OP Koti Häme Oy LKV, Heinola

Rivitalo | 5h, k, khh, s, 2wc, 2vh, p

Rusthollinraitti 5 B, Keskusta, Heinola

Hinta

189 000 €

Koko

156 m²

Vuosi

1983

Huippusijainnilla eli alle 500 m Heinolan torilta ja aivan Kymen virran rannassa yli 150 m2 muuttovalmis rivitalokoti. Tätä kotia on remontoitu vuosien varrella kauniisti ja juuri sopivasti! Kodin asuintilat ovat kahdessa tasossa. Alakerran olohuone ja keittiö muodostavat toimivan kokonaisuuden perheen yhteisiin arki- ja juhlahetkiin. Olohuoneen isoista ikkunoista ja terassilta avautuvat upeat näkymät Möljän puistoon sekä virralle. Terassi mahdollistaa kesäilloista ja auringonlaskuista nauttimisen grillauksen ja oleilun merkeissä. Arkea helpottamassa on heti eteisestä käynti täysin remontoituun ja käytännölliseen kodinhoitohuoneeseen. Makuuhuoneet sekä tunnelmallinen kylpyhuoneosasta ovat asunnon 2. kerroksessa. Kylpyhuoneesta on käynti katetulle parvekkeelle. Suojaisalla parvekkeella voi vilvoitella saunan jälkeen tai juoda aamukahvit ja katsella samalla, kuinka purjeveneet lipuvat ohi virtaa pitkin kohti Päijännettä. Yläkerrassa on reilusti tilaa isommallekin perheelle ja tiloja voi muokata lisää tarpeen tullen. Nykyisellään huoneita 4, mutta isoin tila on jaettavissa helposti kahdeksi pienemmäksi huoneeksi. Vai miltä kuulostaisi oma joogastudio, kuntoilutila, musiikkihuone tai reilunkokoinen etätyöskentelytila? Vain mielikuvitus on rajana! Taloyhtiön pihalta pääsee suoraan lenkkipoluille, hiihtämään sekä uimaan läheiselle uimapaikalle. Jokaiselle asunnolle kuuluu autokatospaikka sähköpistokkeella sekä todella tilava käyttöullakko. Ja mikä parasta; kaikki Heinolan keskustan palvelut, venelaiturit, leikkikentät sekä uudet koulut ovat kävelyetäisyyden päässä kotiovelta! Heinola on lapsiysävällinen kaupunki. Koulut on uudet, joten home ongelmia ei ole. Harrustusmahdollisuudet ovat hyvät niin aikuisille kuin lapsillekkin. Tältä alueelta vapautuu erittäin harvoin näin tilavaa ja muuttovalmista kotia! Myydään vuokrattuna. Soita ja sovi oma esittelyaikasi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
567493
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, khh, s, 2wc, 2vh, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
156 m²
Kokonaispinta-ala
156 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Vapautuu: Myydään vuokrattuna

Hinta

Myyntihinta

189 000,00 €

Velaton hinta

189 000,00 €

195 000,00 €

Neliöhinta

1 211,54 €/m²

Vastike

Hoitovastike

530,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

530,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

35,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hallituksella valtuudet periä 1-2kk ylimääräinen vastike tarpeen niin vaatiessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. ja tiili
Pintamateriaali: Keittiö: laminaatti/maali. Olohuone: mosaiikkiparketti/maali. Makuuhuone 1: maalattu mosaiikkiparketti/maali. Makuuhuone 2: maalattu mosaiikkiparketti/puupaneeli,maali. Makuuhuone 3: maalattu mosaiikkiparketti/puupaneeli,maali. Kodinhoitohuone: laatta/laatta. Sauna: laatta/paneeli. Kylpyhuone: laatta/laatta. Eteinen: mosaiikkiparketti/maali,tapetti. Wc: muovimatto/maali. Yläkerran kirjastohuone: sauvaparketti/maali. Yläkerran aula: laminaatti/maali.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi Keittiössä, pakastekaappi Kodinhoitohuoneessa (kahva rikki), keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, amme, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Isännöitsijän yhteystiedot
Heinolan Talohuolto Oy Minna Ikonen puh:044 557 8079 minna.ikonen@heinolantalohuolto.fi
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV, autokatospaikka
Taloyhtiön autopaikat

6 kpl, 3 kpl

Tehdyt remontit
B5, B6, B7, B8 ulkovarastojen katon purku ja osittainen uusiminen sekä sadevesikaadon parantamista ja bitumikatteen uusimista v. 2014. A1, A2 ja A3 ulkovarastojen katon purku ja osittainen uusiminen sekä vesikaadon parantamista ja bitumikatteen uusimista v. 2015. A1, A2 ja A3 terassien valokatteiden uusiminen v. 2015. Katon alkuperäisen tiilikatteen huoltopuhdistus ja sammaleen estokäsittely suoritettu kummassakin talossa v. 2016. Asfaltin osittainen uusiminen raunakivineen, vedenpoiston parantamistoimenpiteitä sekä salaojien uusintaa tehty erityisesti B-talon puiston puoleisessa päässä ja painevesipumppaamo asennettu v. 2016. Lämmönvaihdin ja ohjauskeskus uusittu v. 2017. Räystäskourujen ja syöksytorvien vaihto v. 2018. A-talojen kattojiirien vuotojen korjausta ja vinttiosastojen paloeristys v. 2019. Oravien pääsy estetty vinttitiloihin v. 2020. ulko-ovet v.2021,julkisivujen puu-osien maalaus 2022
Tulevat remontit
Päätetyt: 2023 Vielä vaihtamattomien patioiden ovien vaihto. Kustannusarvio n. 11 000 €, katetaan 2:lla ylimääräisellä vastikkeella.
Energialuokka
D (2013), Energiatodistus on voimassa 9.6.2024
Tontin koko
3 541 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Heinolan kaupunki

As. Oy Heinolan Rustholli

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Heinolan keskustan palvelut n. 500 m. Koulut: Heinolan lukio n.1,5k m, Lyseonmäen koulu (yläaste) 950 m, Koulutuskeskus Salpaus 1,8 km uusi ala-aste Kailaan koulu n.1,1km. Päiväkoti: Kailas talo 1,1 km. Uusi Padel kentta avataan n.150 m. päähän Uimaranta n.200 m Veneenlasku paikka n. 50 m. Liikenneyhteydet: Oma auto

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Heinola

Asuinalueena Keskusta, Heinola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Outi Tanttu

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Häme Oy LKV, Heinola

OP Koti Häme Oy LKV, Heinola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.