OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

Autotalli

Hemmolankatu 19 VAR, Pappilankorpi, Lohja

Hinta

48 000 €

Koko

33,4

Moneen käyttöön sopiva ja hyvin varusteltu varastotila Pappilankorven teollisuusalueella. Tässä on varsinkin autoharrastajan unelmien täyttymys, sillä tilassa on öljynerottelukaivo ja valmiudet vesipisteelle sekä wc:lle. Lattia on pinnoitettua betonia ja seinät peltiä. Kaukosäätimellä toimivasta nosto-ovesta mahtuu ajamaan sisään isommallakin ajoneuvolla. Lämmitys toimii sähköpatterilla, mutta ilmalämpöpumpunkin voi asentaa. Mainittakoon herkuista vielä koneellinen poistoilmanvaihto, nettiyhteys ja voimavirtapistorasia. Viiden metrin korkeus mahdollistaa parven rakentamisen, jolloin saat tilasta kaiken potentiaalin irti. Tilan mitat (noin): leveys 4,60 m, pituus 7,30 m, korkeus 5 m. Oviaukon mitat (noin): leveys 3,40 m, korkeus 3,80 m. Otahan yhteyttä niin mennään katsomaan: vesa.moilanen@op.fi tai 041 310 0825. Saat kauttani myös kilpailukykyiset laina- ja vakuutustarjoukset!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572326
Sijainti
Tyyppi
Pinta-ala
33,4 m²
Kokonaispinta-ala
33,4 m²
Rakennusvuosi
2018
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

25 195,34 €

Velkaosuus

22 804,66 €

Velaton hinta

48 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

61,05 € / kk

Pääomavastike

297,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

358,05 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoito- ja pääomavastike perustuvat osakkeiden lukumäärään. Yhtiön osakemäärä yhteensä 2383 kpl. Vesimaksu kulutuksen mukaan 4,29 €/m3, oma vesimittari. Osakas ottaa oman sähkösopimuksen ja maksaa lämmitys- ja käyttösähkön suoraan sähköyhtiölle, oma sähkömittari.
Yhtiökokous 30.6.2023: Myönnettiin hallitukselle valtuutus periä tai olla perimättä tarvittaessa 1-2 kuukauden ylimääräinen hoitovastike, sekä valtuudesta muuttaa rahoitusvastiketta koron muuttuessa.
Ylimääräinen lainaosuuden lyhennys tilataan kirjanpitäjältä sähköpostitse matej.stepanek@kiinteistotahkola.fi tai palvelupyynnön kautta. Kulu on 65,00 €. Pankin perimä kulu on 300,00 €. On mahdollista lyhentää ilman pankin perimää kulua touko- ja marraskuussa. Tilaukset viimeistään 5.5. tai 5.11.

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Tiloja voidaan käyttää varasto- ja harrastetiloina. Tiloja voidaan käyttää myös kaikkeen tontin kaavan sallimaan toimintaan, sillä edellytyksellä, että tilan omistaja on varustanut tilan rakennusvalvonnan vaatimusten mukaisesti. Kaavan mukaan kiinteistö sijaitsee teollisuus- ja varastorakennusten korttelialueella.
Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Pappilankorpi, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vesa Moilanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, Kaupanvahvistaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.