OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Omakotitalo | 6h, k, kph, s, khh, 3wc, vh

Rajamäenpolku 2, Kiikalan Kruusila, Salo

Hinta

225 000 €

Koko

155 / 180 m²

Vuosi

2007

Tervetuloa tutustumaan viihtyisään kotiin Kruusilassa! Kaipaatko viihtyisää asumista poissa kaupungista ja liikenteen vilinästä? Aivan kuin asuisit maalla. Erinomainen vaihtoehto tarjolla Kruusilassa! Tämä kodikas koti kaipaa uusia asukkaita. Asuinrakennus on valmistunut vuonna 2007 ja yläkerta on rakennettu vuosina 2021-2022. Koti sijaitsee omalla 2070 neliön tontilla. Tontin tilankäyttö on tehokas. Selkeälinjainen koti kahdessa tasossa, jossa mukavasti tilaa koko perheelle. Pohjaratkaisu on onnistunut ja valoisa talo on varustettu riittävillä säilytys- ja saniteettitiloilla. Kodin keskeisessä osassa on olohuoneen ja keittiön muodostama kokonaisuus, minkä sydämenä on takka ja perinteinen puuhella/leivinuuni, joita tunnelman lisäksi voidaan hyödyntää talon lämmityksessä. Keittiö on varustettu täyttämään perheen perusvaatimukset. Keittiöstä löytyy mukavasti työskentely- ja laskutilaa luoden hyvät puitteet kotikokeille. Perheen yhteisten oleskelutilojen lisäksi on kolme makuuhuonetta alakerrassa sijoitettuna rakennuksen kulmiin, joihin on hyvä hiljentyä iltaisin. Yläkerrasta löytyy kaksi uuden veroista makuuhuonetta, wc ja parveke. Tämän lisäksi varustelistalta löytyy mm. lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, hälytysjärjestelmä ja paljon muuta. Talon yhteyteen on vielä rakennettu terasseja kolmeen eri ilmansuuntaan, jotta voi halutessaan istua auringossa tai hakea varjoisaa paikkaa. Pihalla erillinen kahden auton autotalli, joka on rakennettu loppuun 2021-2022. Tämä koti sijaitsee omakotitaloalueella, kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kitulan keskustaan matkaa n. 9 km, missä lähin päivittäistavarakauppa, kahvila yms. Salon keskustan palvelut n. 20 minuutin ajomatkan päässä. Moottoritielle on matkaa noin 2 km. Pääkaupunkiseudulle ajelee vajaassa tunnissa. Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Annele Koivunen 044 770 1332 tai annele.koivunen@op.fi Myös muut kuusi välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
571564
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, kph, s, khh, 3wc, vh
Asuintilojen pinta-ala
155 m²
Kokonaispinta-ala
180 m²
Asuinkerrosten määrä
1.5
Rakennusvuosi
2007
Käyttöönottovuosi
2007
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

225 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

546,69 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutus on pysynyt kohtuullisena.Talviaikana varaavaa takkaa ja puuhellaa lämmitetty päivittäin, lisäksi käytössä on ilmalämpöpumppu.
Kiinteistövero: 546,69 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Päärakennus maalattu 2 kertaa 2021. Yläkerta rakennettu 2021-2022. Lisätty ekovillaa 20 cm sivuille ja huoneiden päälle 40 cm. Yläkerrassa kaikki on uutta. Piipun paloeristys ja slammaus/rappaus 2022. Kulkuportaat/paloportaat ylös parvekkeelle metalliaskelmin. Terassi käsitelty puuöljyllä. Sadevedet ohjattu pois ja rännikaivot asennettu. Alapihalla on sähkömittauskeskus, jossa on voimavirta. Alueella kuitu. Nuohous tehty 28.7.2023.
Tehdyt remontit
2021 rakennettu yläkerta sekä autotalli loppuun 2021.
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energiatodistus on voimassa 01.07.2030 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. lisäksi Tiileri takka ja yläkerrassa sähköpatterilämmitys sekä wc tilassa lattialämmitys sähköllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. rakennuksessa puurunko ja julkisivumateriaalina puupaneeli.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät kaakeloitu / tapetoitu, laattalattia. Olohuone: seinät tapetoitu, parkettilattia (tumma). Makuuhuone 1: seinät tapetoitu, laminaattilattia. Makuuhuone 2: seinät tapetoitu 2023, laminaattilattia. Makuuhuone 3: seinät tapetoitu, laminaattilattia. Makuuhuone 4: seinät maalattu, laminaattilattia. Makuuhuone 5: seinät maalattu, laminaattilattia. Kodinhoitohuone: seinät lasikuitutapetti, laattalattia. Sauna: seinät paneeloitu, laattalattia. Kylpyhuone: seinät kaakeloitu, laattalattia, kiviseinät. Eteinen: seinät lasikuitutapetti, laattalattia. Wc: 1. seinät kaakeloitu, laattalattia. WC 2. seinät maalattu, laattalattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi täyskorkea Electrolux 2022, pakastekaappi, keraaminen liesi + uuni 2021, liesikupu, liesituuletin (huippuimuri) huuva, leivinuuni /puuhella, astianpesukone 2021 (käyttämätön), kermansävyiset kaapistot, pöytätasojen materiaalina laminaatti. Keittiön kaapistot alkuperäiset. Hanat uusittu 2021.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone + wc istuin, allas ja peilikaappi, erillinen wc 2 kpl, suihku, peilit, peilikaappi, kaapit, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, lattialämmitys alakerrassa legalett, termostaatit.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto, autotalli, kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Profiilipelti. Vesikaton huolto, harjapeltien avaaminen ja tiivisteiden uusinta kesällä 2023.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-714-3-22
Tontin pinta-ala
2 070 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Helppohoitoinen tontti. Ei nurmikon ajamista.
Tontin nimi
Nurmela, 3:22
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Salon kaupunki / rakennusvalvonta. Alueella on e=0,05-0,20
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa 2006, 2015, 2017, 2020. Alueelle on tekeillä asemakaava. Kaavaluonnoksessa on ajateltu Kruusilanpolun jatkumista ja uusia tontteja tästä korttelista länteen. Kaavatyö on ollut keskeytyksissä puutteellisten selvitysten takia. Tarkoitus on teettää selvitykset nyt kevään/ kesän aikana ja saada kaavatyö etenemään loppuvuodesta. Tie ei ole toteutumassa lähiaikoina eli tien toteutuminen odottaa kaavan hyväksymistä.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki, p. 02 778 5105
Rakennukset
Erillinen autotalli-/varastorakennus, kooltaan 40m²- Rakennuslupa myönnetty vuonna 2008, johon haettu muutoslupa vuonna 2015 ja jatkoa vuosina 2017 ja 2020. Autotalli/varastorakennus on rakennettu valmiiksi 2021, loppukatselmus tehty 4.8.2021. Talliin on asennettu kaukosäätöiset ovet 2 kpl. Talli maalattu kahteen kertaan. Räystäille asennettu rännit ja räystäiden ala - ja päätylaudoitus, sekä ovien ja ikkunoiden pielilaudoitus eristetty, harjakatto profiilipeltikatteella. Talli sähköistetty, valot liiketunnistimella ja voimavirta. Muita rakennuksia:aitta sekä varasto. Varasto ja piha aitta on maalattu kahteen kertaan.
Palvelut
Palvelut: Kitulan keskustaan matkaa noin 9 km, missä lähin päivittäistavarakauppa, kahvila yms. Salon keskustan palvelut noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Pääkaupunkiseudulle ajelee vajaassa tunnissa. Koulut: Lähin ala-aste Kitulassa noin 9 km. Muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Kitulassa noin 9 km. Nopea ja vaivaton tieyhteys 110-tielle (800 m) ja E18 moottoritielle (2 km) mahdollistaa erinomaiset yhteydet niin Helsinkiin kuin Turkuun. Liikenneyhteydet: Linja-autoliikenne 110 tieltä, jonne noin 800 m. Moottoritieliittymälle matkaa noin 2 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Kruusila, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.