OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | 3h + k + wc + kph + s + et + kuisti

Vihattulantie 27, Vihattula, Ylöjärvi

Hinta

229 000 €

Koko

96 / 101 m²

Vuosi

1948

Haaveena omakotitalo luonnon rauhassa? Vihattulasta, aivan Tampereen rajalta on vapautumassa suloinen, vuonna 1948 rakennettu hirsirunkoinen omakotitalo. Tätä kotia on remontoitu laajasti vuosien mittaan ja esimerkiksi ikkunat, putket ja sähköt on uusittu vuosina 2016 - 2019. Lielahden kattavat palvelut ovat alle kahden kilometrin päässä ja kulkuyhteydet sekä omalla autolla että bussilla ovat sujuvat. Kotia on remontoitu laajasti vuosien varrella, pesutilat, sauna ja kodinhoitotilat on tyylikkäästi rakennettu entisen makuuhuoneen tilalle ja näin arjen toiminnot on saatu kätevästi samaan paikkaan. Myös keittiö on kokenut täydellisen uudistuksen ja tilaa ruuanlaittoon ja leipomiseen on reilusti. Keittiössä on myös puuliesi, jolla saa mukavasti lämpöä pakkaspäiviin. Alakerrassa on lisäksi tilava kuisti, erillinen wc sekä olohuone. Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta ja runsaasti säilytystilaa. Talon ympärillä on suuret lasikaiteilla varustetut terassit, joilla on runsaasti oleskelutilaa. Terassin yhteydessä on sekä poreamme että lämpöeristetty huvimaja, joka soveltuu niin oleskeluun kuin vierashuonekäyttöönkin. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella ja myytävän tontin ala on noin 550 m². Kiinteistölle kuuluu rantaoikeus Näsijärven Ryydynpohjassa. Sijainti on erinomainen, sillä tämä koti sijaitsee luonnon rauhassa, mutta Lielahden palveluihin on vain noin 1,5 km matka ja kulkuyhteydet sekä omalla autolla että bussilla ovat sujuvat. Lisätiedot ja esittelyt: Mia Oravala, p. 0500 537222, mia.oravala@op.fi Jyri Seljavaara, p. 050 389 6803, jyri.seljavaara@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
569593
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + wc + kph + s + et + kuisti
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
96 m²
Kokonaispinta-ala
101 m²
Asuinkerrosten määrä
1.5
Rakennusvuosi
1948
Käyttöönottovuosi
1948
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

229 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

149,54 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus on ollut nykyisillä asukkailla noin 16 000 kWh vuodessa. Sähkölaskujen keskiarvo on ajanjaksolta 1.7.2023-31.12.2023 ollut noin 220 e/kk sisältäen sähkönsiirron ja perusmaksun. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: n. 149,54 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ylöjärven kaupungin rakennusvalvonnasta ei ole saatavilla tämän ikäisen asuinrakennuksen alkuperäisiä rakennuslupa-asiakirjoja.
Tehdyt remontit
2016-2019 asuinrakennuksen lähes täydellinen remontti. Myös putket uusittu.
Julkisivu ja katto on uusittu ennen vuotta 2016.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. varaava takka ja ilmalämpöpumppu.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Pintamateriaali: Keittiö: parkettilattia, seinät maalattu/paneloitu. Olohuone: parkettilattia, seinät maalattu/paneloitu. Makuuhuone 1: parkettilattia, seinät maalattu/tapetoitu. Makuuhuone 2: parkettilattia, seinät maalattu/tapetoitu. Sauna: laattalattia muuten paneloitu. Kylpyhuone: kauttaaltaan laatoitettu, katto paneloitu. Eteinen: laattalattia seinät maalattu, katto paneloitu. Wc: laatta seinässä ja lattiassa, katto paneloitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (induktio), liesituuletin, mikroaaltouuni (intergroitu), astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiössä on puulämmitteinen liesi. Keittiöremontti 2016.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna rakennettu/remontoitu 2019, sähkökiuas, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, amme, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kph, wc ja tuulikaappi, kiinteät valaisimet. Poreamme terassilla. Kylpyhuone ja sauna on rakennettu entisen makuuhuoneen paikalle vuonna 2019.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
980-427-1-491
Tontin pinta-ala
1 394 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Tontin nimi
Suoviljelys,
Rasitteet
Kirjattu hallinnanjakosopimus
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 349 m². Koko kiinteistön (1394 m2) rakennusoikeus on 349 m2. Käytetty rakennusoikeus 114 m2 koskee nyt myytävää määräosaa (hallinnanjakosopimuksessa määräosa A). Määraosan B rakennukset vievät myös kokonaisrakennusoikeutta. Käytetty rakennusoikeus on arvioitu.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1948.
Lisätietoja kaavoituksesta: Ylöjärven kaupunki
Rakennukset
Huvimaja terassilla, asuinpinta-ala n. 8 m²
Palvelut
Palvelut: Lielahden kattavat palvelut ja ABC Teivo n. 1,5 km. Koulut: Siivikkalan koulu. Päiväkoti: Siivikkalan päiväkoti. Teivon ravirata lähellä. Liikenneyhteydet: 80 Vaasantietä, bussi nro 12 Ryydynpohjaan (5 min päässä)
Ranta
  • Rantaoikeus

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Vihattula, Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mia Oravala

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.