OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Omakotitalo | 5h, k, takkah, harrasteh, sa, kh, khh, 2wc, et

Korpitie 8, Haapalehto, Oulu

Hinta

246 000 €

Koko

240 / 374 m²

Vuosi

1976

Tämä tilava koti sopii monenlaisille ostajille. Talossa on tilaa ja varustelua niin asumiseen kuin monipuoliseen harrastamiseen ja yritystoimintaankin. Lapsiperhe arvostaa lähellä sijaitsevia kouluja ja päiväkoteja sekä leikkipuistoja ja urheilumahdollisuuksia. Kaukolämmössä olevaa taloa on kattavasti uusittu pinnoiltaan 2000-luvun aikana. Ajaton värimaailma antaa kodille harmonisen ilmeen. Reilun kokoinen olohuone on kodin viihdekeskus ja perheen yhteinen ajanviettopaikka. Erillisessä keittiössä on erinomaisesti kaappi- ja laskutilaa. Takkahuoneen läpi kuljetaan saunaosastolle, josta löytyy kaksi suihkua ja tunnelmallisen tummasävyinen sauna. Lämpimiä autotalleja on kaksi kappaletta ja tavaroillekin on säilytystilaa runsaasti. Asuinalue tarjoaa monipuoliset palvelut, ja liikenneyhteydet ovat hyvät. Talo sijaitsee sujuvien liikenneyhteyksien varrella Haapalehdossa, ja matka keskustaan kestää noin 15 minuuttia. Tämä tilava kokonaisuus mahdollistaa asumisen lisäksi myös oivat harraste- ja säilytystilat sekä monimuotoisen yritystoiminnan. Asunto-osan pohjaratkaisut ovat muokattavissa tarvittaessa 2-3 eri asunto-osaksi. Rakennusoikeuttakin on vielä jäljellä noin 227 k-m².

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569872
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, takkah, harrasteh, sa, kh, khh, 2wc, et
Asuintilojen pinta-ala
240 m²
Kokonaispinta-ala
374 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1976
Käyttöönottovuosi
1976
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

246 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

393,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö, kaukolämpö ja vesi kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta maksaa ostaja.
Kiinteistövero: ollut noin 393 €/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Tilava kokonaisuus, joka mahdollistaa asumisen lisäksi myös oivat harraste/säilytystilat sekä monimuotoisen yritystoiminnan, rakennusoikettakin vielä jäljellä noin 227 k-m2. Asunto-osan pinta-ala non 240 k-m2 ja siipiosan pinta-ala noin 134 k-m2 (kaksi noin 57 m2:n lämmintä tallia, yksi noin 20 m2:n lämmin talli, toimisto ja varastot). Em. mainittujen tilojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.

Tilavalle noin 40 m2:n harrastehuoneelle on varmasti käyttöä itse kullakin. Asunnon tilava olohuone on kodin viihdekeskus ja perheen yhteinen ajanviettopaikka. Takkahuoneesta on oma uloskäynti takapihalle.

Asunto-osan pohjaratkaisut ovat muokattavissa, voit tarvittaessa jakaa pohjan 2-3 eri asunto-osaksi.
Tehdyt remontit
Keittiön kaapistot ja kivityötasot uusittu vuonna 2003. Sauna, kylpyhuone ja toinen wc uusittu vuonna 2017, samalla saunaa on laajennettu. Khh ja siivouskomero uusittu 2017. Toinen wc ja khh uusittu vuonna 2020. Asunto-osan pohjaratkaisuja on muokattu vuoden 2015 jälkeen ja muokkauksien yhteydessä on sisäpintoja ja kalusteita uusittu. Autotallien nosto-ovet uusittu vuonna 2003.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunko ja lautaverhous. Ulkovuoraus on uusittu vuonna 2003.
Pintamateriaali: Keittiö: laminaattilattia, seinät tapetti, lautakatto. Olohuone: laminaattilattia, seinät tapetti/maali, paneelikatto. Makuuhuone 1: laminaattilattia, seinät tapetti, paneelikatto. Makuuhuone 2: laminaattilattia, seinät tapetti, paneelikatto. Makuuhuone 3: laminaattilattia, seinät tapetti, paneelikatto. Kodinhoitohuone: laattalattia, seinät tapetti, paneelikatto. Sauna: laattalattia, seinät paneeli, paneelikatto. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laaatta, paneelikatto. Eteinen: laminaattilattia, seinät tapetti, paneelikatto. Wc: laattalattia, seinät laatta, paneelikatto. Makuuhuone/työh 4: laminaattilattia, seinät paneeli, paneelikatto. Wc 2: laattalattia, seinät paneeli, paneelikatto. Harrastehuone: laminaattilattia, seinät lauta, lautakatto. Takkahuone: laminaattilattia, seinät paneeli/tiili/tapetti, lautakatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi rosteri, keraaminen liesi rosteri, liesituuletin rosteri, astianpesukone rosteri, kaapistot valkea mdf-ovet, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivityötasot. Keittiön kaapistot ja työtasot on uusittu vuonna 2000.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna tilava, sähkökiuas, kylpyhuone ikkunallinen, erillinen wc kaksi erillistä wc:tä ja khh:ssa myös wc-istuin, suihku, peilit molemmat wc:t, allaskaappi, pesukoneliitäntä khh:ssa, kiinteät valaisimet. Kuituvalot saunassa
Säilytystilojen kuvaus
Komerot, lämmin varasto
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
564-72-159-2-L1
Tontin pinta-ala
2 000 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 600 m². Kaavamerkintä T ja tehokkuusluku e= 0,30. Kohteella runsaasti rakennusoikeutta jäljellä eli noin 227 k-m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa .
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki, p. 08-558410
Rakennukset
Noin 20 m2:n peltihalli (tätä ei ole laskettu mukaan jäljellä olevaan rakennusoikeuteen).
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra
2 500 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2040

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Haapalehto, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Hamari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.