OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

Omakotitalo | 3mh, oh, k, s

Annantie 5, Sukeva, Sonkajärvi

Hinta

59 000 €

Koko

120 / 180 m²

Vuosi

1972

Tilava omakotitalo, joka mahdollistaa monipuolisen asumisen! Tämä tilava omakotitalo tarjoaa reilusti tilaa isommallekin perheelle. Astuessasi sisään edessäsi avara eteistila, josta yhteys reilun kokoiseen valoisaan olohuoneeseen. Olohuoneen yksi seinistä on tiilestä, joka antaa mukavasti ilmettä huoneeseen. Säilytystilaa on kahdessa vaatehuoneessa, autotallissa ja kellarissa. Talon yhteydessä myös askarteluhuone, joka soveltuu esimerkiksi kesähuoneeksi. Talo sijaitsee omalla 998 m2 tontilla. Suojaisa iso piha-alue on helppohoitoinen, sillä tontilta poistettu paljon istutuksia. Katetulle terassille käynti pukuhuonetilasta. Lämmitysjärjestelmä on öljylämmitys. Keittiössä sijaitsee puulla lämpiävä hella, jota voi hyödyntää ruoanlaittoon ja samalla siitä saa tunnelmallista lämpöä keittiöön. Autotalli on rakennuksen yhteydessä, jossa myös lämmitys vesikiertoisella patterilla. Omakotitaloa on kunnostettu vuosien varrella. Vuonna 2023 on uusittu vesikate. Lisätietoja kunnostuksista ja remonteista saa välittäjältä. Talo kuntotarkastettu 1.2.2024. Keskustan palvelut ja koulu sijaitsevat noin kilometrin päässä. Linja-autoasema, huoltoasema ja posti noin 100 metrin etäisyydellä. Sukevan harrastemahdollisuudet ovat hyvät, noin puolen kilometrin päässä on kyläkeskus, jossa mm. kuntosali ja nuorisotila. Järven rannalla kävelyreitti ja laavu. Kylältä lähtee myös moottorikelkkareitit. Kylällä erinomaisia luonto- ja kalastuskohteita. Sukevalta on hyvät liikenneyhteydet, sijaitsee Valtatie 5 ja rautaien varrella. Lähimmät kaupungit Iisalmi ja Kajaani. Ajomatka molempiin kaupunkeihin on puoli tuntia ja Vuokatin urheilu- ja lomakeskukseen on noin tunnin matka. Lähdetään tutustumaan kotiin, varaa siis aika välittäjältä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571725
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Kokonaispinta-ala
180 m²
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

59 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

248,92 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 248,92 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2023
Vesikate uusittu, samall auusittu läpimenot, piippujen pellitykset, räystäskourut, syöksyt, uusittu muoviämpärit, räystäiden puuosat ja päätykomiot maalattu ja tehty luukku ullakolle.
2018-2022
Remontoitu sisätiloja, maalausta, asennttu laminaattilattia (alla solumuovipehmike ja ponttilautalattia).
Sisäpihalta poistettu kymmeniä marjapensaita, sokkelin vierestä on poistettu kukkapenkkejä ja tilalle laitettu hiekkaa.
2021
Astianpesukone uusittu.
Terassin valokate uusittu.
2020
Sähköliesi uusittu.
Saunan kiuas uusittu (n. vuonna 2020)
Lämmityskattila uusittu.
Öljypoltin uusittu.
2018
Maalattu autotallin katto ja seinät.
2015-2016
Maalattu ikkunoiden puuosat.
2015
Jääkaappipakastin uusittu
Askarteluhuoneeen katto, seinät ja lattia maalattu.
2012
Kylmiön kompressosi uusittu, ei tällä hetkellä käytössä, on toimiva.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. Öljypoltin uusittu 2020. Öljykattilassa sähkövastus. Lämmitysputket kulkevat alapohjan koolaustilassa/kaksoisbetonilattian ersitetilassa.,Öljysäiliön sijainti:Maassa talon länsisivulla.,Öljysäiliö tarkastettu:2011 edellinen omistajan toimesta.,Kattilan valmistusvuosi:2009
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili. Punatiiliverhous. Kappaletavarasta tehty talo.
Pintamateriaali: Keittiö: lamnaatti,maali,paneeli. Olohuone: puulattia,maali,paneeli. Makuuhuone 1: puulattia,maali,styrox levy. Makuuhuone 2: puulattia,maali,styrox levy. Makuuhuone 3: puulattia,maali,styrox levy. Sauna: kaakeli,paneeli,paneeli. Kylpyhuone: kaakeli,muovilevy,paneeli. Eteinen: (taka)laminaatti,maali,paneeli. Askarteluhuone: lankku,maali,maali. Wc: kaakeli,kaakeli,paneeli. Pukuhuone: laminaatti,maali,paneeli. Eteinen: (etu) puulattia,maali,maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, kylmiö (ei tällä hetkellä käytössä, mutta toimii), keraaminen liesi, liesituuletin, leivinuuni Puulämitteinen hella, missä leivinuuni., astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuone, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. 2023 on uusittu vesikate aluskatteelliseksi, läpimenot, piippujen pellitykset, räystäskourut ja syöksyt. Muutama vuosi sitten asennettu piippujen päälle sääsuojat. Räystäiden puuosat ja päätykolmiot on maalattu ja tehty luukku ullakolle. Pystysaumapeltikatto. (Ruukki Silent)
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
762-425-1-150
Tontin pinta-ala
998 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Hannula, 1:150
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250 m². Tonttitehokkuusluku e=0,25 ja tontin pinta-ala 998 m2. Rakennusoikeutta on n. 250 m2, josta on kunnan rakennusrekisterin mukaan käytetty 130 m2 (asuinrakennus)
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 26.5.1971. Kiinteistö 762-425-1-150 sijaitsee Sukevan taajaman asemakaava-alueella, jossa kaavamerkintä AO 1
Lisätietoja kaavoituksesta: Sonkajärven kunta
Rakennukset
Pressutalli 2,7 m x 6 m. Varastorakennus (ei lämmitystä eikä sähköjä).
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa M-market n. 0,5 km, posti n. 150 m, kirjasto n 150 m, terveysasema Sonkajärvellä n. 25 km Iisalmi n. 40 km. Koulut: Sukevan ala-aste n. 1 km. Päiväkoti: Männikön päiväkoti n 1 km. Uimaranta, urheilukenttä, kyläkeskus (kuntosali, biljardi, nuorisotila) n. 0,5 km. Nesteen huoltoasema n. 100 m Moottorikelkkareitit Sukeva pakoreitti luontopolku. Järven rannassa kävelyreitit ja laavu. Liikenneyhteydet: Koulukyydit kirjaston pihasta n. 100 mPitän linjan autot viitostien varresta n. 200 mRautatieasema n. 1,2 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sonkajärvi

Asuinalueena Sukeva, Sonkajärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ulla Miettinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Iisalmi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.