Kerrostalo | 2h, k, kph, lasitettu parveke (yhtiöjärj. mukaan 2h + k)

Puosunrinne 4 A, Espoonlahti, Espoo

Hinta

198 000 €

Koko

64 m²

Vuosi

1980

HISSITALO - HYVÄT YHTEYDET - PALVELUT LÄHELLÄ Tämä kaunis ja avara asunto hurmaa jo ensisilmäyksellä. Asunnossa on tilava makuuhuone, josta on käynti lasitetulle parvekkeelle, olohuone sekä kunnon keittiö (Kvik). Asunto on remontoitu kauttaaltaan vuonna 2019. Keittiö ja kylpyhuone on uusittu tuolloin, samoin lattiat ja osa seinistä on avattu nykyisen olohuoneen ja eteisen välistä ja asuntoon on näin saatu avaruutta. Sijainti ei tästä parane. Lippulaivan kattavat palvelut ja Espoonlahden metroasema ovat noin 4 minuutin kävelymatkan päässä. Kamppiin hurautat metrolla noin 20 minuutissa. Myös bussit kulkevat yhtiön vierestä. Lippulaivan kauppakeskuksesta löytyy niin Elixian kuntokeskus, kampaamoita, kauneushoitoloita, urheiluvälinekauppa ja ruokakauppa (Prisma ja K-Supermarket) sekä useita erikoisliikkeitä. Talvella sekä Kivenlahdessa että Laurinlahdessa pääset harrastamaan avantouintia. Kivenlahdessa on maksullinen konttisauna. Rantaraitti tarjoaa upeat ulkoilumaastot ja lähellä on paljon ulkoilualuetia mm. Hanikan kuntopolku ja Suvisaariston upea luonto. Tätä kaunista asuntoa kannattaa tulla katsomaan paikan päälle. Ihastut varmasti! Yhteydenotot ja esittelypyynnöt Petra Mantere, puh. 050 365 1765, petra.mantere@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569669
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, lasitettu parveke (yhtiöjärj. mukaan 2h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
64 m²
Kokonaispinta-ala
64 m²
Kerrokset
5/7
Rakennusvuosi
1980
Käyttöönottovuosi
1980
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

198 000,00 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

3 093,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

262,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

262,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiökokouksessa 15.6.2023 myönnettiin hallitukselle valtuutus periä tai olla perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava lisävastike taloustilanteen niin edellyttäessä, sekä päättämään pääomavastikkeen määrästä, mikäli niillä ei kyetä kattamaan lainojen lyhennyksiä ja korkokuluja korkotason muuttuessa. Lisäksi valtuutettiin hallitus teettämään linjasaneerauksen hankesuunnittelu ja tuomaan se myöhemmin järjestettävään yhtiökokoukseen päätettäväksi. Valtuutettiin hallitus kilpailuttamaan ja teettämään lukoston uudistus. Päätettiin lisätä talousarvioon linjasaneerauksen hankesuunnitteluun 30.000 euroa sekä lukoston uudistamiseen 30.000 euroa.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Huoneisto remontoitu kauttaaltaan vuonna 2019.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Betonielementti
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia:parketti / seinä:maalattu. Olohuone: Lattia:parketti / seinä:maalattu. Makuuhuone 1: Lattia:parketti / seinä:maalattu. Kylpyhuone: Lattia:laatta / seinä:laatta / katto:paneeli. Eteinen: Lattia:parketti / seinä:maalattu / katto:ruiskutasoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin /suodatin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kalusteuuni. Kvikin keittiö, remontoitu edellisten omistajien toimesta vuonna 2019. Työtasot laminaattia, välitila laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kari Lukkari, REIM Espoo Oy, kari.lukkari@reim.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Tehdyt remontit
2022:taloyhtiösaunat kunnostettu, 2020: julkisivu ja parvekekorjaustöiden loppuun saattaminen, 2019: julkisivu ja parvekekorjaus, 2018: väestösuojien tiiveyskokeet, linjasulkuventtiilien uuisminen, 2017: tonttivesijohtoputki uusittu lämmönjakohuoneessa, piha-aidan uusimista ja piha-alueen asfalttikorjauksia, 2016: porrashuoneiden valaistus muutettiin liiketunnistimella toimivaksi. C-portaan kellarikäytävän pyörävaraston ja lämmönjakohuoneen maalauskunnostus, 2015: A-ja B-portaiden sisääntulon lipat uusittu, 2014: patteriventtiilien uusiminen. Lauteiden korjaukset A-B portaiden kellarikäytävien ja pyykkihuoneen lattian maalaus, 2013: uusittu porrashuoneiden nimi-ja ilmoitustaulut, 2011: pysäköintialueen asfaltointi ja sähköjärjestelmän korjaus, IV-kanavien puhdistus ja säätö, 2009: ikkunoiden uusiminen (muut paitsi parvekkeelle avautuvat ikkunat) 2008: pihan asfaltointi, 2006: IV-kanavien puhdistus ja säätö, 2004: kattoremontti, 2002: lämmönsiirtimien uusiminen, 2000: porrashuoneiden maalaus. Asunnon remontit: Koko huoneisto on remontoitu edellisten asukkaiden toimesta vuonna 2019. Remontti sisälsi keittiö-ja kylpyhuoneremontin, parketin asennuksen koko asuntoon. Makuuhuoneen ja olohuoneen paikka vaihdettu, seiniä ja ovia poistettu nykyisen olohuoneen ja eteisen välistä, keittiön ovi poistettu.
Tulevat remontit
Suunnitellut: KPTS, 2023: linjasaneerauksen hankesuunnittelu, 2024: lämmönsiirtimien uusiminen, 2025:palovaroittimet, parvekkeelle avautuvien ulkoikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. Päätös linjasaneerauksen hankesuunnitelman hyväksymisestä tehdään 27.5.2024 yhtiökokouksessa. Yhtiökokous tekee korjauksista päätökset vuosittain yhtiökokouksessa.
Energialuokka
F (2013), Energiatodistus voimassa 22.9.2025 asti
Tontin koko
5 328 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki, puh. 09-81621/kaavoitus

Asunto-osakeyhtiö Puosunköysi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lippulaivan monipuoliset palvelut noin 0,8 km. Lippulaivassa mm. posti, kirjasto, päivittäistavarakaupat kuten Prisma ja K-kauppa, kauneuspalvelut. Espoonlahden terveysasema 1,2 km. Koulut: Mainingin koulu 0,700 km, Espoonlahden lukio 1,5 km. Päiväkoti: Espoonlahden päiväkoti 0,950 km. Uimahalli, liikuntakeskus Elixia ja Fressi kävelymatkan päässä. Meri, rantaraitti ja ulkoilualueet lähellä. Avantouintimahdollisuus Laurinlahdessa ja Kivenlahden uimarannalla, jossa lisäksi maksullinen konttisauna. Muuttovalmis, kaunis ja valoisa koti hissitalossa. Vehreät näkymät ikkunoista. Hyvät yhteydet ja palvelut lähellä. Länsimetrolle noin 4 minuutin kävelymatka. Liikenneyhteydet: Bussit kulkevat yhtiön vierestä, länsimetrolle noin 4 minuutin kävelymatka

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Espoonlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petra Mantere

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, MBA

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.