OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Omakotitalo | 4h, k, s

Alangontie 9, Kuivasjärvi, Oulu

Hinta

273 000 €

Koko

114 / 123 m²

Vuosi

1990

Tässä tilaisuus hankkia kestävä betonielementtitalo loistavalla sijainnilla Oulun Kuivasjärvellä. Upeat järvinäkymät ja suojaisa etelän suuntaan oleva piha-alue takaavat sen, että voit nauttia auringosta kauniissa maisemissa aamusta iltaan. Keittiön ja olohuoneen välissä on leivinuuni-takka, joka lämmittää mukavasti koko tilaa. Osa tiloista sijaitsee muutaman askelman alempana. Korkea huonekorkeus tuo tilaan avaran tunnelman. Kolmen makuuhuoneen lisäksi löytyy parvi, jossa on mukavasti leikki- ja nukkumatilaa lapsille. Kodinhoitohuoneen kautta on kulku saunaosastolle sekä myös lasitetulle terassille. Talon energiatehokkuutta on parannettu aurinkopaneeleilla ja ilmalämpöpumpulla, joten sähkönkulutus pysyy maltillisena. Remonteista viimeisimpänä valmistui kattoremontti 2022 minkä lisäksi mm. terassi on lasitettu ja olohuoneen ikkunat uusittu. Pienillä lisäpäivityksillä saat tästä juuri toiveidesi mukaisen kodin! Kohteesta on kuntotarkastus tehty. Kuivasjärven uimaranta on lähes vieressä. Lähikauppaan on vain puolisen kilometriä ja parin kilometrin päässä on Ideapark lukuisine liikkeineen. Alueella on hyvä harrastaa hevos- tai koiraurheilua ja vaikkapa hiihtoa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572476
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
114 m²
Kokonaispinta-ala
123 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

273 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

462,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: ollut noin 18600 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: jätehuoltosopimuksen mukaan. Kiinteistövero: 462 €/v. . Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla viimeisen vuoden aikana ollut noin 18 600 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön.

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.
Kiinteistövero: 462 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Kattoremontti 2022. Terassille kate 2021, osa terassista lasitettiin/tehtiin seinät n. 2016. Olohuoneen ikkunoiden uusinta n. 2015. Sauna uusittu (lattia, seinät, katot) n. 2014.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Aurinkopaneelit 16 kpl katolla. Paneeleista 12 kpl asennettu 2019 (invertteri 3 KW) ja 4 kpl asennettu 2020. Ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Rajavillen betonielementtitalo, pieniltä osin lautapuuverhoiltu
Pintamateriaali: Keittiö: kaakeli, tapetti. Olohuone: parketti, tapetti. Makuuhuone 1: laminaatti, tapetti. Makuuhuone 2: laminaatti, tapetti. Makuuhuone 3: parketti, tapetti. Kodinhoitohuone: kaakeli. Sauna: kaakeli, paneeli. Kylpyhuone: kaakeli. Eteinen: kaakeli, tapetti. Wc: kaakeli, kaakeli + sisustuslevy.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin hyväkuntoinen, erillisuuni hyväkuntoinen, induktioliesi hyväkuntoinen, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas aika vanha, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Katto remontoitu 2022, aikaisempi kate tiili.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-81-15-10
Tontin pinta-ala
936 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 200 m². Huoneistoala 114M2, varasto 9M2. Kaavan mukainen rakennusoikeus on 200 k-m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1990. Kaavamerkintä AO-1, erillispientalojen korttelialue.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Rakennukset
Grillikatos
Palvelut
Palvelut: Sale Kuivasjärvi n. 550 m, Ideapark n. 2,4 km, Kaijonharju (mm. kirjasto) n. 1,5 km, keskustaan n. 7 km. Koulut: Kuivasjärven koulu n. 700 m. Päiväkoti: Kuivasjärven päiväkoti n. 600 m, Touhula TaikaVekara n. 750 m. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne Raitotieltä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Kuivasjärvi, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapani Kippo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, EMBA

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.