Omakotitalo | 5h, k, 2 x wc, ph, khh, et, yläk. aula.

Ribäckintie 59, Sarvlax, Loviisa

Hinta

268 000 €

Koko

116 / 196 m²

Vuosi

1928

Täällä vanhan perinteikkään maatilan pihapiirissä voit kokea maaseudun rauhaa ja hiljaisuutta, vaikka matkaa Loviisan keskustan palveluihin on vain seitsemän kilometriä ja moottoritiellekin pääsee viidessä minuutissa. Tämä iso koti tarjoaa sinulle mahdollisuuden elää maalaisidylliä, voit kasvattaa omat vihannekset, pitää vaikka kanoja ja muita eläimiä. Navetassa on valmiina pihatto ja aidattua tarhaa on 1500 m2. Vanhoja omenapuita ja hyvin tuottavat marjapensaat + aidattu kasvimaa. Ulkorakennuksista löytyy runsaasti tilaa harrastustoimintaan ja on reilusti varastotilaa. Pikkumökkiin voit toteuttaa vaikka pihasaunan tai kanalan. Asuintiloja on kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, maalaiskeittiö, olohuone, eteinen, suihkuhuone, kodinhoitohuone / tekninen tila, toinen eteinen ja wc. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, aulatila, wc ja neljä kylmävinttiä. Tämä hirsirunkoinen talo on rakennettu vuonna 1928, ja ensimmäisen remontin se koki vuonna 1944, jolloin talo rapattiin valkoiseksi. Päärakennus on peruskorjattu vuonna 1995. Taloa lämmitetään ilmalämpöpumpuilla ( 5 kpl) ja lisäksi talosta löytyy olohuoneesta varaava takka, keittiön puuhella ja iso erillinen leivinuuni, alakerran makuuhuoneessa vuolukivitakka, yläkerran huoneessa pönttöuuni ja toisessa huoneessa porin matti-tyyppinen kamiina. Tulisijat takaavat pehmeän ja lämpimän tunnelman kotiisi. Käytännöllisyyttä lisää täysin aidattu pihapiiri, aitta / ulkovarasto / autotalli / halkovaja, navetta, katokset, kasvihuone ja pikkumökki. Loistava tilaisuus saada oma maalaisidylli ja nauttia maaseudun rauhasta. Tule tutustumaan tähän upeaan kotiin varaamalla oma esittelyaikasi. Suunnitteletko oman asunnon myyntiä? Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille. Autan sinua mielelläni asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa. Betjänar naturligtvis även på svenska. Tied. Anki Nyholm OP Koti, 041 319 6555 tai ann-christin.nyholm@op.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571507
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, 2 x wc, ph, khh, et, yläk. aula.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
116 m²
Kokonaispinta-ala
196 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1928
Käyttöönottovuosi
1928
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

268 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

226,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkökulut yhteensä 2135 €. Sisältää lämmityksen (5 kpl ilmalämpöpumppu) ja käyttösähkön.
Uudenaikaiset ilmalämpöpumput toimivat hyvin jopa - 30 celsius pakkasella.

Kokonaissähkönkulutuskustannus on 2135€ viimeisen 12 kk:n ajalta 1.3.23-29.02.2024. Keskimääräinen kustannus 177,92€/ kk, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla 1 henkilöä. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 226€

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kiinteistön pääsulakkeet on sähkötolpassa "kanalan" takana. 3 x 25A.
Navetassa vanhassa öljyhuoneessa sijaitsee sähkökeskus,
jossa on navetan ja ulkorakennuksen sulakkeet.
Navetan sähköt tulevat asuinrakennuksen sähkötaulun kautta.

Asentamalla aurinkopaneelit mahdollistaa pienemmän sähköenergian kulutuksen verkosta.

Kiinteistöllä löytyy myös on oma kaivo, jossa on ollut pumppu ja sieltä nousee loputtomasti
kasteluvettä. Vesi ei ole koskaan loppunut tähän asti.

Ennen kaupantekoa tehdään uusi kuntotarkastus.
Tehdyt remontit
Ribäckintie 59, 07900 Loviisa

2017
Suihkukaappi
Ilmalämpöpumppu olohuoneeseen
Uusittu kaikki kodinkoneet.
Uusittu kaikki wc:n vesikalusteet.
Hormien nuohous.

2018
Rakennettu kasvihuone 2 x 4 m
Kanalan laajennus molempiin suuntiin.
Sisääntulokuistin purku ja uudelleenrakennus.
Yläkerran portaiden rakentaminen
Asennettu salaojaputket syksytorvilta ja johdettu pellolle.
Asennettu raitisilmaventtiilejä olohuoneeseen 2 kpl,
yläkerroksen wc-tilaan, sekä molempiin yläkerran makuuhuoneisiin.

2019
Saunan purku asuinrakennuksesta
Ilmalämpöpumput 4 kpl (+1 aiempi)
Vesivaraaja 300l
Rakennettu katokset aitan ja navetan päätyihin.
Maalattu asuinrakennus melkein kokonaan,
sekä aittarakennus sisäpihan puolelta.
Korjattu / lomalaudoitettu navetan sivu.
Maalattu navetan ulkoseiniä.
Avattu oviaukko eteisestä pyykkihuoneeseen.
Avattu oviaukko eteisestä olohuoneeseen.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • D (2018)
  • voimassa 2.4.2034. Ikkunoiden uusimisella voidaan pienentää energiankulutusta, uusien ikkunoiden lämmönläpäisykerroin voi olla puolet nykyisestä. Yläpohjan mahdollisella lisälämmöneristyksellä saavutetaan parempi energiatehokkuus.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmanlämpöpumppu. Varaava takka olohuoneessa, Leivinuuni ja puuhella keittiössä, varaava vuolukivitakka alakerran makuuhuoneessa, porin matti yläkerran makuuhuoneessa, pönttöuuni yläkerran makuuhuoneessa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. 1995 tehty peruskorjausta. Hirsirungon päälle lomalaudoitus, peltikatto.
Pintamateriaali: Keittiö: Maalattu lautalattia, seinät maalattu. Olohuone: Maalattu lautalattia, tapettia. Makuuhuone 1: alakerran: Muovimatto, tapettia. Makuuhuone 2: alakerran: Maalattu lautalattia, tapettia. Kodinhoitohuone: Laatta lattia, maalatut seinät. Kylpyhuone: Laatta lattia ja seinät kaakeloitu. Eteinen: Maalattu lautalattia, tapettia. Wc: Maalattu lautalattia, seinissä kaakelia ja puupaneelia. Yläkerran wc: Maalattu lautalattia, paneeliseinät. Yläkerran aula: Maalattu lautalattia, paneeliseinät. Yläkerran huone 1: Maalattu lautalattia, tapettia. Yläkerran huone 2: Parkettilattia, tapettia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesikupu puuhellan yläpuolella, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, erillinen wc, suihkukaappi vuodelta 2017, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä khh, kiinteät valaisimet. Vuodelta 1995
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, vintti, ulkovarasto, navetta, aitta, autokatos, entinen kanala, halkovaja, navetan vintti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Katto maalauksen tarpeessa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
434-415-1-35
Tontin pinta-ala
6 241 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Rasitteet
tieoikeuksia, tierasitteita
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 624 m². Kiinteistölle saa rakentaa nykyisen asuinrakennuksen lisäksi enintään 90 k-m2 suuruisen asuinrakennuksen.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa Loviisan rakennusvalvonassa ei löydy tietoja. Yleiskaava 404-Y4 8.3.2000 MMLm/9417/423/2014 Rakennuspaikan yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään kymmenen prosenttia rakennuspaikan pinta-alasta, jollei yleiskaavassa toisin määrätä. Rakennuspaikalle, joka on kooltaan vähintään 5 000 m2 saa rakentaa kaksi asuinrakennusta siten, että toinen saa olla kooltaan enintään 90 k-m2. Rakennusten tulee sijoittua samaan pihapiiriin ja niillä tulee olla yhteinen tieliittymä, ja niitä ei saa maanmittaustoimituksella lohkoa erillisiksi rakennuspaikoiksi. Yksi(1)kerroksisen asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 250 m2 . Kaksi(2)kerroksisen asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 m2. Erillisen saunarakennuksen kerrosala saa olla enintään 30 m2. Asemakaava-alueen ulkopuolella voidaan sallia rakennuksen pääasiallisen käyttötarkoituksen mukaisten tilojen sijoittaminen maanpinnan alapuolelle tai ullakon tasolle, mikäli se ottaen huomioon rakennus ja sen käyttötarkoitus sekä soveltuminen maisemaan ja rakennettuun ympäristöön on mahdollista.
Lisätietoja kaavoituksesta: Loviisan kaupungin rakennusvalvonta
Rakennukset
Vanha 1,5 krs navetta n. 120 m2 Vanha aitta/autotalli/halkovaja n. 200 m2 vanha kanalana ollut kesähuone n. 15 m2 Kasvihuone n. 15 m2
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa Loviisa 7 km, posti Kirjeposti tulee ja lähtee omasta postilaatikoista. Pakettipalvelut Loviisa keskusta., kirjasto Pernajan lähikirjasto, terveysasema Loviisa. Porvoon keskustaan n. 32 km. Koulut: Loviisa 7 km. Liikenneyhteydet: Oma auto.
Ajo-ohjeet
Porvoon moottoritie - 6-tien liittymästä tielle 170 - Pernajan Itäsen liittymän kohdalta Ribäckintie. Tai Porvoon Moottoritie - Loviisa - 170- Pernajan itäinen liittymä/ Ribäckintie

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Loviisa

Asuinalueena Sarvilahti, Loviisa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ann-Christin Nyholm

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.