OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | Oh + 5mh + k + et + kph + s + khh + wc + tk

Rotikontanhua 9 C, Kirkonseutu, Ylöjärvi

Hinta

378 000 €

Koko

144,5 / 156,5 m²

Vuosi

2009

Tässä kodissa täyttyvät monet kodinetsijän toiveet Ihanan kodikas yksitasoinen Siporex-koti loistavalla sijainnilla Ylöjärven Kirkonseudulla vapautumassa uusille asukkailleen. Hyväksihavaitussa pohjaratkaisussa on huomioitu sujuva arki ja jokainen neliö on suunniteltu käyttöön. Tilava keittiö ja avara olohuone upealla huonekorkeudella muodostavat kodin sydämen kotoisaan yhdessäoloon. Olohuoneen sydämessä lämpiävä varaava takka/leivinuuni tuo lämpöä ja helposta sähkölaskuihin. Iso lasitettu suojainen terassi on yksi tämän kodin helmistä. Terassilla kesä alkaa aikaisin ja jatkuu pitkälle syksyyn asti. Kodissa on viisi makuuhuonetta ja lämmintä säilytystilaa. Kylpyhuoneen ja saunan yhteydessä on erillinen kodinhoitohuone sujuvoittamaan arjen pyykkihuoltoa. Autokatos sisääntulon yhteydessä ja sisääntulo on asfaltoitu. Suojainen ja rauhallinen asuinpaikka. Oma tontti hallinnanjakosopimuksella! Ylöjärvi on viihtyisä puutarhakaupunki ison Tampereen naapurissa. Täältä löytyvät hyvät palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Ylöjärvellä on uimahalli, musiikkiopisto, kuntosaleja, jäähalli, aktiivista liikuntaharrastusta kaiken ikäisille ja urheiluseuroja. Lähimaisemissa ja koko kaupunginssa paljon hienoja ulkoilureittejä, lähimetsiä, lenkkipolkuja, uimarantoja ja vapaa-ajan aktiviteetteja kaupunkilaisten iloksi. Tervetuloa kotiin. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely. Heidi Koivunen p. 040 654 4801 heidi.koivunen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
571542
Sijainti
  • Ylöjärvi Kirkonseutu
  • Rotikontanhua 9 C, 33470 YLÖJÄRVI
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh + 5mh + k + et + kph + s + khh + wc + tk
Asuintilojen pinta-ala
144,5 m²
Kokonaispinta-ala
156,5 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

378 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

571,46 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus noin 260€/kk, 2-3 henkilön talous perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen myös sähköenergiamaksut ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Viimeisen 12 kk ajalta ilmoitettu kaikki sähkönkulutus: noin 19 000 kwh/vuosi.
Varaavaa takkaa käytetty lämmityksessä paljon.
Kiinteistövero: 571,46€/2023 vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Olohuoneen sydämessä lämpiää Takkamestareiden varaava takka. Keittiön puolella on leivinuuni.

Olohuoneesta kulku tilavalle lasitetulle terassille (LUMON, lasitettu 2018)

Talon päädystä (kulku tikkailla) kylmälle eristämättömälle käyttöullakolle.
Tehdyt remontit
2015 Makuuhuoneiden pintaremontointia (maalausta, 3 huonetta)
2017 Ulkoterassien laatoitus
2018 Terassin lasitus
2020 Lisäterassi lasikuistin jatke (komposiitti)
2021 Tiilikaton pesty viimeksi
2023 Pihan asfaltointi, kolme pihavaloa lisätty etupihalle, tuulikaapin seinät maalattu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • E-luku 211 kWhE/(m²vuosi). Energiatodistus voimassa 12.3.2034 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Suorasähkö ja varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Siporex
Pintamateriaali: Keittiö: laminaatti ja maali/välitila laatta. Olohuone: laminaatti ja maali/tapetti. Makuuhuoneet (1,2,3): laminaatti ja maali/tapetti. Makuuhuoneet (4,5): laminaatti ja malali. Kodinhoitohuone, kylpyhuone ja wc:t: laatta. Sauna: laatta ja paneeli. Eteinen: laatta ja tapetti. Tuulikaappi: laatta ja laatta/maali (tuulikaapissa on kurasyöppö, harjasuihku ja jalkinetasolämmitin). Lämmin varasto: epoxmaali ja maali.
Keittiön kuvaus
Kodikas ja tilava Puustellin keittiö on kodin sydän. Kaapistot on täyspuuta (harjattu mänty) ja työtasot on kivitasoja. Keittiössä on rosteriset jää- ja pakastekaappi, erillisuuni (AEG, uusittu noin 5 vuotta sitten), liesituuletin, korotettu astianpesukone (AEG, uusittu muutama vuosi sitten). Keittiössä on mainiosti säilytys- ja työskentelytilaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tunnelmallisessa saunassa lämpiää tornikiuas (sähkö) ja saunassa on kaksi ikkunaa. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja kylpyammeessa on lisäksi ammesuihku. Kodinhoitohuoneesta löytyy kaapistoja, työtasoa, pesukoneliitäntä, pesuallas, sähköinen pyyhekuivain ja kuivauskaappi. Kodinhoitohuoneesta on kulku takapihalle. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on erillinen wc. Wc:ssa on allas- ja peilikaappi. Toisessa erillisessä wc:ssa on peili- ja allaskaappi.
Säilytystilojen kuvaus
Tilava varasto, kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Teräs
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Kattomuotona on harjakatto ja katteena on tiilikate. Yläpohja on kiviainesrakenteinen. Kattorakenteessa rakennuslupakuvista poiketen: alkuperäisissä kuvissa terassin katon runko teräsrakenteinen, mutta toteutus on tehty puusta, joka on hyväksytetty rakennusvaiheessa. Katon pesu viimeksi noin 2 vuotta sitten.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
980-428-0005-0105
Tontin pinta-ala
1 891 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Asfaltoitu sisääntulopiha. Olohuoneesta on kulkuisolle suojaisalle lasitetulle terassille. Pihapiirissä nurmipihaa.
Tontin nimi
LINNANMÄKI,
Rasitteet
Ei ole
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 487,5 m². Hallinnanjakosopimus: Kiinteistön mahdollinen käyttämätön rakennusoikeus jää määräosalle C (myytävälle määräosalle) Ilmoitettu kiinteistön pinta-ala on koko kiinteistöstä.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 15.2.2008. Ylöjärven kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Ylöjärven kaupunki
Palvelut
Palvelut: Hyvät palvelut lisäävät asumismukavuutta. S-Market ja tuleva Prisma lähikauppana. Kauppakeskus Elon palvelut alle 5 minuutin ajomatkan päässä. Lielahden monipuoliset ostospalvelut alle 15 minuutin ajomatkan päässä. Tampereen keskustaan ajelee noin 20 minuutissa. Koulut: Yhteinäiskoulu ja koulutuskeskus Valo (lukio ja ammatillinen koulus). Päiväkoti: Lähellä useita päiväkoteja. Viihtyisä ja rauhallinen asuinalue mukavan lähellä hyviä palveluita ja helppoja kulkuyhteyksiä. Ylöjärvellä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet: uimahalli, musiikkiopisto, kuntosaleja, jäähalli, aktiivista liikuntaharrastusta kaiken ikäisille ja urheiluseuroja. Lähimaisemissa ja koko kaupunginssa paljon hienoja ulkoilureittejä, lenkkipolkuja, uimarantoja ja vapaa-ajan aktiviteetteja kaupunkilaisten iloksi. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisen liikenteen bussipysäkki noin 300 metriä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Koivunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.