OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Kerrostalo | 2h, k

Kirkkopuistokatu 3 B, Keskusta, Kemi

Hinta

49 000 €

Koko

60 m²

Vuosi

1967

Muuttovalmis koti Kemin keskustan laitamilla rauhallisessa taloyhtiössä. Loistava kohde omaksi kodiksi tai sijoitusasunnoksi. Taloyhtiössä on tehty paljon remontteja! Sovi esittely tähän kauniiseen kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
570498
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1967
Käyttöönottovuosi
1967
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

40 697,04 €

Velkaosuus

8 302,96 €

Velaton hinta

49 000,00 €

Neliöhinta

816,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

258,00 € / kk

Pääomavastike

121,02 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

379,02 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan (kylmä vesi 4,90 €/m³ ja lämmin vesi 8,90 €/m³).
Pesutupamaksu 1 €/koneellinen.

Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista.

Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Kaakon suuntaan
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Muovimatto/maali. Olohuone: Laminaatti/maali. Makuuhuone: Laminaatti/maali. Kylpyhuone: Laatta. Eteinen: Muovimatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone/wc, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintipalvelut Korkiakoski Oy, Mikko Korkiakoski 040 550 2142, mikko.korkiakoski@taloasema.fi
Huolto
Talonmies, huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, ullakko
Tehdyt remontit
1990 Liittyminen kaukolämpöön. 1997 Sauna paneloitu, pesuhuoneen seinät kaakeloitu. 1999 Autokatoksen seinät uusittu. 2000 Talon julkisivukorjaus, hiekkapuhalletut elementit 3 kpl uusittu/maalattu. 2002 Termostaattiset patteriventtiilit, ikkunoiden ja vesipeltien pintakäsittely (pihan puoli). 2004 Uudet ulko-ovet. 2008 Jätekatoksen rakentaminen. 2009 Pihan sadevesiviemärilinjat pesty ja kaivot tyhjennetty ja autojen lämmitystolpat asennettu 4 kpl. 2010 Pihan sadevesiviemäriputket uusittu, vanhojen sisään uudet putket, uusittu asuintaloon ja autokatokseen vesikattojen huovat. 2011 Lämmityksen ja lämpimän käyttöveden automatiikan uusiminen ja lämpimän käyttöveden säätimen vaihto. 2012 Pihan asfaltti korjattu, rappukäytävä maalattu. 2013 Rappukäytävien siivousparvekkeiden A, B ja C betonipintojen korjaus, maalaus, vedeneristys ja laatoitus. 2014 Autokatoksen seinät ja kivijalka korjattu ja maalattu, koko talon kivijalka korjattu ja maalattu, talon vesikatolla sadevesikaivot 3 kpl, joihin asennettu sulanapitokaapelit. 2015 Pohjaviemärin saneeraus, pyykkituvan lattian uusimistyö pohja ja pinnoitustöin ja hankinnoin. 2016 Lipputanko uusittu lasikuitutangoksi, ilmanvaihtokanavat puhdistettu, A-rapun edustan kivetys korjattu, palotikkaat korjattu turvatikkaiksi ja sähkökeskuksen voimavirtapistorasian asennus. 2017 Kellarien viemäreiden takuutarkistus, vesikaton kattoluukkujen korotukset ja läpivientien korjaukset sekä sähkövastusten uudelleen järjestely, käyttövesiputkien vaihtamisen suunnitteluvaiheen aloittaminen (hanketoteutussuunnittelu) sekä öljysäiliön tyhjennys ja purkaminen. 2018 Käyttövesiputkien saneeraus ja huoneistokohtaisten vesimittareiden asennus, lämmönjakokeskuksen uusiminen, asbestien purkaminen putkista sekä lj-huoneesta ja käytäviltä, öljylämmityskattiloiden purkaminen, lämmityspuolen sulku- ja linjasäätöventtiilien uusiminen sekä patteriventtiilien karojen vaihtaminen ja osin uusiminen, käyttövesipumpun sammutustermostaatin asennus. 2019 Lämmitysjärjestelmän tasapainotus, jäte- ja sadevesiviemäreiden ja lattiakaivojen saneeraus sisäpuolisin menetelmin. 2020 Pyykkitelineen uusiminen. Kattoluukkujen korjaukset ja läpivientien korjaukset. Sauvosaarenkadun parveke-elementtien korjaus massaamalla ja liimaamalla. Asfaltin paikkakorjaustyöt. 2022 Sauvosaaren puoleinen julkisivu uusittu.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvityksen mukaan

Korjaustarpeet vuosille 2023-2024: sähköjärjestelmien kuntokartoitus, autokatoksen kannatintolppien huoltokorjaus ja maalaus, vesikattojen huolto ja tarkistus kaksi kertaa vuodessa, käytävälaattojen korjaus/uusiminen tarpeen mukaan, märkätilatarkastus

Korjaustarpeet vuosille 2025-2026: IV-koneen huolto, lukitusjärjestelmän parantaminen, peruskuivatusjärjestelmän (salaojat ja sadevesikaivot) toiminnan tarkastaminen, autokatoksen maalaus ulkopuolelta, valaistuksen vaihtaminen led-valaistukseen.

Korjaustarpeet vuosille 2027-2029: ikkunoiden, parvekeovien ja välipaneeleiden vaihtaminen, peruskuivatusjärjestelmän uusiminen (salaojat ja perusmuurin vedeneristys), Sauvosaarenkadun puoleisen parvekkeiden metallikaiteiden uusiminen, saunaosaston remontointi (panelointi).
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
2 316 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kemin kaupunki

Asunto Oy Sauvonkaivo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Sauvosaari n. 600 m. Keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Koulut: mm. Sauvosaaren koulu n. 250 m, ammattiopisto Lappia n. 150 m, lyseon lukio n. 350 m. Päiväkoti: mm. Pajarinrannan päiväkoti n. 1 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kemi

Asuinalueena Keskusta, Kemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mikko Hiukka

Myyntineuvottelija/valokuvaaja

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.