OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 6h + k + kph + s + khh + 2xerill.wc + vh

Kahlaajanpiha 3 A, Vierunpuisto, Lieto

Hinta

329 000 €

Koko

150 / 171 m²

Vuosi

2005

Nyt on vapautumassa alkuperäisiltä omistajilta hyvin pidetty koti rauhalliselta sijainnilta Liedon Vierunpuiston kupeesta. Kahteen tasoon vuonna 2005 valmistunut omakotitalo tarjoaa tilavat ja viihtyisät puitteet isommallekin perheelle. Alakerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta, keittiö, erillinen wc sekä olohuone, jonka jatkeena on kätevästi ruokailutila. Varaava takka on näiden tilojen välissä keskeisellä paikalla. Lisäksi alakerrassa on kodinhoitotilat sekä kph ja sauna. Laajennettuun yläkertaan on tehty kaksi isoa makuuhuonetta sekä aulatila, jota voi mainiosti käyttää toisena oleskeluhuoneena. Yläkerrassa on myös erillinen wc/suihku sekä vaatehuone, jotka helpottavat arjen kulkua. Säilytystilaa on muutenkin talossa kiitettävästi kaapistojen sekä autokatoksen yhteydessä olevien varastojen myötä. Materiaalivalinnat ovat kestäneet hyvin vuosien vaihtelut ja koti on edelleen hyvässä kunnossa. Pintoja on aina päivitetty tarpeen tullen. Oma 930 neliön tontti on tasainen ja monimuotoinen, josta löytyy vehreyttä, istutuksia ja terasseja. Pihalla on kiva viettää kesäisin aikaa ja sen viihtyvyyttä on myös ajateltu lapsiperheen näkökulmasta, mm. leikkimökki, joka kuuluu kauppaan..Tilava autokatos sekä varastotilat täydentävät kokonaisuuden. Lieto on aina ollut lapsiperheiden suosimaa aluetta palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien takia. Alle kolmen kilometrin säteeltä löytyy kaikki tärkeimmät palvelut koulusta kauppoihin. Onko tässä teidän perheenne seuraava koti? Ole nopeasti yhteydessä ja varaa oma ensiesittelysi Tiedustelut Jori/040 5751050 tai jori.anttila@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 12:30 - 13:00
Esittelijänä Jori Anttila
p. 040 5751050

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569845
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + kph + s + khh + 2xerill.wc + vh
Asuintilojen pinta-ala
150 m²
Kokonaispinta-ala
171 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2005
Käyttöönottovuosi
2005
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

329 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

584,86 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 584,86

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Yläkerran laajennus 2009, talo ulkomaalattu 2012, terassien uusimisia 2019
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ilmalämpöpumppu ja varaava takka. Alakerrassa sähkövastukset, yläkerrassa on sähköpatterit sekä suihku/wc lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Laatta/lasik. Olohuone: Laminaatti/maali. Makuuhuone 1: laminaatti/maali. Makuuhuone 2: laminaatti/maali. Makuuhuone 3: laminaatti/maali. Kodinhoitohuone: laatta/lasik.. Sauna: laatta/puu. Kylpyhuone: laatta/kaakeli. Eteinen: laatta/lasik. Wc: laatta/kaakeli. yläkerta wc/suihku: laatta/kaakeli. aula: laminaatti/maali. mh4: laminaatti/maali. rh: laminaatti/maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku 1 suihku myös yläkerran wc:ssä, suihkuseinä Yläkerran suihku, peilit, pesukoneliitäntä khh:ssa, lattialämmitys ei yläkerran asuintiloissa poislukien suihku/wc, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
423-448-1-166
Tontin pinta-ala
930 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tasainen tontti, jossa on nurmikkoa ja istutuksia ja terassia
Tontin nimi
Kurkiaura,
Rasitteet
Tierasite(Tieoikeus (000-2006-K2536) / Leveys: 6 m)
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250 m². Tehokkuuskerroin 0,25
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 21.3.2005 ja 29.8.2013. Ennen rakennusluvan saamista, tila on muodostettava kaavan mukaiseksi tontiksi, joka aiheuttaa ostajalle kustannuksia. Toimenpideluvalla voi tehdä pieniä muutoksia. Lisätiedot Liedon kaupunki.
Lisätietoja kaavoituksesta: Liedon kaupunki
Rakennukset
Autokatos ja varastot sekä leikkimökki
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa Liedon keskusta 2,7 km. Koulut: Taatilan yhtenäiskoulu alle 2 kilometriä. Päiväkoti: Alueella useita päiväkoteja. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki 800 metriä
Ajo-ohjeet
Kahlaajanpihan hevesenkenkälenkin päässä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lieto

Asuinalueena Vierunpuisto, Lieto

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jori Anttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.