OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Rivitalo | 2h + k + s

Nokkamiehentie 6 B, Vanhalinna, Lieto

Hinta

169 000 €

Koko

65 m²

Vuosi

1989

Liedon Vanhalinnassa heti vapautuva rivitalo kaksio etsii uutta omistajaa, sinulle joka arvostat rauhallista asuinaluetta ja viihtyisää, vehreää metsään rajoittuvaa takapihaa. Päätyasunto, josta avaruutta ja valoisuutta ei puutu. Erillinen kph ja wc. Asumisviihtyvyyttä lisää asuntoon asennettu ilmalämpöpumppu. Tässä kodissa tulet viihtymään. Asunnossa tilava vaatehuone ja erillinen varasto sekä autokatos talon kupeessa. Liedon keskustan monipuoliset palvelut lähellä sekä loistavat kulkuyhteydet. Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Tiina Engblom p. 040 556 5552, tiina.engblom@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569231
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
65 m²
Kokonaispinta-ala
65 m²
Rakennusvuosi
1989
Käyttöönottovuosi
1989
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

169 000,00 €

Velaton hinta

169 000,00 €

Neliöhinta

2 600,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

97,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

97,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutuskustannus 133 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisellä asukkaalla yksi henkilö 12 kk:n aikana ollut noin 4500 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Vuoden 2023 kulutus ollut 3726,83 kWh. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Seinät maalattu, Lattia parkettia, välitila kaakelia. Olohuone: Seinät tapettia ja lattia parkettia. Makuuhuone 1: Seinät tapettia, tiiltä ja lattia parkettia. Sauna: Laattalattia, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu. Wc: Kokonaan laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas aito kiuas ns. heti valmis, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys wc ja kph, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Hallituksen puheenjohtaja Tuomas Lehti puh. 041 4372117
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV
Taloyhtiön autopaikat

6 kpl

Tehdyt remontit
2011 A-talon tiiliseinän korjaus, 2015 rakennusten yläpohjan eristeiden vahvistus, 2016 julkisivujen laudoitukset huoltomaalaus, 2018 vesikattojen tarkastus, räystäskourujen ja syöksytorvien kunnostus, 2019 A-talon kadunpuoleisen ulkoseinän vierusta parannettiin, uudet eristelevyt, sadevesien viemäröinti ja ohjautuvuuden parantelu etupihalla, vesivaraajat uusittu B-taloon, 2020 B-talon asunnon 4 vesivahingon korjaus, 2021 vesivaraajat uusittu A-taloon, 2022 postilaatikkorivin suoristaminen, pyykkitelineen siirto, 2023 roska-aitauksen uusiminen.. Asunnon remontit: Nykyinen omistaja ei ole tehnyt asunnossa remonttia. Edellinen omistaja uusinut parkettilattiat 2008, wc (lattialämmitys) 2014. Yhtiöllä, nykyisellä hallituksen puheenjohtajalla ei ole tietoa edellisen omistajan suorittamista remonteista.
Tulevat remontit
Päätetyt: Ei tiedossa.. Suunnitellut: Hallituksen kunnossapitosuunnitelma 2023-2028
2023 B-talon asunnon 6 putkien kiinnikkeiden uusinta tarvittaessa talkootyönä. 2023 Jätehuollon uusiminen lainmukaiseksi. Aitauksen rakentaminen. 2024 Kateruuvien uusinta molempiin asuinrakennuksiin, pihasepelin uusinta tarpeen mukaan, B-talon asunnon 4 ulkokatoksen pellityksen uusinta talkootyönä, asuntojen 1,2 ja 3 väliaitojen uusiminen ja maalaus, asuntojen ilmanvaihtokanavien puhdistus/nuohous.
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
2 340 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Liedon kaupunki

Asunto Oy Liedon Päivärinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa Loukinaisten K-Market, Kakku Anne, terveysasema Liedon keskusta n. 3-4km. Koulut: Loukinaisten ala-aste n. 200m. Päiväkoti: Loukinaisten päiväkoti n. 200m. Kuntopolut vieressä. Liikenneyhteydet: Bussipysäkille n. 300m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lieto

Asuinalueena Vanhalinna, Lieto

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Engblom

Myyntineuvottelija

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.