Omakotitalo | 5h, k, kph, s, wc, khh, vh

Myllytie 17, Tupuri, Salo

Hinta

229 000 €

Koko

125 / 157,5 m²

Vuosi

2002

Uusi koti Tupurista! Tiiliverhoiltu omakotitalo yhdessä tasossa tarjoaa tilavaa asumista perheelle, joka arvostaa toimivuutta. Keittiö, ruokatila ja olohuone muodostavat avaran kokonaisuuden, joka on täydellinen paikka yhdessäoloon ja viihtymiseen. Asunnossa on kolme makuuhuonetta ja yksi työhuone, joka tarvittaessa toimii neljäntenä makuuhuoneena. Hyvät ja toimivat apu- ja pesutilat tekevät arjesta sujuvaa. Takapihalla on tasainen nurmipiha lastenleikkeihin, leikkimökki ja patio, joka on loistava paikka rentoutumiseen ja grillaamiseen. Tämä tyylikäs omakotitalo sijaitsee loistavalla paikalla, josta on hyvät liikenneyhteydet ja lähellä on päivittäistavarakauppa, kaksi päiväkotia ja ala-aste. Ulkoilumaastot valaistuine pururatoineen ja frisbeegolfratoineen ovat lähellä ja Salon keskustan palveluihin on noin 5 km matka. Myllytien päässä on myös leikkipuisto, jossa lapset voivat leikkiä ja viettää aikaa. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Leevi Näreharju 044 7701 330 / leevi.nareharju@op.fi facebook: OP Koti Leevi Näreharju instagram: leevinareharju Myös muut seitsemän välittäjämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa kahdeksan välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
571380
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, kph, s, wc, khh, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
125 m²
Kokonaispinta-ala
157,5 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2002
Käyttöönottovuosi
2002
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

229 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

441,18 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutus vuonna 2023 sis. talous- ja lämmitysähkön noin 15000 kWh, 3 henkilön talous. Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan. Puhtaanapito sopimuksen mukaan/hakukertojen mukaan. Kiinteistövero 441,18 €/vuosi (2023). Tontin vuokra 593,98 €/vuosi. Sähkön kulutukseen on mahdollista vaikuttaa varaavalla takalla sekä ilmalämpöpumpulla. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.
Kiinteistövero: 441,18 € / vuosi (2023)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Hyväkuntoinen järkevän kokoinen lapsiperheen omakotitalo neljällä makuuhuoneella ja hyvillä aputiloilla. Onnistunut pohja osittain yhtenäisellä keittiö- olohuone tilaratkaisulla. Talon yhteydessä autotalli ja lämmin varasto. Etätyötä helpottava valokuituliittymä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunkoinen tiiliverhoiltu omakotitalo
Pintamateriaali: Keittiö: Parketti/Maali. Olohuone: Parketti/Maali,tapetti. Makuuhuone 1: Parketti/Maali,tapetti. Makuuhuone 2: Parketti/Maali,tapetti. Makuuhuone 3: Parketti/Maali. Kodinhoitohuone: Laatta/Maali. Sauna: Laatta/Paneeli. Kylpyhuone: Laatta/Laatta. Eteinen: Parketti/Maali. Wc: Laatta/Laatta. Makuuhuone: Parketti/Maali,tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi uusittu 12/2020, pakastekaappi uusittu 12/2020, sähköliesi, keraaminen liesi uusittu 3/2021, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas (Kiukaan kivet uusittu 12/2023), kylpyhuone, erillinen wc, suihku 2kpl, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä (Kodinhoitohuoneessa), lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, varasto, autotalli
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
734-23-98-5-L1
Tontin pinta-ala
989 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 98:5
Rasitteet
Ei ole
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 247 m². Tontin koko 989 m², tontin tehokkuusluku 0,25, tontin kokonaisrakennusoikeus 247,25 m²
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 29.6.2001. AP-1 Asuinpientalojen korttelialue. Rakennukset tulee sijoittaa vähintään 4 metrin etäisyydelle tontin rajoista. Ullakkoa ja maanpäällistä kellarikerrosta ei sallita. Autopaikkavaatimus 1 ap/huoneisto tai vähintään 1ap/100 ha-neliömetriä. Mahdollinen pyörätievaraus Emmantiellä ja Myllyntiellä. (Kaava)
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki
Rakennukset
Leikkimökki, maalattu 2023 kesällä. Patio.
Tontin vuokraaja
Salon Kaupunki
Tontin vuokra
593,98 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2051
Palvelut
Palvelut: Asuinalueella päivittäistavarakauppa, kaksi päiväkotia ja ala-aste. Kaupan vieressä kylmä bensa-asema. Kebab ravintola noin 1,5 km. Ulkoilumaastot valaistuine pururatoineen ja frisbeegolfratoineen lähellä. Salon keskustan palveluihin noin 5 km. Salon juna- ja linja-autoasemalle autolla matkaa noin 6 km. Koulut: Ala-aste noin 1,6 km (kävellen), muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Alueella kaksi päiväkotia, molemmat autolla 2 km säteellä. Toinen päiväkodeista ala-asteen vieressä. Rauhallinen lapsiystävällinen alue, jossa runsaasti lapsiperheitä. Siisti ja hyvin hoidettu valmiiksi rakennettu asuinalue, joka muodostuu 2000-luvulla tehdyistä omakoti, rivi- ja paritaloista. Liikenneyhteydet: Lähin bussipysäkki noin 200 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Tupuri, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.