Rivitalo | 3h + k + kph / s + wc

Hellemäentie 1-3 C, Merimasku, Naantali

Hinta

149 880 €

Koko

73 m²

Vuosi

1991

Merimaskussa sijaitseva viihtyisä koti tarjoaa asukkailleen rauhaa, luonnon vehreyttä ja sopivasti tilaa hengittää. Metsän reunassa sijaitsevan valoisan kodin neliöt pitävät sisällään keittiön ja olohuoneen avoimella konseptilla, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuoneen, wc:n ja saunan. Asuintilat ovat kätevästi yhdessä tasossa ja toimivan pohjaratkaisun ansiosta makuuhuoneet ovat sijoitettu erilleen toisistaan. Kodikkuutta ja lämpöä antaa olohuoneessa sijaitseva takka. Olohuoneesta on käynti huoneiston viihtyisälle ja suojaisalle aidatulle takapihalle, jossa on nurmikkoa ja terassialuetta. Takapiha on lännen suuntaan, joten siellä saat nauttia auringosta ja kesäisistä päivistä. Asunnon takapiha on suurempi ja monipuolisempi, kuin mitä rivitaloasunnolta voisi odottaakaan. Takapihalla kelpaa nauttia tulevasta kesästä kuunnellen (vesiputouksen) veden liplatusta esimerkiksi samalla grillaillen. Viereisen metsän reunalta saat näppärästi poimittua mustikat talteen. Asunnon etupihallakin on tilaa esimerkiksi pienelle pöytäryhmälle. Huoneistoon kuuluu myös oma pistokkeellinen autokatospaikka. Taloyhtiön pihalla on leikkipaikka perheen pienimmille ja vähän matkan päästä löytyy myös leikkipuisto. Huoneistossa on v. 2022 valmistunut täydellinen märkätilasaneeraus. Kauniissa vaaleansävyisessä kylpyhuoneessa hoituu pyykkihuolto myös kätevästi. Huoneiston lämmitysmuotona on sähköinen kattolämmitys ja eteisessä on yksi sähköpatteri. Säilytystilaa antavat makuuhuoneiden liukuovikaapistot, eteisen kaapisto ja asunnon lämmin ulkovarasto. Tämä kohde vetää puoleensa lämminhenkisyydellään, viihtyisällä sijainnillaan sekä monipuolisilla ulkoilumahdollisuuksillaan. Autolla pääset tarvittaessa nopeasti myös Naantalin ja Turun suuntaan. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tähän viihtyisään kotiin! Lisätiedot ja yhteydenotot: Weera Koski, puh. 044 2590 382 / weera.koski@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569773
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph / s + wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73 m²
Kokonaispinta-ala
73 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1991
Käyttöönottovuosi
1991
Vapautuminen
Vapautuu: 3kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

130 191,51 €

Velkaosuus

19 688,49 €

Velaton hinta

149 880,00 €

Neliöhinta

2 053,15 €/m²

Vastike

Hoitovastike

146,00 € / kk

Pääomavastike

97,95 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

243,95 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta. Kokonaissähkönkulutuskustannus n. 142 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (5,69 c/kWh) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 9500 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili. Puu / Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Parketti / maali. Olohuone: Parketti / tapetti. Makuuhuone 1: Parketti / tapetti / paneeli. Makuuhuone 2: Parketti / tapetti / maali. Sauna: Laatta / paneeli. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Laatoitettu / tapetoitu. Wc: Laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi x2, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, käsisuihku.
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Isännöitsijän yhteystiedot
Kreivin Isännöinti / Thomas Hacklin
Huolto
Osakkaat
Taloyhtiön autopaikat

12 kpl, 7 kpl

Tehdyt remontit
Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö v. 2014, vesikattojen puhdistus- ja suojakäsittely v. 2016, pihavalaisimet uusittu v. 2018, sade- ja sulamisvesien ohjauksen parantaminen v. 2019, C-talon sadevesikourujen ja- syöksyjen uusiminen takapihan puolelta v. 2020, märkätilojen saneeraus v. 2022, vesivaraajien uusiminen v. 2022.. Asunnon remontit: Takan sisäkivet uusittu v. 2021. Kiuas uusittu v. 2020. Lämminvesivaraaja uusittu 2-3 vuotta sitten. Jääkaappipakastin uusittu v. 2017. Takka asennettu v. 2014. Takka nuohottu vuosittain. Aikaisempi omistaja uusinut keittiön, kylpyhuoneen, wc:n, pintoja päivittänyt ja liukuovikaapistot asennettu makuuhuoneisiin v. 2006.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen kunnossapitotarveselvitys yhtiökokousta varten.

Kunnossapitotarve 2023-2027:

Perustukset ja runko: Salaojat ja hulevesi, C-talon metsänpuoleinen pääty.

Julkisivut, aidat: Maalaustarpeita.

Ikkunat ja ovet: lukituksen uusiminen.

Katto: ei tarvetta.

Sadevesikourujen ja -syöksyjen uusiminen.

Vesi- ja viemärijärjestelmä: ei tarvetta.

Ilmanvaihto: ei tarvetta.

Piha: ei tarvetta.

Sähkö- ja tietojärjestelmät: ei tarvetta.
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
5 970 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Naantalin kaupunki

Asunto Oy Merimaskun Hellemäki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Merimasku, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Weera Koski

Myyntineuvottelija, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.