OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Kerrostalo | 2h, k

Nuolihaukantie 6 B, Kaukovainio, Oulu

Hinta

76 000 €

Koko

66,5 m²

Vuosi

1973

Tämä ensimmäisen kerroksen tilava ja valoisa kaksio etsii uutta omistajaa. Vaikka asunto on ensimmäisessä kerroksessa niin ei olla kuitenkaan ihan maan tasalla. Asunnon huonejako on suunniteltu toimivaksi ja tilavaksi, ja vanhoille taloille tyypillisesti tässä kodissa on erillinen tilava keittiö, jossa on paljon kaapistoja. Huoneet ovat avaria ja valoisia ja olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Tämän kodin saat omannäköiseksi tekemällä keittiöremontin ja uusimalla pintoja. Ja huomionarvoista on, että pesuhuone on valmiiksi ja moderniksi remontoitu. Miksei tässä olisi mahdollisuus myös muuttaa tämä tilava huoneisto kaksiosta kolmioksi! Asuinalueelta löytyy monipuoliset palvelut, kuten kaupat, kirjasto ja koulu. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja paikallisliikenne kulkee aivan asunnon vierestä. Ympäristö on rauhallinen ja vehreä, ja läheiseltä urheilupuistolta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Taloyhtiössä on tehty useita peruskorjauksia. Tämä koti onkin erinomainen valinta niin ensiasunnon ostajalle kuin sijoittajallekin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569748
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66,5 m²
Kokonaispinta-ala
66,5 m²
Kerrokset
1/7 (alin kerros)
Rakennusvuosi
1973
Käyttöönottovuosi
1973
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

76 000,00 €

Velaton hinta

76 000,00 €

Neliöhinta

1 142,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

190,20 € / kk

Erityisvastike

19,02 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

209,22 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vedrn tasauslasku kulutuksen mukaan. Autopaikkavuokrat 7-18 €/kk. Pesutupa 2,50 €/h.

Lisäksi yhtiön hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa enintään 2 kk:n hoito-/pääomavastikekertymää vastaavat määrät ylimääräisenä hoito-/pääomavastikkeena mm. mahdollisesti esiin tulevien yllättävien kulujen kattamiseen. Mikäli viitekorko muuttuu tai pankki päättää muuttaa marginaalia, on hallituksella valtuudet vastaavasti muuttaa pääomavastikkeen määrää. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka.

Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: muovimatto, tapetti. Olohuone: parketti, tapetti. Makuuhuone 1: muovimatto, tapetti. Kylpyhuone: laatta, laatta. Eteinen: parketti, tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, kaapistot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Pesuhuone remontoitu kokonaan v. 2020.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Vuorma Oy / Samuli Pietiläinen, 044 762 5000
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
Tehdyt remontit
2002 Taloyhtiön saunat ja pesuhuoneet uusittu. 2005 Parvekeovet uusittu, Bauer-vedenkäsittelylaite. 2009 Ikkunat uusittu. 2013 Patteriverkoston säätö, hissien kuntotutkimus, Ekonor-lämmönvahti, julkisivujen kuntotutkimus. 2014 Hissien peruskorjaus. 2015 Julkisivu-, parveke- ja vesikattokunnostus. 2017 Putkiston kuntotutkimus, yhteistilan valaisimien uusimista. 2018 Ilmanvaihdon tasapainotus. 2019 Kylmäkellarin purku, leikkipaikan kunnostaminen yhdessä naapuritaloyhtiöiden kanssa, salaojien huuhtelu. 2020 Käyttövesiputkiremontti. 2021 Kellarin häkkivarastojen rakentaminen. 2022 Lukituksen uusiminen.. Asunnon remontit: Pesuhuoneen remontti vuonna 2020
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys 2023-2032:
Piha-alueen suunnittelu 2023 (valmistelu- ja suunnittelutyöt aloitettu 2022). Rappukäytävien ja pohjakerroksen maalaus, ilmanvaihto (suodattimien vaihtaminen korvausilmaventtiileihin), antenniverkoston korjaus 2023. Piharemontti, syväkeräysastiat, parkkipaikkojen lisääminen ja sähköautojen latausvalmius, piha-alueen asfaltoinnin uusiminen, julkisivut (katoksien rakentaminen sisäänkäyntien eteen piharemontin yhteydessä) 2024-2025. Lämmönvaihtimen uusiminen (kaukolämpökeskuksen uusimissuunnittelu), ilmanvaihto (iv-kanavien puhdistus ja järjestelmän tasapainotus/säätö) 2026.
Energialuokka
D (2018), E-luku 131, voimassa 20.3.2033 asti
Tontin koko
5 084 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Tontin vuokra
8 371 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2034

As Oy Santa-Salpa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: S-Market Kaukovainio n. 750 m, Kaukovainion kirjasto n. 800 m, OYS n. 2 km, keskustan palvelut n. 4 km. Koulut: Kaukovainion koulu n. 800 m. Päiväkoti: Vaskitien päiväkoti n. 800 m, Merikotkan päiväkoti n. 1,2 km. Hiirosen urheilupuisto n. 700 m, Haukkapuiston leikkipuisto n. 750 m. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne Merikotkantieltä n. 200 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Kaukovainio, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arja Heinonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.