OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Rivitalo | 4h, k, s

Loukantie 11 as, Huhko, Raisio

Hinta

185 000 €

Koko

105 m²

Vuosi

1986

OP Koti tuntee Raision! Koti erittäin arvotetulla sijainnilla lähellä Turun rajaa, Huhkossa. Tämä koti etsii uusia asukkaita ja tarjoaa vaivatonta rivitaloasumista hyvien liikenneyhteyksien läheisyydestä. Asuintiloina alakerrassa kompakti eteisaula, yksi makuuhuoneista, kylpyhuone ja sauna sekä erillinen wc. Yläkerran tilat koostuvat keittiön ja olohuoneen valoisasta yhtenäisestä tilasta sekä kahdesta makuuhuoneesta. Tiloista löytyy myös erillinen wc ja vaatehuone. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa kaapistojen, alakerran varastotilan sekä vaatehuoneen ja ulkovaraston muodossa. Asunnon olohuoneesta on käynti parvekkeelle, jossa voit nauttia vapaa-ajan hetkistä. Asunnon etupiha ja takapiha tarjoaa myös mukavan paikan oleskeluun. Huhko on suosittu ja rauhallinen asuinalue, jonka läheisyydestä on löydettävissä kattavat palvelut ja hyvät liikenneyhteydet. Kauppakeskus Mylly sijaitsee lähellä. Turun sekä Raision keskustan suuntaan pääsee helposti bussillakin. Tervetuloa tutustumaan! Esittelyt ja lisätiedot: Weera Koski 044 2590 382 / weera.koski@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569074
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
105 m²
Kokonaispinta-ala
105 m²
Kerrokset
0/2
Rakennusvuosi
1986
Käyttöönottovuosi
1986
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

185 000,00 €

Velaton hinta

185 000,00 €

Neliöhinta

1 761,90 €/m²

Vastike

Hoitovastike

210,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

210,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

10,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksuennakko 10 euroa/hlö/kk, tasauslaskutus, kylmävesimaksu 6,74 euroa/m2. Kokonaissähkönkulutuskustannus noin 129 euroa /kk on vuoden 2023 12kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (1 henkilöä) 12 kk:n/2023 aikana ollut noin 10 295 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Sulakekoko 3X25A. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta hinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maalattu - lattiat laatta. Olohuone: seinät tapetti - lattiat parketti. Makuuhuone 1: seinät tapetti -. Makuuhuone 2: seinät tapetti - lattiat laminaatti. Makuuhuone 3: seinät tapetti - lattiat laminaatti. Sauna: seinät paneloitu - lattiat laatta. Kylpyhuone: seinät kaakeli - lattiat laatta. Eteinen: seinät maalattu - lattiat parketti. Wc: seinät kaakeli - lattiat laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kph, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Raisio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Suomen Isännöitsijäpalvelut Oy, Kalle Vähätalo 02 4781800
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto
Tehdyt remontit
Tehdyt korjaukset: (2022 pari ovikelloa korjattu yhtiökokouksessa keskustellun mukaisesti. 2021- Asunnon 1 lattiarajakorjaus, piha-aidan suoristus. 2020- Muutaman autokatoksen rännien huolto. 2020- Asbestikartoitus (asunnossa 4). 2020- Ikkunapuitteet. 2019- Puiden kaatoa. 2018- Ikkunapuitteiden maalaus etupihan puolella. 2016-2017- Julkisivun puuosien maalaus. 2017- Kahden asunnon kosteusvahingon korjaus. 2016- Aitojen uusiminen. 2015- Ulkovarastojen kattohuolto. 2009 ja 2011- Salaojakorjaus korjaus ja lämmöneristys.
Tulevat remontit
Päätetyt: Katon poistoputkien läpivientien uusinta 2020-2021. Suunnitellut: Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, esitetty yhtiökokoukselle 27.6.2023:
Piha: Aitojen päällilautojen maalaus: osakastyönä. Huoneistojen märkätilat: Asukkaiden ilmoitettava hallitukselle mahdollisista ongelmista. Yleiset tilat: Tarkkaillaan ulkovarastojen ja autokatosten kuntoa, ja huolletaan tarvittaessa. Ilmanvaihto: Viemärin poistoputkien uusinta ja katon läpivientien tiivistys. Ilmanvaihtokanavien 10-v nuohous.
Energialuokka
G (2018), Todistuksen laatimispäivä 4.12.2015
Tontin koko
3 047 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Raision kaupunki

Asunto Oy Kartanon Mansikka

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Asunto-osakeyhtiö on siirtänyt 11.9.2023 osakasluettelon huoneistotietojärjestelmään. Uuden omistajan on haettava osakehuoneiston omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa omistusoikeuden siirtymisestä. Osakehuoneiston omistusoikeuden rekisteröinnistä peritään osakehuoneistokohtainen maksu.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Raisio

Asuinalueena Huhko, Raisio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Weera Koski

Myyntineuvottelija, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.