OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Omakotitalo | 4h, k, th, wcx2, kph, s, parvix2

Suotie 48, Kirkonkylä, Tuusula

Hinta

260 000 €

Koko

132 / 157,5 m²

Vuosi

1979

Valoisa, persoonallinen koti! Tämä koti on yhdessä tasossa, mutta persoonallisuutta tuo kaksi parvea, jotka soveluvat moneen käyttöön. Olohuone ja ruokailutila ovat osin korkeaa avaraa tilaa. Olohuoneesta on käynti suojaiselle katetulle terassille ja pihan puolelle. Kolme makuuhuonetta. Hyvin säilytystilaa, autokatos. Alue on lapsiperheiden suosimaa. Tuusulanjärven kampus on rakenteilla noin 500m. etäisyydelle ja siinä toiminta alkaa elokuussa 2024. Siellä on tilat varhaiskasvatukselle, esiopetukselle ja perusopetuksen 1-6 vuosiluokille ja ruotsinkieliselle opetukselle. Lähikauppa K-Market Parila on reilun kilometrin päässä. Hyrylän keskustan palvelut ovat noin 2,8km etäisyydellä ja Keravan palvelut ja juna-asema ovat noin 3km etäisyydellä. Lähiympäristössä on Tuusulan kuuluisat kulttuurikohteet. Tuusulanjärven ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Tuusulan Golfklubi ja -kenttä ovat 1km säteellä. Tervetuloa tutustumaan! Sovi oma näyttöaikasi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569989
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, th, wcx2, kph, s, parvix2
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
132 m²
Kokonaispinta-ala
157,5 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

260 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

588,48 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 588,48/v.2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2021 pattereiden termostaatit on uusittu.
2019 salaojat on kuvattu.
2018-2019 vesikatto on pesty ja pinnoitettu sekä siitä on poistettu sammal.
2003 valesokkelisivuille on laitettu sepeli ja patolevy. Rakennettu hulevesiviemärit.
1990 vesijohdot on uusittu pintaputkiksi. Asennettu paineen tasausventtiili.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • E (2018)
  • Voimassa 9.2.2033 saakka.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. Poltin uusittu. Öljysäiliön sijainti:teknisessä tilassa. Kattilan valmistusvuosi:1979.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Ulkoseinät ovat puurakenteisia, tiiliverhous/lautaverhous. Väliseinät ovat levy- / kiviainesrakenteisia. Parvien alueella välipohja on puurakenteinen. Yläpohja on puurakenteinen.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maali, lattia laatta. Olohuone: seinät maali, paneeli, lattia lautaparketti. Makuuhuone 1: seinät maali, lattia muovimatto. Makuuhuone 2: seinät maali, lattia muovimatto. Makuuhuone 3: seinät maali, lattia muovimatto. Sauna: seinät paneeli, lattia laatta. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatoitettu. Eteinen: seinät maali/tiili, lattia lautaparketti. Wc: seinät maali/laatta, lattia laatta. wc: seinät, paneeli, lattia laatta. Parvi x 2: seinät paneeli, lattia lautaparketti. th: paneeli, lattia klinkkeri.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi täyskorkea, jääviileäkaappi täyskorkea, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc x 2, suihku, suihkuseinä, peilit kph, erillinen wc, allaskaappi kph, pesukoneliitäntä kph, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, vintti, ulkovarasto, kaapistot, parvella pieni varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Betonitiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tuusula toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
858-405-2-377
Tontin pinta-ala
1 175 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Junkkari, 2:377
Rasitteet
Johtorasite - vesi- ja viemärijohto sekä sähkö- ja puhelinjohto. Kulkuyhteys. Rasitesopimus kirjattu 9.5.2023.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 235 m². Rakennustehokkuuskerroin 0,2. Käytetty rakennusoikeus: asuinrakennus 157,5 k-m2 ja varasto 18,7 k-m2 sekä pannuhuone ja öljysäiliöhuone 10,3m2 piirustusten mukaan. Tuusulan kunnan rakennus- ja huoneistorekisterin mukaan asuinrakennus 161k-m2 ja varasto 24k-m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2.5.1978. AO Omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialue. Saksanväylä. Laaditaan asemakaava yleissuunnitelman perusteella (ent. Itäväylän jatke). Lähialueella panostetaan pientalovaltaiseen asuntotuotantoon: kaavoitetaan Mattila II. Tuusulantie. Maantiealue muutetaan katualueeksi Tuusulanjärven kampuksen kohdalla.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tuusulan kunta puh. 09 87 181
Rakennukset
Varasto/tekninen tila/autokatos.
Palvelut
Palvelut: K-Market Parila 1,3km, jossa on postin automaatti. K-Supermarket Hyrrä noin 2,8km, jossa on postin palvelu- ja noutopiste. Kirjasto noin 2,8km, terveysasema noin 2,9km. Keravan palvelut noin 3km. Koulut: Tuusulanjärven kampus on rakenteilla noin 500m. etäisyydelle ja siinä toiminta alkaa elokuussa 2024. Siellä on tilat varhaiskasvatukselle, esiopetukselle ja perusopetuksen 1-6 vuosiluokille ja ruotsinkieliselle opetukselle. Nyt koulu toimii Kotorannankujalla 11, jonne matkaa noin 1km. Hyökkälän koulu (luokat 7-9) noin 2,8km. Kulttuuritalo Monio noin 3,1km, jossa on lukio. Keravan lukio noin 3km. Päiväkoti: Mainingin päiväkoti 2,9km, Martta Wendelin päiväkoti noin 4,2km. Rakenteilla olevalle Tuusulanjärven kampukselle tulee suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti. Lähiympäristössä on Tuusulan kuuluisat kulttuurikohteet. Tuusulanjärven ympäristössä on hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Tuusulan Golfklubi ja -kenttä ovat 1km säteellä. Liikenneyhteydet: Bussi, Keravan juna-asema noin 3km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Kirkonkylä, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Ala-Leppilampi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.