OP Koti Häme Oy LKV, Lahti

Omakotitontti

Tervaniementie, Lyöttilä, Iitti

Hinta

99 000 €

Koko

33 560

Iitin idyllisessä ympäristössä sijaitsee ainutlaatuinen rakennuspaikka Pelinginselän rannalla. Tämä paikka tarjoaa upeita mahdollisuuksia omakotitalon, talousrakennuksen ja saunan rakentamiseen, joten se on täydellinen valinta niille, jotka unelmoivat omasta rauhallisesta ja luonnonläheisestä asumisesta. Pelinginselkä on vesistö, joka avautuu lounaaseen, tarjoten upeat näkymät ja mahdollisuuden nauttia kauniista maisemista sekä vesielämästä. Täällä voit viettää aikaa kalastamalla, uimalla ja nauttien luonnon rauhasta. Vaikka paikka tarjoaa yksityisyyttä ja luonnonläheisyyttä, Kausalan palvelut ovat silti vain 13 kilometrin päässä. Tämä tarkoittaa, että kaupat, koulut, terveydenhuoltopalvelut ja muut mukavuudet ovat kohtuullisen matkan päässä, joten voit nauttia maaseutumaisesta elämästä ilman, että joudut uhraamaan kaupunkimukavuuksia. Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen rakentaa oma unelmiesi koti Iitin kauniissa ympäristössä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
567983
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

99 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: ei kiinteistöveroa, tila on maatalousmaata

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
142-408-3-132
Tontin pinta-ala
33 560 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Pesäpotero, 3:132
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250 m². Rakennusten yhteen laskettu kerrosala on enintään 8% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 250 kerros-m². Omakotitalolle tarkoitettu rakennusala on noin 6000 m².
Kaavoitustiedot
Yleiskaava. Kaavamääräys A erillispientalojen alue ja M maa- ja metsätalouskaltainen alue. Alueelle M ei saa rakentaa. Kiinteistöllä on M-alue, jolle on merkittu sa-alue eli saunarakennukselle kohdennettu alue, johon max 25 m² saunan saa rakentaa 15 m päähän rantaviivasta. Alueelle voidaan rakentaa erillispientaloja ja niihin liittyviä talousrakennuksia sekä palveluja ja ympäristöä häiritsemättömiä työtiloja rakennusjärjestyksen mukaisesti. Pyhjärven-Leininselän-Urajärven yleiskaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Iitin kunta
Palvelut
Palvelut: Kausalan palvelut 13 km.
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Suunta: lounas Rantaviivaa noin 25 m.
  • Pelinginselkä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Iitti

Asuinalueena Lyöttilä, Iitti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marianne Björn

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Häme Oy LKV, Lahti

OP Koti Häme Oy LKV, Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.