Kerrostalo | 2h, k, s, lasitettu parveke

Kylävainiontie 11 A, Tuomarila, Espoo

Hinta

205 000 €

Koko

56 m²

Vuosi

2007

Tervetuloa Tuomarilaan! Tässä huoneistossa on avara, yhdistetty olohuone- ja keittiötila sekä tilava makuuhuone, josta on käynti lasitetulle länsiparvekkeelle. Asunto vapautuu nopeasti. Palvelut ovat lähellä, bussi lähtee talon edestä ja juna-asemallekin matkaa kävellen vain noin viisi minuuttia. Kulovalkean alue tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet aktiiviselle liikkujalle. Tervetuloa tutustumaan asuntoon! Sovi oma esittely. Lisätietoja ja esittelyt: Anneli Heikkinen, OP Koti Uusimaa Oy LKV, puh. 050 475 5384, anneli.heikkinen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571175
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, s, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56 m²
Kokonaispinta-ala
56 m²
Kerrokset
1/4 (alin kerros)
Rakennusvuosi
2007
Käyttöönottovuosi
2007
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

205 000,00 €

Velaton hinta

205 000,00 €

Neliöhinta

3 660,71 €/m²

Vastike

Hoitovastike

218,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

218,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Taloudellisen tilanteen niin vaatiessa kerätään enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tai taloudellisen tilanteen niin salliessa jättää yksi tai useampia hoitovastikkeita keräämättä. Sähköautopaikan lisämaksu 10 €/paikka/kk (peritään mikäli paikalla pysäköidään ladattavaa ajoneuvoa).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia parketti, seinät maalattu, välitila laatta. Olohuone: Lattia parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Lattia parketti, seinät maalattu. Sauna: Seinät paneelia, lattia laatta. Kylpyhuone: Kaakeloitu, lattia laatta. Eteinen: Lattia parketti, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin Bosch, keraaminen liesi Bosch (emalipinta rikki vasemmasta reunasta), liesituuletin Ilmo, astianpesukone Bosch, kaapistot, kiinteät valaisimet työtason yllä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Harvia, v. 2023, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Aarre Isännöinti Oy, Teemu Metsälä, puh. 020 198 6700, asiakaspalvelu@aarre.com
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

59 kpl

Tehdyt remontit
2022 Sähköautojen hidaslatauspisteiden asennus 12 kpl, 2021 A-portaan hissin valoverhon uusinta, sähköautojen latauspisteiden tarveselvitys, 2020 D-rapun kuivaushuoneen kuivaimen uusinta, LHJ-paisuntasäiliön uusinta, savunpoistokeskuksien varavirtalähteiden uusinta, 2019 pohjaviemärin kannakointikorjaus, A-portaan hissin taajuusmuuntaja, 2018 talotekniikkaa ohjaavan keskusyksikön uusinta, parkkip. ja maavallin välisen tukimuurin uusinta, 2017 B-portaan hissin taajuusmuuntaja, 2016 lämmitysjärjestelmän tasapainotus, 2015 julkisivujen liikuntasaumojen korjaus.. Asunnon remontit: Saunan paneelien maalaus ja kiukaan uusinta v. 2023, seiniä maalattu
Tulevat remontit
Suunnitellut: Yhtiöllä on asunto-osakeyhtiölain määräämä kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.

2023 elementtisaumojen uusinnat, hissien huoltokorjaukset, rakennustekniikan huoltokorjaukset, LVI-huoltokorjaukset, ulkopuolisten rakenteiden huoltokorjaukset, kuntoarvion teettäminen, sis. kph-kuntokartoitus, viemäreiden kuvaus ja osittainen huuhtelu. 2024 hissien huoltokorjaukset, hissien A-D kannatushihnojen vaihdot, rakennustekniikan huoltokorjaukset,
LVI-huoltokorjaukset, ulkopuolisten rakenteiden huoltokorjaukset, tukimuurin uusinta jätekatoksen ja Kylävainiontien tieliittymän väliin, IV-kanavien puhdistus ja säätö. 2025 hissien huoltokorjaukset, rakennustekniikan huoltokorjaukset, LVI-huoltokorjaukset,
ulkopuolisten rakenteiden huoltokorjaukset. 2026 hissien huoltokorjaukset, rakennustekniikan huoltokorjaukset, LVI-huoltokorjaukset, ulkopuolisten rakenteiden huoltokorjaukset. 2027 hissien huoltokorjaukset, rakennustekniikan huoltokorjaukset, LVI-huoltokorjaukset, ulkopuolisten rakenteiden huoltokorjaukset, lämmönvaihtimen uusinta tai mahdollinen maalampöön siirtyminen.
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
6 494 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki, puh. (09) 816 21

Asunto Oy Espoon Kaarihovi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Erinomaiset palvelut ruokakaupoista ravintoloihin ja terveydenhuoltoon ovat lyhyen matkan päässä kauppakeskus Entresse ja Espoontori. Koulut: Alueella hyvät koulut, Kirkkojärven koulu, Kuninkaantien lukio, Omnia. Päiväkoti: Kirkkojärven ja Kyläaukion päiväkoti. EBK-Honka-Areena ja urheilupuisto ovat tien toisella puolella (hallissa myös kuntosali), Entressen kirjasto, Keski-Espoon uimahalli, Löfkulla Golf ja muut monipuoliset palvelut ovat lähellä. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki talon edessä. Bussi 224 Leppävaaraan. Tuomarilan juna-asemalle noin 600 metriä, asemalta pääsee noin vajaassa puolessa tunnissa Helsingin keskustaan kuin Kirkkonummellekin. Hyvät kulkuyhteydet myös Turunväylälle, Kehä II:lle, Tapiolaan ja Jorviin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tuomarila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anneli Heikkinen

Myyntineuvottelija, KiLAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.