Kerrostalo | 2h, kk

Uusikatu 12 A, Kuhala, Forssa

Hinta

48 000 €

Koko

45 m²

Vuosi

1966

Hyvänkokoinen- ja mallinen kaksio loisto paikalta. Tämä on myös erinomainen vaihtoehto sijoittajallekin, koska kohde on vuokrattu. Sisään astutaan tilavaan eteiseen, mistä löytyy kiinteää kaappitilaa ja naulakkoa takeille ja kengille. Kylpyhuone on remontoitu. Vaaleat kaakelipinnat tuovat tilaan raikkautta. Olohuone on reilun kokoinen ja sohvan lisäksi ruokapöydälle riittää tilaa hyvin. Suurista ikkunoista tulvii ihanasti päivänvaloa asuntoon. Keittokomero nivoutuu hyvin yhteen olo- ja makuuhuoneen kanssa, koska siitä on käynti molempiin suuntiin. Keittokomero on toimiva kokonaisuus ja se on tilavan oloinen, koska se on tavallaan yhtenäistä tilaa yhdessä olohuoneen kanssa. Kodin parhaita puolia on mahtavan kokoinen lasitettu parveke, mikä on kivasti tilavan makuuhuoneen jatkeena. Sinne mahtuu loistavasti oleskeluryhmä, missä voi istua rauhassa aamukahvia siemaillen. Tässä taloyhtiössä suurimpia remontteja jo mukavasti takanapäin. Lämmöntuottotapa on muutettu kaukolämmöstä ilmavesilämpöpumppu avusteiseen sähkölämmitykseen. Taloyhtiössä on mukavan rauhallinen sisäpiha. Siellä on lisää autopaikkoja. Arjessa tarvittavat palvelut löytyvät mukavan matkan päästä. Eikä torillekaan ole matkaa kuin alle kilometri. Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Soita tai laita viestiä ja sovitaan sinulle yksityisesittely. Eetu Moberg 050 917 5706 eetu.moberg@op.fi Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi. Onko asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
570673
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
45 m²
Kokonaispinta-ala
45 m²
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
1966
Käyttöönottovuosi
1966
Vapautuminen
Vapautuu: Vuokrattu

Hinta

Myyntihinta

43 600,11 €

Velkaosuus

4 399,89 €

Velaton hinta

48 000,00 €

Neliöhinta

1 066,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

202,50 € / kk

Pääomavastike

58,23 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

260,73 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Taloyhtiöön on asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit, laskutus lukemien mukaan.

Yhtiökokous on valtuuttanut taloyhtiön hallituksen perimään yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen, mikäli maksuvalmiuden ylläpitäminen sitä edellyttää.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilma- ja vesilämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Pintamateriaali: Keittiö: laatta, maalattu lasikuitutapetti. Olohuone: laminaatti, maalattu lasikuitutapetti. Makuuhuone 1: laminaatti, maalattu lasikuitutapetti. Kylpyhuone: laatta, laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, peilit, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, erillinen varasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Isännöinti, Forssa / Järvinen Anne +358 50 591 7985
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, a- ja B- portaan asuntoihin kuuluu varasto, pesutupa
Tehdyt remontit
1995 C-portaan vesikatteen uusiminen.
2000 Lämmitysmuodon muutos kaukolämpöön.
2008 Porraskäytävien maalauksia.
2009 Ikkunat ja parvekkeiden ovet on uusittu. C -portaan 1. kerroksen liikehuoneistojen ikkunat olivat urakka-alueen ulkopuolella.
2012 A- ja B-portaan vesikatteen uusiminen.
2013 Viemäriverkoston peruskorjaus, joka suoritettiin sukkasujuttamalla sekä epoksiputkittamalla. Urakan yhteydessä huoneistojen wc-istuimet uusittiin.
2013 Käyttövesiverkoston uusiminen komposiittijärjestelmällä. Järjestelmään asennettiin huoneistokohtainen vedenmittaus. Urakan yhteydessä porraskäytävän valaisimet uusittiin LED-valaisimiksi, jotka toimivat liiketunnistimella.
2013 Saunan peruskorjaus. Urakan yhteydessä saunaan lisättiin sähköinen lattialämmitys sekä ajastimella toimiva kanavapuhallin tehostamaan ilmanvaihtoa.
2013 C-portaan neljä toimistotilaa on rakennettu kuudeksi asunnoksi. Käyttötarkoituksen muutoksen yhteydessä huoneistoihin on rakennettu märkätilat ja keittiöt.
2015 A-ja B-portaan sekä liikehuoneistojen ulko-ovien uusiminen. A- ja B-portaan porrastaso-ovien uusiminen.
2015 Lukitusjärjestelmä uusittu Abloy Sento järjestelmällä. Ulko-oviin asennettu koodilukot.
2017 Julkisivun elastiset elementtisaumat uusittu.
2020 Tontin soveltuvuus maalämpökaivojen rakentamiseen tutkittu koeporauksilla. Todettu, että lämpökaivojen poraaminen ei ole mahdollista johtuen maaperän runsaista vesisuonista. Lämmöntuottotapa muutettu kaukolämmöstä ilmavesilämpöpumppuavusteiseen sähkölämmitykseen.
2021 Jäteastiat uusittu Molok Oy:n syväkeräysastioiksi.
2021 Tuuletusparvekkeet peruskorjattu.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista:

2023 (suositeltu) Asuntojen märkätilat; A- ja B-portaan märkätiloja ei ole saneerattu taloyhtiön hankkeena, vaan niitä on peruskorjattu yksi kerrallaan osakkaiden aloitteesta. Vedeneristeen kunnossapito on taloyhtiön vastuulla. Jos osakkaan teettämän remontin yhteydessä paljastuu vedeneristyksessä korjaustoimenpiteitä vaativa vika tai vahinko, taloyhtiö huolehtii vedeneristeen korjaamisesta. C-portaan märkätilat on rakennettu vuonna 2013.

2023 (suositeltu) Hissit; Hisseihin tehty riskikartoitus ja kuntoarvio, jonka mukaan voidaan määritellä peruskorjauksen/modernisoinnin laajuus. Hanke ei ole vireillä.

2023 (suositeltu) Julkisivut; Julkisivun kunto on tutkittu vuonna 2016 Insinööritoimisto Tähtiranta Oy:n kuntotutkimuksella. Havaituista korjaustarpeista on toteutettu elastisten elementtisaumojen uusiminen ja tuuletusparvekkeiden peruskorjaus.

2023 (suositeltu) Sähköautojen lataus; Osakkaiden tarpeet kartoitetaan ja sen mukaan suunnitellaan sopiva ratkaisu.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
2 645 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Forssan kaupunki

Asunto Oy Forssan Kauppakatu 17

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Citymarket 450 m, Prisma Forssa 850 m. Forssan tori 1 km. Forssan sairaala 1,7 km. Koulut: Hämeen ammattikorkeakoulu Forssa 750 m. Akvarellin koulu 1,1 km. Päiväkoti: Akvarelli 1,1km. Axel Wahren päiväkoti 900m. Viihdeuimala Vesihelmi 750m. Ravintola Savanna samassa rakennuksessa. Ravintola Gusto 200m. Liikenneyhteydet: Forssan Linja-autoasema 1km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Kuhala, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.