Omakotitalo | 4h + avok. + aula + 2wc + kph + khh + s

Nenärengas 12, Loukinainen, Lieto

Hinta

375 000 €

Koko

114 / 140 m²

Vuosi

2017

Unelmien koti Nenämäestä - tyylikästä ja modernia asumista! Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin Lietoon! Tämä moderni asunto tarjoaa vaivatonta ja tyylikästä asumista Nenämäen modernissa asuinympäristössä. Tilava ja toimiva 114 neliömetrin koti mahdollistaa asumisen monenlaisessa elämäntilanteessa. Laadukkaat materiaalit ja huolella suunniteltu pohjaratkaisu takaavat asumisen mukavuuden ja hyvän mielen. Huonejako ja varustelu luovat toimivan kokonaisuuden, joka tarjoaa runsaasti mm. säilytystilaa. Asunto on varustettu nykyajan mukavuuksilla, kuten lattialämmityksellä, varaavalla takalla ja kahdella ilmalämpöpumpulla. Keittiössä on laadukkaat kodinkoneet ja kaapistot, alakerrassa sijaitsevan kylpyhuoneen yhteydessä on tilava sauna. Olohuoneen puolella, aurinkoisella takapihalla on suuri terassi, jossa kesäpäivien viettoa mukavoittaa pergola aurinkopurjeineen. Ilmalämpöpumput, varaava takka ja lattialämmitys takaavat miellyttävää asumista, lisäksi talossa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Loukinaisten ja Nenämäen alueet ovat rauhallisia ja viihtyisiä asuinalueita, josta on mukava matka Loukinaisten koululle ja alueella toimivalle lähikaupalle. Ulkoilumaastot ja maisemat ovat alueella erinomaiset. Tämä hyvässä kunnossa oleva koti on täydellinen sinulle, joka etsit modernia ja tyylikästä asumista rauhallisessa ympäristössä, tule tutustumaan ja ihastumaan! Asunto vapautuu 3kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan. Varaa oma esittelyaikasi välittäjältä ja tule ihastumaan tähän ihanaan kotiin! Lisätiedot ja esittelyt: Essi Mäkilä, puh. 040 153 3888 tai essi.makila@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571700
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok. + aula + 2wc + kph + khh + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
114 m²
Kokonaispinta-ala
140 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2017
Käyttöönottovuosi
2017
Vapautuminen
Vapautuu: 3kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

375 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

328,14 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 3% kauppahinnasta. Kokonaissähkönkulutuskustannus n. 231 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (10c/kWh) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 13500 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 328,14€/2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumppujen asennus 2018. Pihan asfaltointi. Pergola 2022 ja kukka-altaat 2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2013)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 20.4.2027
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. + varaava takka + ilmalämpöpumput 2kpl
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunko ja lautaverhous
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaattilattiat, seinät maalattu. Olohuone: Laminaattilattiat, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Laminaattilattiat, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Laminaattilattiat, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Laminaattilattiat, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: Laattalattia, seinät maalattu. Sauna: Laattalattia, paneloitu seinä ja katto. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät kaakeloitu. Eteinen: Laattalattia, seinät maalattu. Wc: Laattalattia, seinät kaakeloitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin jääpalakoneella ja kylmävesihanalla, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone (astianpesukoneen vesihana automaattikatkaisulla), kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali (laminaatti).
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc (ala- ja yläkerrassa), suihku (2kpl), peilikaappi (wc:t), kaapit (yläkerran wc), allaskaappi (wc:t), pesukoneliitäntä (khh), lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
423-428-4-247-L1
Tontin pinta-ala
1 052 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
General, 4:247
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 231,4 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2017, käyttöönottotarkastus.
Lisätietoja kaavoituksesta: Liedon kaupunki
Rakennukset
Pihavarasto
Tontin vuokraaja
Liedon kunta
Tontin vuokra
2 637,72 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 11.4.2067

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lieto

Asuinalueena Loukinainen, Lieto

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Essi Mäkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Aura

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.