoinen lasitettu parveke. Huoneiston pohjaratkaisu antaa tilavan ja ilmavan vaikutelman. Moderni tunnelma syntyy laadukkaista materiaaleista, kuten laattalattiasta. Avokeittiö ja olohuone ovat yhtä tilaa, jonka jakaa toiminnoiltaan erillisiksi alueiksi hyvän kokoinen saareke. Kulmahuoneistoon lisää luonnonvaloa antaa keittiön ikkuna. Makuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan. Kylpyhuoneeseen sijoittuvat käytännölliseksi kokonaisuudeksi niin kodin pyykkihuolto, kuin kylpylän omainen tunnelma sadesuihkuineen. Avokeittiö on hyvin varusteltu. Laitteet ovat Mielen ja työtasot ovat tummaa kiveä. Sähköistetty saareke tuo paljon lisää lasku- ja säilytystilaa keittiöön: saarekkeeseen kätkeytyvät syvät vetolaatikot. Ilahduttava yksityiskohta on kiinteä Bluetooth -kaiutin kaapistossa. Olohuoneen ja makuuhuoneen lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat avautuvat vehreälle, puistomaiselle ja rauhalliselle sisäpihalle. Asunto onkin hiljainen, vaikka sijaitsee aivan keskustassa. Makuuhuoneeseen mahtuu myös ruhtinaallisesti säilytystilaa, sillä yksi seinistä on täyskorkeaa liukuovikaapistoa. Asunnon lasitettua parveketta tekisi mieli kutsua kesähuoneeksi: tilaa on runsaasti ja lasituksen ansiosta parvekkeella on shortsikelit huhtikuusta syys-lokakuuhun saakka. Lämpötilaa parvekkeella on helppo säätää kaihtimilla. Yhtiössä on huoneistokohtainen Chiller-viilennyslaitteisto. Uudehkossa yhtiössä ei ole pitkään aikaan tulossa suuria remontteja, jotka vaikuttaisivat asumiskustannuksiin tai -mukavuuteen. Viisivuotissuunnitelmaan on kirjattu ilmanvaihtokanavien nuohous ja parvekelasien huolto. Laadukas yleisilme, viimeistellyt yksityiskohdat ja keskeinen sijainti ovat tämän hurmaavan kodin valtit, tervetuloa tutustumaan! Koti on heti vapaa, joten muuttamaan pääsee nopeasti. Juuri sinun aikatauluusi sopiva asuntoesittely on vain yhteydenoton päässä! Esittelyt ja lisätiedot: Sanna Varjanne 040 756 9496 / sanna.varjanne@op.fi Kohde kiinnostaa, mutta oma koti myymättä? Kerron mielelläni ratkaisuvaihtoehdoista nykyisen asuntosi myyntiin; otathan yhteyttä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
566835
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kph, lasit. p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
49 m²
Kokonaispinta-ala
64,5 m²
Kerrokset
Ei tiedossa
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

148 843,62 €

Velkaosuus

130 156,38 €

Velaton hinta

279 000,00 €

Neliöhinta

5 693,88 €/m²

Vastike

Hoitovastike

220,50 € / kk

Pääomavastike

1 167,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 387,90 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesi kulutuksen mukaan, laskutus 4 krt vuodessa. Asukkaalla oma sähkösopimus. Sauna 4 EUR/krt. Pesutupa Pesutupa 3,50 EUR/krt.
Rahoitusvastike päivittyy 1.7.2024 alkaen. Uusi rahoitusvastike on 1011,85 EUR/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Koko huoneiston levyinen, pinta-ala on 15,5 m2. Kokonaan lasitettu. Lisäksi käytännölliset, säädettävät parvekekaihtimet. Puulattia. Sijoittuu rauhallisen sisäpihan puolelle.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, yhtiö on valmistunut vuonna 2016 ja asunnon materiaalit ovat korkealaatuisia.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia laatoitettu, seinät maalattu, välitilassa lumenvalkoinen lasi. Alaslaskettu katto, jossa upotetut valaisimet. Olohuone: Lattia laatoitettu, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Lattia laatoitettu, seinät maalattu. Takaseinä liukuovikaapistoa maitolasiovin. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu, katto paneloitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesikupu, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kaapistot HTH:n mallistoa, kiinteät valaisimet. Komposiittiallas. Kivitasot, mustat. Kaikki kodinkoneet ovat Mielen. Saarekkeessa on syvät vetolaatikot ja sähköpistokkeet. Bluetooth -kaiutin kiinteänä kaapistossa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku: sadesuihku Oras Cubista, suihkuseinä, peili valolla LED Ice, allaskaappi, pesukoneliitäntä ja tilavaraus kuivausrummulle, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Lämmin pyyheteline. Kaapistot ovat HTH:n mallistoa
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Vesa Keskilä / Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy 0207229962
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, kattoterassi
Taloyhtiön autopaikat

30 kpl

Tehdyt remontit
Yhtiössä ei ole suoritettu merkittäviä korjaustoimenpiteitä.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Taloyhtiö valmistunut 2016. Taloyhtiössä suoritetaan normaaleja huoltotoimia.

Hallituksen kunnossapitotarveselvitys seuraavalle viidelle vuodelle (28.03.2023):

- ilmanvaihtokanavien kanavien nuohous
- parvekelasihuolto.

10-vuotis rakentajan vastuuaika päättyy voimassaolevan PTS:n tarkastelujakson aikana. PTS laadittu 14.02.2023 ja on viisivuotissuunnitelma.
Energialuokka
C (2013), Todistuksen laatimispäivä 30.09.2016.
Tontin koko
1 212 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki

Asunto Oy Palladium, Turku

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanna Varjanne

Yhteyspäällikkö, LKV, FM

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.