OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Kerrostalo | 2h, vh, k, kph, las.p

Myllylammentie 2-4 B, Myllyjärvi, Jyväskylä

Hinta

85 000 €

Koko

49 m²

Vuosi

1978

Täysin remontoitu koti Myllyjärveltä! Nyt myynnissä upea ja lämminhenkinen koti valmiina uusille asukkaille Myllyjärven yhdestä parhaimmasta taloyhtiöstä. Asunto on juuri valmistunut kattavasta remontista, jossa sen kaikki pinnat, keittiö ja kaappikalusteet ovat uusittu sekä kodin tyylikäs kylpyhuone on juuri uusittu yhtiön linjasaneerauksen yhteydessä. Tämä asunto on varustettu toimivalla pohjaratkaisulla ja siinä on hyvin säilytystilaa käytännöllisen vaatehuoneen ansiosta. Ylimmän viidennen kerroksen kulmahuoneiston lasitettu parveke ja olohuone ovat mukavasti ilta-auringon puolella. Asunto Oy Jyväskylän Myllylammentie 2-4 on todellakin alueen parhaimpia taloyhtiöitä, sen kaksi rakennusta seisovat omalla tontilla. Yhtiö käsittää yhteensä 59 asuntoa ja yhtiö on todellakin hyvin hoidettu ja remontteja on tehty runsaasti ja ajallaan. Listalta löytyy mm. parveke- ja julkisivuremontti, salaojaremontti, ikkunoiden ja parvekeovien vaihto, talosaunojen peruskorjaukset, kattoremontti, hissiremontti, ilmanvaihtoremontti sekä viimeisimpänä valmistunut linjasaneeraus. Yhtiössä on myös kaapeli-tv ja valokuituyhteys. Suuret remontit ovat siis pitkälti takanapäin ja asumiskustannuksetkin ovat varsin maltilliset, tämän asunnon hoitovastike onkin vain 154,55 €/kk. Myllyjärveltä on lyhyt matka Keljon kauppakeskuksen monipuolisiin palveluihin sekä matkaa kaupunkiin on autoillen noin neljä kilometriä. Myllyjärveltä löytyy myös päiväkoti, leikkipuisto, runsaasti ulkoilumaastoja ja uimaranta. Varaa oma esittelysi välittäjältä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
569268
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, vh, k, kph, las.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
49 m²
Kokonaispinta-ala
49 m²
Kerrokset
5/5 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

62 029,20 €

Velkaosuus

22 970,80 €

Velaton hinta

85 000,00 €

Neliöhinta

1 734,69 €/m²

Vastike

Hoitovastike

154,55 € / kk

Pääomavastike

210,56 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

365,11 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
kylmä vesi 5,50 €/m3. lämmin vesi 16,00 €/m3, rahoitusvastikkeen perusteena osakemäärä.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: lattia vinyyli, seinät maali ja välitila levy. Olohuone: lattia vinyyli, seinät maali. Makuuhuone 1: lattia vinyyli, seinät maali. Kylpyhuone: lattia laatta, seinät laatta. Eteinen: lattia vinyyli, seinät maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni mikro-uuni yhdistelmä, liesitaso induktio, liesituuletin suodatin, astianpesukone, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä 2x, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Jyvässeudun Kiinteistöpaletti, mikko.vanhanen@jskipa.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

42 kpl, 5 kpl

Tehdyt remontit
A- ja B- talon alkup. peltisten vesikattojen päälle asennettu huopa 1993, ovilukot sarjoitettu Abloy Exec-avaimille 2001, porraskäytävät maalattu ja muiden yl. tilojen maalaukset korjattu 2003, A- ja B- talon parveke-/julkisivuremontti; parvekkeet hiekkapuhallettu, raudoitus hiottu, maalattu ja lasitettu 2004, antenniverkko saatettu digivalmiuteen 2005, kattojen kuntoarvio, vesikourut ja syöksytorvet uusittu 2005, parkkipaikat ja tuloliittymät pohjustettu ja tuloliittymät asfaltoitu 2006, polkupyörävarastot tyhjennetty romuista 2010, kaikki alkuperäiset muovimatot uusittu ja kosteudet mitattu 2011, pihapuita merkittävästi poistettu ja nurmikot tasoitettu ja kylvetty 2012, A- ja B- talon porraskäytävien ala-aulojen muovilaatat uusittu 2012, pysäköintialueet ja pihakäytävät asfaltoitu, salaojia lisätty molempien talojen yläpuolen pihaa, kaikki salaojat huuhdeltu 2013, kaikkien ikkunoiden, sekä parvekeovien vaihto 2013, A- ja B- talon saunat peruskorjattu 2013, pysäköintiruudut maalattu asfalttiin 2015, kaapeli-tv-valmius/Elisa asennettu kaikkiin huoneistoihin 2016, yleisten tilojen ja piha-alueiden valasitus uusittu LED-tekniikalle 2016, keinut ja leikkikehä uusittu 2016, huonoja puita poistettu 2017, A- ja B- talon vesikaton kuntoarvio ja huoltokorjaukset, kattoluukkujen kosteussuojaa korotettu 10 cm, paikkauksia, yläpohjan lämmöneristeet tarkastettu -kuivat, jätehuoneen katto korjattu, vaihdettu peltikatoksi 2017, B-talon pyykinpesutilan kosteusvaurio korjattu, lattia kuivattu ja uusittu, pesukoneet uusittu 2017, A- ja B-talon hissit uusittu, OtisGen2 hihnavetoiset, konehuoneettomat, maalattu teräs 2017, kaikkien lukostojen uudelleen sarjoitus Sento-avaimelle 2018, ilmanvaihtoremontti; A- ja B-talon huippuimurit uusittu ja virtaukset säädetty 2018, A-talon kylmiön kompressori uusittu 2021, linjasaneeraus 2022, ilmastointikanaviston nuohous 2022,. Asunnon remontit: 2023-2024: huoneistoremontti (ei kph)
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2023-2032:
- elementtisaumojen uusinta (tehty osittain, jatkuu keväällä 2024)
- vesikattojen tarkistus joka kevät + raportti
- syöksytorvien uusiminen
- kerrostaso-ovien (asunnot) uusiminen
- kiinteistön kuntoarvio sis. rakenteet ja kiinteistön tekniikan
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
7 078 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Jyväskylän kaupunki

Asunto Oy Jyväskylän Myllylammentie 2-4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Keljon kauppakeskus, Prisma ja Lidl 2 km, Sairaala Nova pyörällä 1,6 km ja autolla 5 km, Hippos 5 km. Myllyjärven uimaranta 0,5 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki 0,3 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Myllyjärvi, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ville Töyrynen

Myyntipäällikkö, LKV, LVV

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.